Rendszergazdai állást keresek

Fórumok

Sok éves linuxos és egyéb tapasztalattal közepes (40-70 fős) cégnél rendszergazdai munkát keresek. Fontos, hogy rugalmas munkaidő legyen, mert időnként látni szeretném a gyerekemet is, talán a feleségemet is, egyszóval ahol a család nem kizáró tényező. Tehát az nem megy, hogy valamikor 10 felé kezdek és este mehetek haza.

Hozzászólások

Az elte lagymanyosi epuleteben most van allasborze (meg holnap 04.03). Nem tudom er-e valamit, de esetleg egy probat meger.

--
Debian lenny, 2.6.23

Premier Műszaki Bcsaba, de szerintem nem neked való.

Sajnos nem tudok segíteni, de egy észrevétel...

Érdekes hogy rugalmas munkaidőt keresel. Ezt a munkáltató jellemzően úgy értelmezi, hogy reggel hatkor a KV-d mellett már dolgozol, 8-ra bemész, este 6-8 körül hazamész, és otthon az esti filmet nézve még a gépet vered. Majd alszol 3-4 órát és kezded előről. Mivel pedig rugalmas a munkaidőd, túlórapénz nuku, hétvége nuku, karácsony nuku.

Lehet hogy csak én kezdek belekeseredni a saját melómba...?

---
"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Hát ez már nem megy, amíg süldő malac voltam, ment. Azért vannak ám jó cégek, én most 2 évig nagyon rugalmasban dolgoztam, nem volt még munkakezdési idő sem. Nekem elsősorban azonban a végével van problémám, mindenki azt gondolja, a rendszergazda maradjon benn. Minek? Ha nincs nagy hardverprobléma, teljesen felesleges, az meg úgyis normális helyen évente max 1 lehet.

Ezen most itt meg eldumcsizhatunk egy ideig, de ha tenyleg munkat akarsz, akkor irj egy normalis CV-t, ahol a tapasztalatok, referenciak vegzettsegek, tudasod, igenyeid nem 2 sorban vannak osszefoglalva. Ha van ilyened csak nem akartad kitenni publikusan, akkor bocs, csak odairhattad volna, hogy "CV-t maganban kuldok..."

CV-t magánban küldök :)
Jó, persze igazad van, de egy közepes cég rendszergazdája nagyjából annyit jelent, hogy van mondjuk 40-50 munkaállomás, 3-5 linuxos szerver, esetleg windows szerver is, aztán esetleg kell még egyéb extra dolog, mint php-ben dolgozni, ezek nem jelentenek gondot, mert már régen így dolgozom. De majd feladok egy cv-szerű hirdetést is.

Pető Nóra
tanácsadó
TREDIS Consulting - the Pro's corner
www.tredis.hu
Mobil: 06-20-456-1030
Iroda: 1022 Budapest, Alvinci út 16.
Fax: 06-1-391-0229

Amennyiben aktuális még az álláskeresése várom Önéletrajzát!

Üdvözlettel,

npeto@tredis.hu