Szülinapi torta Linuxos módra ;)

Megkell mondjam, nagyon rosszul kezdődött a 2008-as év. Szeretett apai nagyapám kórházba került, 13 napon keresztül gép lélegeztette, s utána is csak gégemetszés árán tudott lélegezni magától. Sokáig úgy hittük, hogy nem fog megmaradni... De nem így történt, hála Istennek. Február 12-én hazaengedték a kórházból, s tegnap én is viszontláthattam.

Apa persze mindennap jár fel hozzá, de engem felcipelni a második emeletre nem egy könnyű mutatvány... Mire odáig jutottunk, hogy na most aztán semmi-senki nem érdekel, felmegyünk, apunak becsípődött a dereka. :(

Ígyhát kitaláltuk, hogy papó lejön a lépcsőn, s kocsival áthozzuk (1 utcára lakik tőlünk)

Nem mellesleg apu öccse, Géza (lásd: apa 50. szülinapja c. blogbejegyzésem) is itthon volt egész családjával.

Eredetileg február 19.-én leszek 24 éves - úgytudom, ez már hexában is számolva, 18-at jelent. Akkor ez azt jelenti, hogy felnőttem? :D

Szóval feb. 16-án összejött a család. A hátam mögött egy kis szervezkedés volt, amit néném, talált ki.

Ám egyszercsak nyílik az ajtó, ketten hozzák be a tortát, s közben a happy birhday -t éneklik. Kicsit-nagyon meglepődtem, mert a tortát anya eredetileg vasárnapra ígérte.

Na és itt jött a másik meglepi: a tortára a (pozitív értelemben véve) pihent agyú tesóim rápingálták a Linux feliratot, mert a családban köztudott tény, hogy a gépem azzal tolom. :D Persze volt nevetés, meg minden, de ez igazán kellemes meglepi volt.

Hiszen mindenki velem volt, akit igazán szeretek. Most különösképpen a nagyapám.

Hozzászólások

Boldog szülinapot!
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Boldog szülinapot! (H)
---
Powered by Áram