Efika nagyuzem #4

Lenyegtelen aprosag, de ahogy mar beigertem, a Kolink tip. borzalom helyett vegre sikerult jobban-billentyuzetnek-latszo-targyat szerezni az Efikahoz.

Az aldozat egy DELL RT7D50 tipusu billentyuzet, ime:

Beszerzesere - termeszetesen - ingyen kerult sor, mivel szegenykem francia kiosztasu (AZERTY power :), igy a kutyanak nem kellett, a bolt ahol arvalkodott tehat - mas termek vasarlasa urugyen - bonuszkent hozzam vagta. En meg orultem neki, leven fekete, igy jol megy az Efika hazahoz, a kiosztas meg nem zavar, mivel a billentyuzeten gepelni kell nem a kiosztasat nezegetni.

Aki meg nezegeti, legalabb jol elszornyed, perverz hardverek rulz. (Pl. tudtatok, hogy francia billentyuzeten a szamok (a numerikust leszamitva) SHIFT-tel erhetoek el, alaphelyzetbol meg mindenfele perverz jelek es forditott ekezetek vannak a helyukon? :) Es egyebkent nagyon kenyelmes, jo kis keyboard. Legalabbis nekem nincs vele bajom, pedig eleg nyugos vagyok a keyboardok minosegere.

Hozzászólások

ilyen, billt adtak a dell szerverhez, persze magyar kiosztást.
télleg jó kis bill

Celeron-M 1400Mhz, 768M, Debian SID, 2.6.18-rc7

És ha beállítod, hogy márpedig ő akkoris egy en billentyűzet, és nem figyeled a billentyűket? Bár ha már megszoktad a kiosztást, akkor mindegy... :)

Hogy a mi? :) Nem ertem a kerdest. Termeszetesen angol ill. magyar kiosztasra allitva ugy mukodik mint barmely mas hetkoznapi keyboard, nem a gombok vannak mashova drotozva, csak a feliratuk mas. :)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

atom jo bill, na persze magyar kiosztassal