LiveCD howto UHU 2.0-hoz (is)

 ( imi84 | 2007. január 24., szerda - 18:38 )

Szervusztok, a korábban is általam szerkesztett UHU LiveCD howto most végre kibővült a 2.0-hoz szükséges ismeretekkel. Az oldalon továbbá hozzáférető egy 2.0-ás PoC LiveCD, és minden infó amit tudni kell róla, és az az "iso_keszit" script amelyet a LiveCD készítéséhez használtam. Szintén saját fejlesztésű, igen kényelmes segédeszköz. Mindez hozzáférhető itt. Jó olvasgatást kívánok :)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

gratulálok!
klassz :)

a kisUHU ról tudnál írni valamit? mi van még benne?

Köszönöm, örülök, ha tetszik!
Az direkt ahhoz a kiselőadáshoz született segédanyagként, hogy ne kelljen kezdés előtt DGt installni, úgyhogy ennyire nagy lélegzetvételű dolog másik nincs rajta, csak a DG...
Hmm... megnézem vmware-ben... hoppá grub entry: root jelszavak eltávolítása :) -- Ez a sulinetes UHU gépek idejében hasznos volt.
van rajta egy net beállító script (ezen valamiért nem megy a dhcp), és ha ez még nem volna elég: van proxy beállító script (ha a kisUHU -- így pl benne a squid nem látna ki netre ez beállítja a squid-et külső proxy használatára)
Bekapcsolja a NumLock-ot boot után, ezt anno feature-nek szántam, akkor még nem volt laptopom...
Na ez olyan régi live, hogy ez egy régebbi scriptkészlettel készült, akkor még 4 script volt, és a megfelelő sorrendben kellett őket futtatni (pl 1234, de a középső kettőt lehetett ismételni így: 1232323234)... régi szép idők
Van rajta nc is, így le tudom copypaste-elni róla a csomagok.txt-t, ezt most fel is tettem a honlapra :)
Ja, és mivel az extrán "csak" 1GB helyem van (ami azért a magyar free tárhelyek viszonylatában igen sok), ezért nagyon nagy live-ok nincsenek fönt.