Világvége hangulat

Szeretném elmondani, hogy megtaláltam az ABEV c. szoftvernek látszó istencsapása egyetlen elviselhető felhasználási módszerét.

Tehát írom a nullás (teljesen értelmetlen) bevallásokat, egy intel celeron alapú pécén, vindóz alatt, Remote Desktopon át, ebben a micsodában (ABEV), amivel egy pedofil piromániás tömeggyilkost sem kínoznék... És az egyetlen ami elviselhetővé teszi a dolgot, az a Judas Priest - Bloodsuckers c. eposz, ami közben egymilliárd decibellel üvölt a Gravis Ultrasoundból kifelé. Ezazzzz... Argh... Iszony. Aggregálunk. :)

Ennyit szerettem volna elmondani, köszönöm, leülök magamtól is.

Hozzászólások

Hihihi, vagy 20 eve nekem is nagy kedvencem volt az egyuttes :) De multkor (ugy 5 eve) meghallgattam vmelyik lemezt, ami anno nagy kedvenc volt (talan a British steel? passz), hat, annyira nem nyugozott le. Hiaba, valtozik az ember.

Hja, en nem vagyok nagy rajongo, de ilyen alkalmakra jol jon azert. :) Egyebkent az ujabb albumok teljesen mas stilusuak mint a regiek, de persze ez nem is csoda, azert az a ket evtized ami elvalasztja oket nagy ido.

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Hm, én némelyik nehéz nap végén/nehézfiúkkal való óra után hallgattam annak idején Black Sabbathot, főleg Master of Reality-t :) Jót tett :))