Gabucino, Trey Ennek most mi a ***** értelme van ?

 ( Anonymous | 2006. november 25., szombat - 11:46 )

Nem tudom miért de mindketten olyanok vagytok mint a taknyos kölykök. "Az én barátaim a többen vannak mint a te barátaid bebebe..."
Öszintén úgyérzem mindketten azon nagyképűség felé törtök ami faszán elvakít. Le kénne állni, meg kicsitt elgondolkozni mi is az oldal célja. És drága trey te se rakj be fél éves híreket. Gabucino te csak ne sziidd a linuxot. Mindennek meg van az előnye és a hátránya. Mellé anno te nem voltál ennyire alpári. Bocs Trey rólad nem sokat mondhattok te már jóideje nagyképű vagy... Legalábbis engem jól kiutáltál... (És most lehett szídni de ami a szívemen a számon.) Szóval szó mi szó haladni akarunk valamit csinálni. Vagy csak egymást lehurrogni és dicsekedni levelekkel. (félek dicsekedésbe oltári nagyot tudnék tarolni.) Szal csináljunk inkább valami hasznosat mint egymát fejét leharapdáljuk.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Csak ne hogy azt mond annak volt ertelme megy egy flame topikot nyitni.Leirtad a velemenyed szep es jo a de ha blogodba teted volna meg jobb lett volna.Senkinek se tetszik ez a viselkedes de akkor se nyitunk ezert topicot.
--
1 leszel vagy 0 élő vagy hulla!

Igazad van de már nagyon tele van a hócipőm a dologgal...

vazzeg mindketten tanuljatok mar meg helyesen irni. ez katasztrofa.

Én lenni arab diák nem tudni jól magyar :P