FSN Tegla project, HUP Vasgyujtes - helyzetjelentes?

Fórumok

Hello!

Kaphatnank valami friss informaciot?

udv,
LGee

Hozzászólások

HUP vasgyűjtés:
-----------------

A tervezett szerver megrendelve (2006. május 2-án), a disztribútor visszajelzésére várok (hogy megérkezett, lehet menni érte). Amint megérkezik a gép (azt mondták 2-3 hét, ami szerverek esetén elég kis idő), megkezdődik a tesztelése. Ha megérkezik, akkor beszerzésre kerül még további 1 darab diszk és 1 GB RAM az összegyűlt pénzből (a RAID10 és a jó teljesítmény érdekében).
Ha a tesztelés kész, megy éles üzembe. Ez az összes alkatrész megérkezésétől számított max. 2 hónapon belül várható. Ez a legnagyobb idő, én szeretném 2-3 hétre csökkenteni. Amint éles üzembe áll, akkor frissítünk Drupal 4.7-re. Amint a disztribútor szól, hogy megérkezett a szerver, be fogom jelenteni. Egyelőre ennyi tudok. A gyűjtés helyzetéről pedig folyamatosan tájékozódhatsz az "Adományok" blokkból.

--
trey @ gépház

Latom, hogy szepen gyulik a penz, annak ellenere, hogy a status: leallitva, mivel kerted, hogy "NE" kuldjenek tobb penzt az emberek. Az a penz ami eddig erkezett ugye megmarad az FSN szamlajan a HUP felhasznalasara? Ez nagyon jo tokealap lehet - anelkul, hogy barki is tozsdezne vele, bar lehet, hogy kene venni a felebol Novell., a masik felebol meg Microsoft reszvenyeket...ki tudja ki lesz a tuti befuto - a szerver, es minden HUP project uzemeltetesere.

Udv!
Balazs

"Latom, hogy szepen gyulik a penz, annak ellenere, hogy a status: leallitva"

Még az egy héttel ezelőtti feldolgozásnál tartok, mert mindig csak vasárnap kapom meg a számlakivonatok fényképeit. Majd ezen a hétvégén derül ki, hogy jönnek-e pénzek annak ellenére, hogy "felfüggesztve".

"Az a penz ami eddig erkezett ugye megmarad az FSN szamlajan a HUP felhasznalasara?"

Mint ahogy korábban jeleztem, igen.

"Ez nagyon jo tokealap lehet - - a szerver, es minden HUP project uzemeltetesere."

Ez a cél. Ahogy korábban már leírtam. :-)

--
trey @ gépház

FSN tégla: a diszkek szállítására várunk. Állítólag hétfőn megérkeznek.