IP kommunikációs szeminárium

Címkék

A Cisco Systems Magyarország 2006. április 12-én "az IP kommunikáció új generációja" címmel előadást tart a Hotel InterContinental-ban.

A Program:

08:30 - 09:00 Regisztráció
09:00 - 10:00 Cisco Unified Communications áttekintés
10:00 - 10:45 Mobilitás, jelenlét, multimédiás kommunikáció
10:45 - 11:00 Szünet
11:00 - 12:30 Callmanager 5.0 és Callmanager 4.2 bemutatása

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges.

Hozzászólások

Egyszer már arról is tarthatnának előadást, hogy hogyan indult annak idején a Stanfordon a Cisco, kódlopással. :>>>

--
Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

Kicsit ijesztő számomra, hogy ezen az oldalon olvasok cisco reklámot...
A következő az MS lesz?
Bár ez saját vélemény...

Ez miért is reklám?
Imho, van értelme, ha színvonalas szakmai konferencia. Bár, tény, hogy ez az eset vsz. a managereknek szóló marketingrizsa lesz. De ha te épp ilyet üzemeltetsz, lehet hogy pont jó, mert el tod küldeni a főnököd, hogy na, ezt tessék megnézni, mer' erre kell fejlődni, vagy mittomén.

Néha az ilyeneknek is szokott értelme lenni.

Egyébként meg... Részemről pl. elégedett cisco használó vagyok.
freeradius-t szeresse. freeradius is a cisco vsa-kat. Konfigot nagy mennyiségben lehet szórni netcat-tal >:-> Szal... Free Software based központal is nagyon jól el lehet üzemeltetni cisco-alapú hálót. Hogy úgy mondjam: Ez legalább "kompatibilis", ellenben azzal az emlegetett Má$ikkal :-P

Nem kellene, hogy ilyesztő legyen, ugyanis a szóban forgó termékek közül az 5.0 linux alapú, tudásban megelőzve a windows-os 4.Xes sorozatot, illeve széles 3rd party támogatással (az más kérdés, hogy ezek után a nem cisco IP telefonok után igen borsos szerver oldali licenszdíjat kérnek darabonként.)