wine/ crossover + notepad2

 ( e704112 | 2005. december 26., hétfő - 19:41 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Sziasztok!

A főnökömnek valamiért nagyon kell ez a notepad2 (mondjuk innen: http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Text-editors/Notepad2.shtml) wines alkalmazás, csak emiatt vett egy 20.000 Ft- os crossover licencet, de valamiért nem megy teljesen. Amikor wine- vel, vagy crossoverrel elindítom, olyan, mintha normális lenne, de van egy rész, amivel be lehet kapcsolni a toolbart. Na most a gond az, hogy ez nem jelenik meg, vagyis igen, de mint kiderült, felül írja a legelső sor, s csak a bal felső sarokban lévő kis ikonról lehet arra következtetni, hogy egyáltalán ott van, és persze így nem is lehet használni az elemeit. Van valakinek valami ötlete, hogy ez mitől lehet, ill. hogy lehet megoldani?

Alaprendszer: debian sarge on AMD64.

Ne mond már, hogy nincs erre linuxos alternatíva :evil:

Van, de ez nem így működik, tudod, főnök az főnök. Sajnos :- (. Ha Neki az kell, akkor az Ő baja, mutattam Neki gnotepad+- t, de mondjuk engem is érdekelne, hogy miért rendereli felül azt az állapotsort.

[quote:95f2f98995="PcZolee"]Ne mond már, hogy nincs erre linuxos alternatíva :evil:[/quote:95f2f98995]

Miért nem jó a Quanta (azon kívül, hogy qt-s)
vagy akkor miért nem Notepad++

Mint mondottam nem nekem kell, s tudjátok milyen egy főnök :- ). Nekem szvsz egy joe elég, viszont szerintem önmagában is fura, hogy ugyanaz a progi win alatt rendesen megy, winevel meg takarásban vannak a részei. Esetleg valaki kipróbálná, hogy csak nálam van- e ez a jelenség, én csinálok valamit rosszul, vagy máshol van a hiba.

[quote:f1d1f66dab="mocsi"]Miért nem jó a Quanta (azon kívül, hogy qt-s)
vagy akkor miért nem Notepad++[/quote:f1d1f66dab]