"Rakétafejlesztő cég rendszerét törhette fel egy magyar férfi Norvégiában, őrizetbe vették"

Őrizetbe vett a norvég rendőrség egy magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy feltörte az ISAR Aerospace Norge rakétafejlesztő cég rendszerét, másolatokat készített a fájlokról és kártékony szoftvert telepített fel a cég egyik gépére – írja a 24.hu helyi tájékoztatás alapján.

A norvég közmédia cikke szerint a 30-as éveiben járó férfi korábban ennek a cégnek dolgozott, de amikor a fájlokhoz hozzáfért, már nem volt meg a jogosultsága ehhez. A vállalat egyébként műholdakat föld körüli pályára állító hordozórakétákat is gyárt.

[...]

Teljes cikk itt.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 07. 09., k – 16:32

"de amikor a fájlokhoz hozzáfért, már nem volt meg a jogosultsága ehhez"

Akkor hogyan fert hozza? :D

A HR épp a Magyar Péterről kommentelt mindenhol is, azért nem ért rá szólni. Hogy MP majdnem ráfeküdt egy olyan nőre, akire 500ezer Ft-ot költött 1 nap alatt.

A még szűz 47 éves fotomodell  nő azért ment fel  vele egy 5*-os szállodai szobára, mert naív volt, azt hitte, egy lopott, 4x másolt VHS kazettán a sorosista "Birodalom visszavág" -ot akarja vele megnézetni  a gyurcsányista MP.  Eszébe sem jutott, hogy 500 ezer Ft vacsora randi  után,  egy 5*-os szállodában egy idegen férfi rá akarna  mászni.

Hiszen olvasta a woke-on, hogy egy  nőnek alanyi jogon  jár 1 napra 500ezres vacsora,  all inclusive 5* szálloda és vezérigazgatói állás a 2 szép szeméért és a mosolyáért.

24.hu origo.hu:

"Vagyis Magyar Péter fényképeket küldött a nőnek a péniszéről. A nővel egy ötcsillagos budapesti luxusszállodában találkozott; a nő elmondta, hogy Magyar a visszautasítást nem tűrte, és erőszakoskodott vele. "

Az vesse rá az első követ, aki nem menne el MP-vel 500 ezer Ft-ért egy 5*-os szállodába, miután MP   fényképeket küldött a péniszéről.

Közmédia, hahh

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A cikkben irjak, hogy urkikoto Norvegia eszaki reszen....ezt hogyan? Altalaban minel kozelebb az egyenlitohoz rakjak ezeket , hogy kevesebb naftaval tudjak megoldani a raketazast a 'zurbe'... Valaki erti ezt?

A Holdra sehonnan se mentek, le vagy maradva egy brossúrával.

Ez mindent visz: "Az elmélet szerint a NASA nem tudta pontosan reprodukálni, hogy milyen csillagállás legyen látható a Hold felszínéről, ezért inkább nem is raktak a képekre csillagokat."

https://www.erdekesseg.hu/kamu-holdraszallas/

Párizsban is te döntöd el, hogy rárakod -e az Eiffel tornyot a képre, vagy mégse.

Vagy ott nem zavar senkit a fust, vagy nem erdekli oket a sporolas, van eleg olajkutjuk. Megtankoljak, azt annyi. :-)

Ahány annyi féle: legend: LOX - folyékony oxigén
V2  alkohol + LOX
STS - hidrogén + LOX
Az eredeti Goddard rakéta Gázolaj + LOX
A Saturn V alsó fele kerozin + LOX
A Merlinek Kerozin szerű + LOX
A Raptorok 2012 előtt LH2/LOX utána csináltak metán/LOX-os-t amik látszanak is kiírva közvetítéskor LOM/LOX felirattal.

A többi az Onlyfans oldalamon.

OFF

Micsoda trükk lenne, ha az orosz, kínai és egyéb hackereknek munka előtt kötelező lesz magyar állampolgárságot szerezni! Ha bukta van, nem bukik le az anya ország. A hacker meg magyarnak vallja magát. Persze ez az egész csak kitaláció.

ON

Szerintem csak bitcoint bányászó klienst akart telepíteni a saját gépeire, de elfelejtette az otthoni jelszavakat, és véletlen rossz ip címre tört be. Kivel nem fordult még ilyen elő? :-)

Összefüggésben van ez azzal, hogy az oroszok állítása szerint pont norvég gyártású légvédelmi rakéta találta el a gyerekkorházat?

és hogy pont a NATO rendezvény előtt - ahol lehet még kérni  még több légvédelmet ?

persze nem azt gondolom, hogy direkt történt - de kapóra jött és egyből ott volt a média és telesírták a világot vele.

Szegény gyerekek fel lettek használva már csak kutyák hiányoznak a nyitóképhez és pár zöldhajú lmbtq egyed.

Z tud rendezni, reklám/propaganda filmet forgatni - ágya mellett ott van Gebbels összes műve.

For Whites Only meeting room!

Lattam rola tobb videot (9gagen a kapcsolodo topicban eleg sok van). Latszik tobb szogbol, hogy szarnya van. Van, amin a sugarhajtomu is kiveheto (masik szogbol). Ja, es mas a hangja egy cirkaloraketanak (sugarhajtomuve van), es mas egy legvedelminek (elejen par masodpercig gyorsul, aztan mar csak a lendulet viszi). Az egyiken a hangja is hallatszik.

Tobb raketa csapodott fel hasonlo teruletre, ahogy az elso fustfelhojet videoztak a helyiek (ahogy az oroszok is szoktak a loszerraktarakat), kozben megerkezett a tobbi. Ezert van rola felvetel. Teljesen egyertelmu eset.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

a H-101 rakétában 400kg illetve az újban 800kg robbanó töltet van 2300-2500km-es hatótávval (5000km volt még a 400kg-osnak) és majd 100kg vaskocka repesz.

Ha 800kg felrobban, akkor nem a födém szakad be, hanem az egész épület egy nagy kráter lesz és a környező házak ablakai betörnek és a falba fúrodnak a vaskocka repeszek.

Lehet hogy hibás rakéta zuhant a kórházra.

For Whites Only meeting room!

Te el is olvasod amire reagálsz? Úgy tűnik csak bebillent az első 3 szó után az orosz rossz, ukrán jó kapcsolód, és elindult a a sztenderd szöveg. 

1. én kérdeztem, hogy van-e összefüggés azzal, hogy orosz állítások szerint norvég légvédelmi ( érted lég-vé-del-mi) rakéta okozta a rombolást. Láttunk már ilyet a szétlőtt lengyel pajtával kapcsolatban a háború elején.

2. Irakban is voltak tömegpusztító fegyverek  ..... ja nem. 

 

Egyébként én nem tudom mi csapódott be, ezért is kérdeztem. Ugye volt megint csak a háború elején, hogy egy plázát ért találat , és abban akkorát robbant a hamis nájki ruhakészlet, meg a moziban tárolt pattogatott kukorica készlet, mintha lőszerraktár lett volna. ( ha nem érted, akkor uránok is alkalmazzák a palesztin megoldást, és polgári létesítményekbe/mellé telepítenek katonai eszközöket) 

Szerkesztve: 2024. 07. 11., cs – 03:10

24, telex, sorosista hazugsággyárak. Magyar ember, pláne, ha Fideszes , meg se nyitja ezeket a moslék oldalakat.

Kibertámadás volt. Mert különben egy nyugati cég nem hibázik.

trey @ gépház