A kormány megvédi a gyermekorvosokat

Fórumok

https://hirtv.hu/video/291738

Rétvári Bence: Elfogadhatatlan, hogy az oltásellenes csoportok mostmár perekkel támadják a gyermekorvosokat. A kormány megvédi a gyermekorvosokat. Minden orvos amikor oltást ad be, az orvosi esküje szerint cselekszik, a gyermek egészségét, a gyermek életét védi. Akik pereket indítanak, olyan gyermekorvosokat aláznak és hurcolnak meg, akik a gyermekek gyógyítására esküdtek fel.

Na de kitől is kell megvédeni őket? Miért is elfogadhatatlan egy per egy jogállamban? A sajtó nem szakad bele, hogy bemutassa őket, vajon miért?

Valaki mégis csak megtette és megkérdezte az "oltáselleneseket", hogy még is mért pereskednek.

https://youtu.be/ipXKShbzLls

Csak egyetlen kérésem lenne, bár attól tartok hiába, csak az szólaljon meg aki végighallgatta az ügyvédeket.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 04. 26., p – 23:03

Nem hallgattam végig, beletekergettem néha-néha, mert ismerem a  témát és elég sarkos véleményem van róla.

Azokat az orvosokat akik az élet elé helyezik a jogot, azokat munkatáborba küldeném és napi szinten oltanám őket valami jó kis cuccal. Ez körülbelül az orvosok kétharmada. Kb. az egyharmada a covid alatt is hajlandó volt megoldani a dolgot, meg a kötelező szarságokat is meg tudja oldani okosba. Sajnos az arány folyamatosan romlik, a jó szakik kiöregnek a szakmából. Mikor beléptünk az EU-ba a nyugati minta alapján el kellett volna törölni ezt a rengeteg  - a szocialista időkből örökölt - kötelező oltást.

Egyébként meg úgy szar az egész ahogy van. Az orvosok már semmiért nem vállalnak felelősséget (akkor minek vannak?), nyomják az egyen protokollokat (betanított munka), szajkózzák a bigpharma lobbit. Szükség lenne rájuk, de nem így. A monokultúrában élő embereknek (város) ugyanúgy kell a tuning (gyógyszer, oltás, táplálék kiegészítők, stb.) az életben maradáshoz, mint a monokultúrás nüvényeknek a permetezés. Viszont egy természetközeli életmódot folytató embernek ezek mérgek.

Szét kellene zavarni az egész egészségügyet és újraszervezni. Amit eddig elért orvostudomány abból csak a sebészi és a diagnosztikai vonalat tartanám meg.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Tetszik a monokultúrás ember kifejezésed, nagyon találó. Nemrég hallgattam egy emberi mikrobiom kutatót, aki szerint az egészség egyik kulcsa a nagy diverzitás a mikrobiomban. És csodák csodájára mitől lesz változatos? Jön a meglepetés, ha természeteben élsz, a lehető legtöbb állattal és növénnyel együtt. A háztáji állattartás már egy óriási előny és nem csak azért mert jobb minőségű lesz a táplálékod, hanem a mikrobiomod "erejét" is növelik az állatok, már csak azzal is, hogy együtt élsz velük. Lassan kiderül, hogy tyúkszar nem is ellenség.

A nyugati akadémikus orvoslás zsákutca, de ami tényleg katasztrofális, hogy karhatalom lett az orvos. Elvileg az alaptörvényben van a tested feletti önrendelkezés. Hát erre nagy ívben tesz a hatalom, ugyan olyan lózung mint a szabadságról papolás.

Kitalálták az oltásellenes stigmát, mint a náci, vagy a klímatagadó, ezek arra jók, hogy ne kelljen érvelni. Viszont az, hogy már a beperelés is elfogadhatatlan a kormány szerint, na az nagyon durva. Már a saját önkényes törvényeikre is köpnek.

Szerintem nem az egészségügyet kéne szétzavarni, az egész demokrácia nevű trágyadombot kellene ellapátolni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerintem nem az egészségügyet kéne szétzavarni, az egész demokrácia nevű trágyadombot kellene ellapátolni.

+sok a kiterjesztésért.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Végighallgattam. Köszi! Uhh nagyon kemény! Elképesztő mi folyik ebben az országban! Az elhíresült dusnoki-házaspár ügye is aktuálisan bírűsági szakban van. Ők azok akiktől a gyámügy ilyen kommandós akcióban rabolta el a gyereküket - miközben kiváló emberek és szűlők, csak nem a terrorállam elképzelése szerint akarták nevelni a gyereküket. Persze rajtuk keresztül feltehetően  Posta Imrét akarta a hatóság támadni ellehetetleníteni. Több napos tárgyalássorozat az ügyben: https://www.youtube.com/watch?v=aitc7UB5h7g

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az egyik ügyvéd is mondta, hogy egy gyámügyes szavaival élve, itt intézményesített gyerekrablás folyik. Tényleg egészen elképesztő. Vajon kik szóltak le az RTL-nél, hogy nem adhatják le az interjút? Pedig elvileg az RTL "kormányellenes" média. Lacibá szavaival élve, a nemlétező háttérhatalom. Ez a fideszes szabadságharc egy paródia, de annak is rossz.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

>elvileg az RTL "kormányellenes" média

Az ilyen esetekben derül ki, hogy egy brancs a "két oldal", a legfontosabb kérdésekben ugyanazon az oldalon állnak.

Ha úgy tenném fel a kérdést, hogy "Egyetért-e azzal, hogy korrupt politikusok és a big pharma marketinges ügynökei dönthessék el, hogy milyen fémtartalmú szereket kötelező az újszülött gyerekébe fecskendezni?", akkor talán néhány ember elgondolkodna, de alapvetően a 99% simán egyetért ezzel, mert nem így tálalják. Ha az emberek egyöntetűen nem akarnák, akkor szerintem el lehetne törölni, de sajnos a nép birka és rabszolga akar lenni.

(Disclaimer: Bocs, hogy hozzászóltam, még el se kezdtem a videót, de meg fogom hallgatni alkalomadtán.)

Hát annyi választásod van a demokráciában, hogy ugyan az a hatalom jobb vagy bal lábbal rúg beléd. Tudom, hogy talán a legnehezebben érthető dolog nyugaton, mert olyan zsigeri szinten beleverik az emberbe, de a szabadságnak ott vége, ahol a csoport érdekét ez egyén érdeke fölé helyezik. Pedig mi magyarok már éltünk szabad szellemiségben és működött, de alig találok olyat aki erre ne horkanna fel, hogy az nem lehetséges.
De igen, működhet és minden problémánk gyökere ez. Ha szellemi alap az egyén lenne és nem a csoport, akkor fel sem merülne, hogy kötelező bármi. Se oltás, se adó, se katonaság, se oktatás. A jelenben ez a többségnek elképzelhetetlenen, annyira erős a gát, hogy még a gondolattal sem mernek eljátszani. Egyből előkerül a Mad Max világ pedig nem anarchia volt a régi rend. Olyan persze volt, hogy ha egy közösséget téríteni akart valaki és nagyon erősködött, akkor fejbe csapták egy fokossal és elásták a kert végébe :) Ha így kéne a politikusoknak kampányolni, azt hiszem más lenne az eredmény :D

A videót meg csak akkor nézd meg, ha éppen alacsony a vérnyomásod, mert tuti fel fog menni tőle.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Az RTL kormányellenes, de nem Big Pharma ellenes. Lehet h a szerkesztő "nem az elvárt szerint hagsúlyozta" a dolgokat és elkészült riportot ezért nem engedték adásba. Tetű cég az RTL is, de lehetnek olyan politikai megfontolások is a háttérben, h azért nem akarnak támadási felületet adni azzal, h odaállnak az "oltásellenesek" mellé, még ha esetleg egyet is értenek velük, mert akkor a nagyobb harc, a kormánybuktatás kerülhet veszélybe...
Lacibá'  a Fidesz szekértolója, akinek egyébként igen jó meglátásai vannak és abszolut ért mindent teljes mélységében és dimenzioóiban, de korrupt és judáspénzért azt végzi, hogy megpróbálja visszacsatornázni a Fideszbe azokat, akik fogékonyak a gondolataira. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Hát a független újságírás is olyan mint a szabadság a demokráciában, meg az ideológia mentes kormányzás. Nem csak nem létezik, értelme sincs.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Szerkesztve: 2024. 04. 28., v – 20:24

Ezen esetek mindegyike önmagában legalább olyan horderejű, mint a pedofil felmentés volt. Kérdés, hogy ez eljut-e valaha is a széles tömegekhez, illetve milyen formában. Az is kérdés, hogy mennyire erős az emberekben a kognitív disszonancia, a gyerekük iránti érzelmeik ezt felül tudják-e írni.

Nagyon kemény amiket állítanak. A végrehajtóbotrány a kispálya cserepadjára sem fér fel ehhez képest és döbbenetes az elhallgatás ami kivétel nélkül mindenki (pártok és média) részérő övezi.

Egyszerűen nem értem miért oltástálib ez az ország? Komcsi örökség lenne? Vagy a Big Pharma kilóra megvett mindenkit? Tabu a téma és terror szintjén van amit a hatóság művel, úgy, hogy az EU felében nincs kötelező oltás egy sem!

Amit Rétvári művelt, az meg olyan szinten undorító, hogy szavak sincsenek rá.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Mondasz valamit. Tényleg nem tudom mi van ennél lejjebb? Talán az Inka emberáldozatok, de az sem biztos, mert itt többen halnak bele.

Feláldozunk az Isteneknek, hogy essen az eső - Feláldozunk a Tudománynak, hogy a többiek élhessenek.

Nincs különbség, elértünk a liberalizmus csúcsteljesítményéhez az emberáldozathoz.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

A barbárság kora - három évvel a halálbüntetés eltörlését követően

Egy gyermeket Magyarországon kötelező oltás esetén nem illeti meg az élethez való jog, attól a közérdek, a megkérdőjelezhetetlen oltások és a nyájimmunitás nevében megfosztható. Az állam egy szerve, az Alkotmánybíróság 2007-ben, három évvel a halálbüntetés eltörlését követően az alábbiakat mondta ki – összhangban az Eütv. 58. § (10) bekezdésével:

1. Az Alkotmánybíróság elismeri, hogy az oltások veszélyesek, de az állam végrehajtóinak, az orvosoknak a nyájimmunitás és a közérdek nevében joguk van egy gyermeket kötelező oltással megölni, rokkanttá tenni vagy súlyos egészségkárosodást okozni neki;

2. Az oltások nem kérdőjelezhetőek meg bírósági eljárás során;

3. Amelyik szülő ez ellen tiltakozik, attól meg kell védeni a gyermeket és adott esetben el kell venni tőle a gyermeket és kényszeroltani kell;

4. Ha egy csecsemő vagy egy gyermek az oltástól meghal, rokkant lesz, azért senki nem felel, sem az orvos, sem az állam, sem a hatóságok, senki;

5. A szülőket és a gyermek testvéreit a gyermek halála, megrokkanása esetén sem kártérítés, sem kártalanítás, semmi nem illeti meg.

Ezt Mihalik Angelika a videóban is elmondja részletekben, de így összeszedve és leírva egészen sokkoló.

Nem véletlen mondom, hogy szabadság egy olyan társadalomban nem létezhet ami a közösség érdekeit az egyén érdekei elé helyezi. Sajnos a demokrácia nevű, éppen összeomló trágyadombon élők ezt most fogják igazán megtapasztalni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nem vagyok benne biztos, hogy a kötelező oltások a közösség érdekeit képviselik. Inkább a gyógyszergyártóknak látok ebben üzeltet.

Az a gyanúm, hogy inkább károsak mint hasznosak. Pláne ha hozzávesszük, hogy az EU-ban is több országban nincsenek vagy nincs ennyi kötelező oltás és mégsincsenek az indokként felhozott járványok.

A gyerekeimnél is felmerült a gyanú, hogy bizonyos dolgokat az oltások okoztak.

Gyakorlatilag teljesen igazad van, én az elvi, ideológia alapra gondoltam. Amíg egy rendszer a társadalom érdekét helyezi előre, addig bármit lenyomhat az emberek torkán, ha jó ha nem. Elég csak hivatkozni rá, mint az oltások esetén, hogy ez a közösség érdeke. Hogy beledöglesz? Hát így jártál.

Az meg külön téma, hogy nem is érdeke a közösségnek, mert hosszú távon, a természet felülírhatatlan törvényei miatt, romlik az emberek minősége, (tudományos hablaty nyelven génállapota) ha minden beteges egyedet életben tartunk és az képes szaporodni. Vicces, hogy ez nem csak náci, hanem tudományos vélemény is, csak tilos róla beszélni.

Ahogy Konrád Lorenz etológus fogalmazta: "Az orvos amivel jót tesz az egyednek, kárt okoz a fajnak."

Az meg hab a tortán, hogy az oltások nem is biztos, hogy védenek bármi ellen is. De erről is tilos beszélni.

Mert ez a közösség érdeke.

A gyerkőcöket sajnálom, van pár doki, aki az oltáskárosodás rendbehozásával foglakozik, talán segíthetnek.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> romlik az emberek minősége, (tudományos hablaty nyelven génállapota) ha minden beteges egyedet életben tartunk

 

Az evolúciónak több szintje van. Az alfahímekből álló populációkat simán lenyomják az egymást támogató közösségek. Semmire nem mégy a szuper génállományoddal, ha 100 satnyával állsz szemben. Ahol egymást támogatják természetes szelekció helyett, többen maradnak életben, azt te meg semmire nem jutsz ellenük.

Társadalmi evolúciós szint is van, még a farkasoknál és más állatoknál is.

Az egyes egyedek gyengeségeit egy jó társadalomszerkezet képes semlegesíteni.

A mai világ gondja pont a természetes szelekció.

Megkapod az oltást, azt ha nem bírod, majd megdöglesz.

Minimális interakció van az egyes egyedek között, ha elbuksz véged. Már bocs, de a cigányoknál nagyobb összetartozás van, mint nálunk.

A kisebbségi lét automatikusan elindít folyamatokat, melyek képessé teszik őket saját maguk fenntartására.

Az alfahim teoria az egy rosszul elvegzett kutatason alapul (fogsagban tartott random egyedeken vegeztek akiket osszezartak es nem egy falkabol szarmaztak ennek eredmenye volt a brutalis hierarchia harc gyakorlatilag mint egy bortonkiserlet embereken) es maga a kitalaloja is megcafolta.

Egyre jobban ásom bele magam az igazi munka pásztorkutyák világába. Nekem van jelenleg három is és lesz még több is, a cél egy közepes falka.

Az egymást támogatás a szelekció része!

Például egy pásztorkutya alomban, már 6-8 hónapos korban előfordul, hogy a legerősebb, de bunkó paraszt kölyköt a többi megöli. Ahogy eléri az intelligenciájuk azt a szintet, hogy megértik az összefogás erejét, használni fogják. Az alfa az lesz, aki erős és okos is egyben és olyan kapcsolati hálót épít a falkában, hogy ne ölje meg egy esetleg ellene összefogó csoport, mert megvédik a többiek.

Hihetetlenül érdekes, hogy amikor egy falka összeugrik, melyik kutya, kinek az oldalára áll. Annyira összetett a társadalmi rendszere egy falkának, hogy egy városi "egykutyás" el sem tudja képzelni.

Viszont a beteg egyed elhullik (van ahol nem szokás állatorvoshoz rohangálni), a buta meg vagy elpusztul a nagyragadozók elleni harcban, vagy többiek nyírják ki, a falka nem szarozik.

Az eredmény, olyan kutyák akiknek nincs genetikai betegsége, (nagytestű) 70 kiló és 15-17 évig él, míg egy nyugati ember által szelektált és "támogatott" kutya 7-8 évig és 1500-féle genetikai betegséget tartanak számon jelenleg. Mesterséges megtermékenyítés, császárszülés, gyógyszerek. Ez az eredmény.

Amiről te beszélsz, ha jól értem, az, hogy segítik egymást és mondjuk egy sérült társukat életben tarják, az egészen más, mint amit mi művelünk magunkkal.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

a közösség érdekeit az egyén érdekei elé helyezi

az a szabadsag amire te gondolsz, azt anarchianak hivjak, ott az egyen azt csinal amit akar.

viszont erre az antivaxxer temara van kulon topic, ott lehet bohockodni meg egymast hergelni!

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

az a szabadsag amire te gondolsz, azt anarchianak hivjak, ott az egyen azt csinal amit akar.

Nem, azt a szabadságot liberalizmusnak hívják.

A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt.

Sajnos ma már a liberalizmus sem ugyanaz, mint ami 20-30 éve volt. Lásd pl. ezt a Tucker Carlson interjút.

viszont erre az antivaxxer temara van kulon topic, ott lehet bohockodni meg egymast hergelni!

Olvasd már el a nyitó topicot, hogy ebben a topicban miről is van szó! ;-)
Esetleg ahhoz nyugodtan hozzáfűzheted a gondolataidat a troll bejegyzések helyett.

Ez egy zsigeri gondolatbálvány, amit a birkákba ültetnek. A demokrácia nem a legjobb, de még nem találtak ki nála jobbat. Ismerős? Beeee

Amiről beszélek, olyan rendszerben már mi magyarok is éltünk és nem anarchia volt. Olvass többet.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nincs loop, beégtél és terelsz. Rájöttél már milyen rendszerben volt az egyén érdeke a csoport előtt, ami nem anarchia?

Nem a jövőről beszélünk, meg arról, hogy mit szeretnél. Fikáztál, hogy anarchia, ha az egyén érdeke a közösség érdeke előtt van. Oké, nem ismered a történelmet, rendben.

Akkor csak fejts ki mért rossz?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

nezd. nekem mind1 hogy minek hivod. en annak hivom ami. az elet teruleten egy csomo helyen van ahol a kozosseg erdeke elobbre valo mint az egyen erdeke. csakhogy a legkozelebbit mondjam: kressz, megvannak a szabalyok hogy mehetsz kozossegbe. ott se csinalhatsz barmit (bar egyesek ugy gondoljak hogy igen), es szaguldozhatsz osszevissza. 

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

A szabályok nem jelentik azt, hogy a közösség érdeke előrébb való. Az egyén érdeke a kresz, hogy ne haljon meg ez első sarkon. Ezen kívül, ami hab a tortán, hogy nem kötelező jogsit szerezni. Az erőszakos érdekérvényesítés a kulcs, a kötelező dolgoknál kapirgálj a kulcs a kényszer. Látszik, hogy semmit sem értesz az egészből.

Mondok egy példát, hátha leesik. Néhány gyáva alak beszarik egy kis náthától és a többség érdekében követelik, hogy oltsanak mindenkit, aki nem akarja az kényszerrel.

Na ez tényleg loop lesz, olvass többet, főleg filozófiát.

És még mindig nincs meg, mikor volt a olyan rendszer a földön, ahol az egyén érdeke volt előrébb :D És képzeld voltak szabályok.

Ebből nem jössz ki jól, engedd el.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

3 millió ember alapvető jogait korlátozta egy neonáci fasiszta orvoskisebbség!

Milyen közösségi érdekről beszélsz? Ennek a közösségnek én a része vagyok? Vagy olyan mint MSZOSZ szakszervezeti közösség, akik az "én érdekemben" adóemelésért lobbiznak?

Akkor végre elismerted, hogy a gyávaságod miatt azt akarod, hogy mások szabadságát korlátozzák. Akinek nem tetszik az meg menjen el oda, ahol kevesebb gyáva él. Gratulálok a coming out-hoz.

Sajnos az a szomorú, hogy többség jelleme nem éppen acélos, azért lehet diktatúrákat létrehozni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

hat ha neked ez kell, akkor lelke rajta. kellenek kompromisszumok, en ezzel a tudattal egyutt tudok elni (hehe, szovicc) \o/

ettol meg a vilag szerencsere nemfog szarabb lenni, hogy az antivaxxerek itt obegattok (legalabbis amig csak azt csinaljatok :D)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Az általad antivaxxernek nevezett emberektől (ja tényleg én az vagyok, úgy, hogy ötévente önként beadatom magamnak az encephalitis védőoltást?) valóban nem lesz szarabb a világ ezt jól látod. Fordítva már nem ez helyzet.

Próbáld meg észrevenni, hogy a te fajtád próbálja az akaratát másra kényszeríteni és nem fordítva. TE akarod, hogy más mit csináljon, ŐK csak azt akarják, hogy a fajtád hagyja békén őket.

Na ilyenkor ki a szar?

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Kisebbség vagytok. A 3 oltást 4 millió ember vette fel, 6 millió meg nem. Csak erről nem szokás a médiában beszélni.

 

Persze nem volt elég idő "meggyőzni" a "többséget", mert a védettségis törvény a 3 oltásról február 15.-én jött ki, az oroszok meg február 24.-én jöttek be Ukrajnába és rájöttek, hogy bukhat a háborús buli az oltatlanokon.

 

Ilyen többségetek van: fenyegetésre, terrorra, megfélemlítésre együttműködnek. Gratulálok hozzá.

A 3 oltást 4 millió ember vette fel, 6 millió meg nem.

Érdekes statisztika, Magyarország lakossága 9 603 634 (2022.10.01) és ebből UK-ban él 350e fő, és Németországban 211e fő. Hogy jött ki a matek?

Azt azért sejted, hogy nem kell mindenkit beoltani a sikeres vádekezéshez!? Elég csak a veszélyeztetetteket.

És mégis mi a f@szom az a közösség érdeke? Ez nem egy valós dolog, csak szociológiai absztrakció, amiről megtévesztően úgy beszélnek mintha valóságos lenne! A testem szent és sérthetetlen - ez valóságos dolog, és ezt a szentséget és sérthetetlenséget nem adom fel senki más nyomorára való tekintettel. Aki, ami erre kötelezni próbál az követi el a bűnt. Ha valaki fél a betegségtől oltassa be magát, de h annyira féljen h emiatt mást akarjon kötelezni erre az nem megengedhető! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ezzel kapcsolatban érdemes lesz követni ezt: Ügyvédek utólagos normakontrollt kértek a kötelező oltásokra az alkotmánybíróságon

Az indoklásból szerintem a lényeg:

... megállapítható, hogy a kötelező oltások rendszere Alaptörvény-ellenes, mivel az oltás vitathatatlanul halált okozhat, és potenciálisan halálos orvosi beavatkozásra senki sem kötelezhető.

Én hozzátenném, hogy szerintem semmilyen orvosi beavatkozásra sem lehet kötelezni senkit.

A jelenlegi állapot összefoglalása:

Azaz állam egy szerve, az Alkotmánybíróság 2007-ben, három évvel a halálbüntetés eltörlését meghozott törvényt (2004. évi. III. törvény) követően az alábbiakat mondta ki – összhangban az Eütv. 58. § (10) bekezdésével:

1. Az Alkotmánybíróság elismeri, hogy az oltások veszélyesek, de az állam végrehajtóinak, az orvosoknak a nyájimmunitás és a közérdek nevében joguk van egy gyermek halálát okozni egy kötelező oltással, joguk van egy gyermeket rokkanttá tenni vagy súlyos egészségkárosodást okozni neki;

2. Az oltások nem kérdőjelezhetőek meg bírósági eljárás során;

3. Amelyik szülő ez ellen tiltakozni merészel és nem akarja a gyermekét a közérdek oltárán feláldozni, attól meg kell védeni a gyermeket és adott esetben el kell venni tőle a gyermeket és a gyermeket kényszeroltani kell;

4. Ha egy csecsemő vagy egy gyermek az oltástól meghal, rokkant lesz, azért senki nem felel, sem az orvos, sem az állam, sem a hatóságok, senki;

5. A szülőket és a gyermek testvéreit a kötelező oltással okozati összefüggésben bekövetkezett gyermekhalál, rokkantság vagy súlyos egészségkárosodás esetén sem kártérítés, sem kártalanítás, semmi nem illeti meg.

Tehát a jelenlegi jogi szabályozás és az Alkotmánybíróság szerint egy gyermeknek az élethez való joga az Magyarországon nem alapvető érték, hanem a gyermek az életétől, egészségétől a közérdek, a megkérdőjelezhetetlen oltások és a nyájimmunitás nevében megfosztható, és ezért senkit nem terhel felelősség, senkinek nem kell fizetnie, sem kártérítést, sem kártalanítást sem a szülei, sem a testvérei számára. Az állam képviseletében egy oltással egy orvos a gyermek halálát okozhatja, rokkanttá teheti és ezért senki nem felel.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Nagyon jó, h jogászok felvállalták ezt a dolgot! Reméljük áttörést érnek el!
Ennek a közösségi érdeknek az egyén érdeke való helyzése a kommunizmus ideológiájában gyökerezik, és valójában egy másik dolognak a kifordítása vagy lerontása. Eredendően itt arról van szó, h az Igazság az, ami az egyén érdeke elő helyezendő és az Igazság érvényre jutása az, amiből a közösség tagjai így másodlagosan részesednek. Ez van akként meghamísítva, h a kreált közösségi érdeket ellentébe állítják az egyén érdekével, és arra akarják rávenni, hogy az alany a saját érdekéről mondjon le a közösségi érdek javára, ami közösségi érdeket persze nem tudni ki és milyen módon határozna meg - illetve de tudni! 
 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Igen. Ez történik a társadalomban. Lemondunk bizonyos előnyökről (oda szarok ahová akarok) a közösség miatt és elfogadom a játékszabályokat.

És aki ezt a játékszabályt nem tartja be, azt megbüntetik, és mindenképp betartatják vele, vagy el lehet innen menni.

Vagy neked is jó lenne, ha mindenki oda szarna, ahová akarna?

> honnan is ismeros ez? 

Valójában ez egy döntő kérdés, bár aligha erre gondoltál, bár aligha fogod érteni: az ideológiai zivataroknak kitett emberiségben nagyon haloványan él az eredeti rend emléke. Ezen emlék nem konkrétumokban, hanem vágyakban, reakciókban, kvázi ösztönökben érhető már csak tetten. A bomlasztó erők ideológusai pedig nagyon precízen társadalom-mérnökösködnek és mindig az eredeti rend máig élő emlékét hamísítják meg újra és megint, fordítják ki, h olyan ideával álljanak elő, ami azt még tovább roncsolja. pl. a jobb érthetőség kedvéért: a szabadkőműves jelszó: szabadság, egyenlőség, testvériség tuljadonképpen az eredeti rendnek megfelelő, csak épp az nincs figyelembe véve, és a hamísítás lényege, hogy míg az eredeti rendben mindenki a legmagasabb szellemi szinten létezett és így ott valóban szabadság, egyenlőség, testvériség volt az általanos viszonyulás, addig a mostanra alászállott társadalmi keretek közt egyenlőségről nem beszélhetünk érvényesen. Vagy ha mégis nagyon akarnánk beszélni, akkor a hozzád hasonló bugrisok egyenlőségéről kéne értekeznünk, azaz h a tömegek egyenlőek - csak épp a lehető legalacsonyabb szinten. Ez az egyenlőség már nem az az egyenlőség amiről eredetileg szó volt és ez a hamisítás lényege. A bugrisok képtelenek a számukra legyártott társadalom-mérnökösködési produktomból kilépni, mert az állam, (nahát persze ezen allám, sem az az állam aminek lennie kéne, ugye) olyan terrorgépezetet tart fenn, jelesül esetünkben gyámügyet, gyermekjóléti szolgálatot, védőnői hálózatot, amit a bugrisok nem terrorgépezetként interpretálnak, hanem lelkesednek érte, mert h erre vannak trenirozva generációk óta.  Lásd fentebb említett dusnoki házaspár esete, akik nem voltak hajlandóak anyakönyveztetni a gyereküket. Ebből odáig hergelték magukat a hatóságok, h gyerek súlyos veszélyeztetéséről kezdtek fantáziálni, miközben a gyerek persze köszönte szépen nagyon jól volt, szépen gyarapodott. Egészen addig míg egy kommandos akcióban a hatóság elrabolta a gyereket és elválasztotta a szülőktől. Egy hónap után a gyerek elveszte a súlya kb 20% -át, a hatóság gondoskodása alatt. Na ez az ami a gyerek veszélyeztetése! Vagyis annak lehettünk tanúi, amikor odáig hamisítódik meg valami, amikor már azzá válik, ami ellen elvileg létrejött: a tézis a saját anti-tézisévé vált. Az állam nem az államiságot, hanem az államtalanságot képviseli. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Egyáltalán nem az. A kognitív disszonancia miatt nem tudod megérteni, mert a másik oldalon állsz a munkád miatt.

A dusnoki gyerek esete pedig elég egyértelmű: a "bűnük" az volt, hogy nem anyakönyvezték a gyereket, és nem oltották. Anyakönyv nélkül nyilvánvalóan teljesen biztonságosan lehet élni, nincsen mágikus védőhatása. Az oltásokat neked már nehezebb elhinni, de amerikában van egy egész csoport - az amisok - akik nem oltakoznak egyáltalán és mégis ők az a fehér népcsoport, aki növekszik szinte egyedüliként a világban. (Úgy tudom hogy van még 1-2 másik vallási felekezet is, akik hasonlóak és ennyi volt az összes fehér ember közül amelyik növekvő demográfiával rendelkezik csoport szinten. Elgondolkodtató.) Belátható tehát, hogy nem veszélyeztették a gyereküket. (Vagy ha valaki nagyon hisz az oltásokban, akkor ő gondolhatja, hogy minimálisan veszélyeztették. De ez a veszély nem volt sem akut sem nagy mértékű még a "hivatalos" álláspont szerint sem.)

Erre elvitték erővel a gyereket és vagy valami intézetbe tették, vagy pedig nevelőkhöz adták. Ez óriási trauma a gyereknek, és a  20% fogyás azt mutatja, hogy testileg is jócskán kihatott rá. Lelkileg meg el sem tudom képzelni milyen károkat okozhatott ez a gyereknek. A babát vették el az anyától. Mindezt olyan intézmények, ahol kikandikál időnként 1-1 pedofil botrány. Aki elhiszi, hogy biztonságosabb intézetben vagy kiutalt nevelőszülőnél élni, mint a saját szülőknél, az retardált.

A "többség érdeke" érveléssel (sokkal egyszerűbben nézve mint BehringerZoltan tradícionalista nézőpontja) az a baj, hogy a "tudomány" tévedhetetlenségéből indul ki. Miközben a "tudomány"t gyógyszerügynökök és politikusok képviselik. Ahhoz, hogy egy szert kötelezővé tegyenek egy korrupt ügynöknek egy korrupt politikust kell meggyőznie. Érdekes, hogy az emberek kb egyöntetűen utálják az orvoslátogatókat, és a mindenki egyetért abban, hogy az összes politikus korrupt, de amikor arról kell dönteni, hogy mágikus fémtartalmú löttyöket adjanak a babák bőre alá, akkor hirtelen ugyanezek az emberek szentekké válnak, és a döntésük megkérdőjelezhetetlen lesz.

Értsd már meg, hogy nem vagyok az állam tulajdona. Sosem volt társadalmi megegyezés védettségi/kísérleti oltások esetén. Nem fogadjuk el a status quo semmilyen megváltoztatását. Rendet fogunk tenni, ha kell olyan áron is, hogy a gazdaságot szétverjük.

Románia a 40%-os oltottságával arányaiban kevesebb COVID halottat produkált, mint mi. De a 20%-os oltottságú Bulgária is. Úgy tűnik, azok a sarlatánok oktatnak minket, akik vezették a halállistákat az unióban a járvány alatt.

Milyen érzés retardált orvosnak lenni? Egyáltalán zavar, hogy ti voltatok Európa kóklerei?

Igen, csak különböző módon tekintették COVID-osnak a betegeket, ez sokakat egyáltalán nem érdekelt. Csak az, hogy nem vót beótva, mégse hótt meg! SZarás közben olvastam a faszbukon! Okos lettem, bárkinél, még a Zorvosnális. Eszetlen. Olvassál innen: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/

Nyugodtan ringasd magad hamis illúziókba.

Veszed a KSH-ból a járvány előtti 5 év halálozási átlagát és levonod a járvány alatti halálozásból. Mennyit kapsz?

A járvány 45.000 körüli halálos áldozatot követelt. Kijönnek az adatok más módszerrel számolva is. Amikor az adatok elemzésével foglalkoztam, nem volt releváns különbség a két adat között. 45.000.

Lehet döngetni a mellényt, hogy mennyire fasza gyerekek vagytok, de Fauci kevesebbért repült az USA-ban.

Magyarországon van a legtöbb kötelező oltás az Eu.-ban, no meg a leghitványabb várható élettartam.

Megszoktuk már, hogy a tények kevésbé zavarják a doktor urakat gyógyítási szokásaikban.

30 éve arról tudományos értekeztek, hogy a HIV vírus meg fogja felezni Afrika lakosságát, mert annyi ember fertőzött.

Az afrikai lakosság jelenleg is töretlenül növekszik, mert a gonosz HIV fertőzöttek elfelejtettek AIDS-ben meghalni.

Sajnos nincs összefüggés, pedig kellene. Mert ugye mi a fasznak oltjuk a népet, ha a várható élettartamra egyáltalán nincs hatása?

A 99%-os átoltottság várható élettartamban az utolsó helyre elég az EU-ban. Viszont jó pénzt lehet a szurival keresni, nem?

Jajj, akkor nem működnek, a korábbi halálos betegségeket meg elvitte a cica, nem? Hipp-hopp.

A veszettség is hogy eltűnt a kutyák közül! Ó jajj, láttál már veszett embert Indiából? Jajj, hogy megy oda a veszettség? Biztos nem volt jó az immunrendszere.

No meg a kanyaró! Bár mi be vagyunk oltva, de egyet sem látni, miért? Mert nincs is!

Csak angliában, meg máshun! Meg románba, mert bár covidban keveset oltottak, meg kevesebben is haltak meg (sőt, újjászülettek tőle, tudod, DRAKULA), de most ott meg van.

Ó jajj! hogy van ez?

Itt megnézheted pár kötelező oltásnak a grafikonját, hogy mennyire is sokat számít az oltás az adott betegség eltűnésében: Magyarországi történelmi statisztikai adatok. Illetve van két olyan fertőző betegség is, amire nincs oltás, mégis ugyanúgy eltűnt, mint a többi. Ok-okozat felismerése és a úgy általában a gondolkozás nem az erősségetek! ;-)

Itthon meg kötelezővé tették a bárányhimlő oltást, azt mégis mindenki elkapja, csak később.

Ugye a bárányhimlő pont gyermekkorban veszélytelen, így rohadt kontraproduktív lett az egész, mert később esnek át rajta az emberek, mondjuk terhesség alatt.

 

Nyilván ezeket a nüanszokat a gyógyszergyárak által fizetett orvosoknak nehéz megérteni. Sosem a mi egészségünkért aggódnak, csak a saját pénzecskéjüket féltik.

A másik az ADE. Baromi egyszerű dolog, a vadvírus megtámad, de volt már egy előző fertőzésed és az immunrendszered félreazonosítja a vírust.

Elkezd használhatatlan antitesteket termelni, a vírus meg közben jót röhög az egészen és rosszabbul jársz, mintha életedben először kaptad volna el.

Az előző fertőzés/vakcina felerősíti a betegséget.

 

Volt-e a koronavírus alatt ADE?

- végig wuhanival oltottak

- az omikron kicsúszott a vakcina védelme alól, tehát valószínűsíthető, hogy igen. Nyilván, ha az egyik kicsúszott, a másik is megtehette ugyanezt.

- a brit mutáns alatt, amikor milliókat oltottak, akkor volt a legnagyobb a fertőzés és halálozáshullám

 

A brit mutáns alatti irgalmatlan halálozást simán megmagyarázza, hogy kompletten szar antitesteket termeltettek velünk és későn reagált a szervezet, hogy gond van...

Te se csodálkozz, ha az állam engem megvéd, és mondjuk neked meg beadja az oltást retardom. Lapos föld előjött már? Arra is vannak kutatások, hogy teljesen lapos, meg teóriák. Pontosan annyira állják meg a helyüket, mint gyuri meg a te statisztikád.

Kérlek, ha ennyire igazad van, miért nem publikáltad az adataidat valahol?

Kell ám a rendőri védelem, mint Müller Cecinek! Tudod, annyira szereti őt is a nép, hogy rendőr nélkül már létezni sem tud.

Nyugodtan csatlakozhatsz te is hozzá, kérheted a kormányt, hogy ÁVH-sokkal védjen meg a lakosság elől.

Nekem nem lenne gyomrom hozzá. Régen az orvos gyógyította a lakosságot, manapság meg terrorizálja, azt retteg kimenni egyedül az utcára.

Változnak az idők.

Az, hogy egy gyermek meghal egy kötelező védőoltástól? Egy sem halt még meg. A legyengült immunrendszerű gyermeknek nem adjuk be (mert olyan hematológiai betegsége, vagy rákja van), csak akkor ha meggyógyult. mert:

-az élő, de legyengített kórokozó így is okozhat tüneteket

-az elölt ellen nem lesz meg a megfelelő immunválasz.

Angliában csináltak egy kamu tanulmányt, hogy valamelyik oltás autizmust okoz, mert a gyermeket előtte beoltották (évekkel) és attól lett autista.

Majd kiderült, hogy ilyen csab meg gyuri féle statisztikát csináltak (semmit), kutatást sem végeztek, csak összeállt egy ügyvédi irodával a csávó, hogy pénz húzzon le róluk.

A covidos szakállascsávó, meg a COVID szakértő ortopédsebész is amiatt voltak annyira oltásellenesek mert saját bioboltot vittek és kellett neki a reklám. Nagyot kaszáltak, a retardok meg azóta is nyomatják a faszságaikat, hogy covid így, meg covid úgy, de egy rendes tisztázott adathalma, statisztikai analízist még nem csináltak, csak szarás közben a facebookot olvasva megvilágosodtak.

A legyengült immunrendszerű gyermeknek nem adjuk be

Te úgy tudod, hogy minden vakcina beadás előtt készítenek vérképet és azt kielemzik? Az 1 naposan beadott BCG oltás esetén is? A nyitó posztban levő videóban pont olyan eseteket mutatnak be, ahol ellen javalt a vakcina beadása, mert pl. egy összetevőre allergiás, mégis mindenáron be akarják adatni.

Az, hogy egy gyermek meghal egy kötelező védőoltástól? Egy sem halt még meg. 

Ezt a baromságot Te komolyan elhiszed? A magyar törvényekben (az amerikaiban is) benne is van annak az elismerése, hogy a vakcinák halált okozhatnak.

Azt esetleg elmagyaráznád, hogy miért biztonságosak a gyerekoltások, ha bennük mindenféle ideg- és más mérgek találhatók?

Lásd itt a leírást a mérgekről:

Formaldehid/Formalin - Rendkívül mérgező szisztematikus méreg és rákkeltő.

Betapropiolakton - Mérgező vegyi anyag és rákkeltő. Halált/maradandó károsodást okozhat nagyon rövid ideig tartó, kis mennyiségű expozíció után. Maró hatású vegyi anyag.

Hexadecil-trimetil-ammónium-bromid - Károsíthatja a májat, a szív- és érrendszert és a központi idegrendszert. Reproduktív hatásokat és születési rendellenességeket okozhat.

Alumínium-hidroxid, alumínium-foszfát és alumínium-sók - Idegméreg. Hosszú távú agyi gyulladás/duzzanat, neurológiai rendellenességek, autoimmun betegségek, Alzheimer-kór, demencia és autizmus kockázatát hordozza. Behatol az agyba, ahol korlátlan ideig megmarad.

Thimerosal (higany) - idegméreg. Sejtkárosodást idéz elő, csökkenti az oxidációs-redukciós aktivitást, sejtdegenerációt és sejthalált. Neurológiai rendellenességekkel, Alzheimer-kórral, demenciával és autizmussal hozható összefüggésbe.

Poliszorbát 80 és 20 - Átlépi a vér-agy gátat és magával viszi az alumíniumot, a timeroszalt és a vírusokat; lehetővé teszi, hogy bejusson az agyba.

Glutaraldehid - Mérgező vegyi anyag, amelyet hőérzékeny orvosi berendezések fertőtlenítésére használnak.

Szarvasmarha magzati szérum - Vemhes tehenekből levágás előtt kivett szarvasmarha (tehén) magzatokból nyerik.

Humán diploid fibroblaszt sejtek - abortált magzati sejtek. Az idegen DNS képes kölcsönhatásba lépni a sajátunkkal.

Afrikai zöld majom vesesejtek - hordozhatják az SV-40 rákkeltő vírust, amely már mintegy 30 millió amerikait fertőzött meg.

Aceton - Vese-, máj- és idegkárosodást okozhat.

E.Coli - Igen, jól olvasta.

DNS a sertés (sertés) 1-es típusú cirkovírusából.

Emberi embrionális tüdősejtkultúrák (abortált magzatokból)

Itt pedig a CDC honlapján az oltások tartalma.

Nekünk a gyerek oltásánál amikor mondta a nejem, hogy tejallergiás a gyerek odakészítették az adrenalint. Szerencsére nem lett baj, de ha baj lett volna, akkor mennyi eséllyel élesztik újra?

Ha valaki nem mondja ezt a gyerekorvosnak akkor mi van?

Ha megnézted volna a hivatkozott videót abból kiderül, hogy igenis vannak bajok. Csak mivel nincs törvényes eszközöd az állammal szemben - így ennyi. Valamelyik gyerek és a család "rosszul járt".

Update 10:44:
Most jött a hír a szomszédból, hogy az unoka napok óta nem tud lábraállni egy oltás után. Ápolgatják.

Nálunk 2 hétig nem állt oltás után a gyermek lábra, a gyermekorvos meg szart az egészre. Aztán meg besértődött, hogy kirúgtuk a fenébe.

Járó gyermek lábába nem adsz oltást, mert simán mellékhatása lehet, hogy 2 hétig négykézláb fog járni, a szülei meg agyoncsapnak.

 

Nézte vagy 3 szakorvos, hogy miért nem jár a gyermek és fogalmuk sem volt, mert elváltozás nem volt a végtagján. Elbaltázta az oltás beadását, fájt a gyermeknek és négykézláb ment.