"Buzi gengsztercápa gyerekeknek"

Fórumok

A végletekig sablonosan homoszexuális (avagy csak affektáló krosszdresszer vegetáriánus) cápafiú és az átlagosnál nagyságrendekkel irritálóbb Smith sok kínos percet okoz a szótárszlengpuffogtatás és túláradó jófejség kövér áramlatában. A tízparancsolati tanulságok nem hiányozhatnak jó családi mese végéről, kérdés, hogy ki bírja addig ébren.

[...]

Laza négerek a fehérterror ellen

Link: https://index.hu/kultur/cinematrix/kritika/capa0104/

Mekkorát fordult a világ 18 év alatt! A liberálisok szerint akkor még "jó Index" buzizik, négerezik ... Senkinek sem tűnt fel, senki sem vonult az utcára miatta. A cikk a mai napig elérhető, teljesen véletlenül botlottam bele. Vélemény? Úgy általában a 2022 év környéki képmutatásról?

Hozzászólások

Ez miért lenne picsogás? Teli szájjal röhögök. Itt egy másik képmutatás:

A nullás méret nem tűnt el, mégis rácsodálkozik a világ

A statisztikák szerint a modellek nem lettek vékonyabbak, mégis egyre inkább úgy tűnik, mintha az inkluzív, befogadó gondolkodás kikopna kifutókról.

Az utóbbi években a legnagyobb divatházak mintha Csipkerózsika-álmukból ébredtek volna, legalábbis fél szemmel. Olyan – korábban jellemzően finoman szólva sem a testalkatbeli sokszínűségre törekvő – márkák is beadták a derekukat a valóságnak, tehát az inkluzív gondolkodásnak, mint a Victoria’s Secret. A Rihanna nevével és személyiségével fémjelzett Savage x Fenty bemutatók évek óta a sokszínűség ünnepeinek számítanak.

Több szakértő szerint azonban mintha a divat visszafordult volna az eddig megtett úton. Bár a méretbeli változatosság sokszor eddig is csak jelképes volt: egy-két más méret a vékony modellek özönében.

[...]

Divatból a cégek elkezdtek lamantinokkal, meg kövér várjá' megpróbálom pol. korrekten: plus size, body positivity "modellekkel" telerakni a reklámokat, kifutókat stb. hátha majd jó fejeknek nézik őket (=profit), de ott is fordulni látszik a divattrend ... 

trey @ gépház

> Ha a túltolt kreténség pénzbe kerül (kevesebb profit), majd korrigálnak.

Persze, majd korrigálnak. Azt csinálják az utóbbi tíz évben, nem tűnik fel? Mindig csak rátesznek még egy lapáttal. A megfejtés az, hogy a háttérhatalom-maffia az államadósságokból beszedett pénzből finanszírozza a kultúrharcot. Simán megvesznek méregdrágán sikeres franchise-okat és szétcsapják nézhetetlen új részekkel mintha nem lenne holnap, de az emberek még mindig elhiszik, hogy a piac vezérli a folyamatokat. Hahaha

Lazán kapcsolódik:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11605409/Desperate-father-plea…

"Desperate father pleads with his pediatrician ex-wife NOT to chemically castrate their son, 9, after she suddenly moved to California from Texas: Reveals footage of her raising child as a girl"

Elvált szülők, az anya kémiailag kasztrálni akarja a 9 éves gyereket, az apa nem. A bíróság "természetesen" az anya javára dönt, és jelenleg úgy tűnik, hogy semmit nem lehet tenni a fiú megmentéséért. Csak azért linkelem, mert a hasonló topikokban sokan azzal szoktak, hogy ez nem a valóság, és nem is történik ilyen nyugaton. Pedig de, történik és szükségszerűen ide vezet, ha a társadalom nem áll ellen a beteg ideológiáknak.