Szakdolgozat kérdőív

Üdv,

kérlek benneteket, hogy a következő kérdőív kitöltésével segítsétek az asszony szakdolgozatának elkészülését. Max 5 perc, nem szakma specifikus, bármilyen munkavállaló vagy vállalkozó kitöltheti.

Diplomamunka-kérdőív (google.com)

Köszi!

Hozzászólások

Hello.

Csak egy észrevétel(lehet nálam van a hiba).

"Ön állandó lakhelye" kérdésnél nem engedi a "Főváros"-t kijelölni

Úgy szerettük volna,hogy sikerüljön, de úgy sikerült ahogy szokott.

Kitöltöttem, "Soproni Egyetem" :-] örülök és hajrá! :-]

# RHE, Rocky, NethServer, MBP14

Ha van rá igény holnap elmondom, hogy mihez kell :) Addig nem szeretnénk befolyásolni. (bár nem gondolnám, hogy nagyon változna az eredmény, de ez a kérés)

Köszi a kitöltőknek!

Szóval Benedek Elek Kar, HR tanácsadó MsC képzés, ha soproniként ez mond valamit :)

Az érzelmi inteligencia hogyan mérhető HR eszközökkel a különböző generációknál a kérdőív apropója. Arra keressük a választ, hogy a különböző generációknál a HR eszközök hogy működhetnek. A hangsúly a HR-es részen van.

Elivileg a nagyköny szerint pl. a stabil munkahely az a baby boom generációnál fontos és ahogy haladunk a fiatal korosztály felé, úgy ez kevésbé lesz fontos. Meg persze a többi kérdésnél is megvan a HR-es apropó, de ezt ne tőlem kérdezzétek.

Majd kiderül, hogy a mostani kitöltők hogyan illeszkednek a sztereotípiákba :)

Miért is lenne fontos a stabil munkahely a fiataloknak (kb. 20-30), amikor még nagy részük otthon lakik a szülőknél, így a kaja, szállás megoldva. Max a fizuból hazaadnak egy kicsit. Mi történik ha másnap nem kell bemenni dolgozni? Azért olyan nagy tragédia nincs belőle..

A kicsit idősebbeknek (30+) akik már önállósodtak, saját otthon (általában hitellel terhelve) plusz saját család, mondjuk egy-két gyerek, feleség még lehet, hogy otthon velük. Naná, hogy fontos a stabil munkahely, gondolom nem kell magyarázni miért...

Akár igazad is lehet, a stabil munkahely egy kiragadott példa volt. De pl. az általad említett 30-as korosztályról van több cikk is ami azt taglalja, hogy mennyiben más egy Y generáció egy X generációhoz képest HR szempontból. Állítólag más HR stratégiát kell alkalmazni generációnként.

google: y generáció munkavégzés

Nekem egyébként teljesen mindegy, csak azt mondom, hogy kutatások szerint több különbség van a különböző generácók között HR szempontból. Persze tudjuk, hogy csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisítok, de mégis úgy néz ki, hogy sok ezzel foglalkozó szakember hasonló eredményre jutott.

Szerkesztve: 2022. 04. 28., cs – 10:40

Kitöltöttem.
Egyébként már megint Soproni Egyetem? Amíg oda jártam (4 év) 3x váltott nevet :)