apache vhost forgalom korlátozás

Fórumok

apache vhost forgalom korlátozás

Hozzászólások

Pálinkás jóreggelt mindenkinek,

Kérdésem lenne az apache1.3-as 2 moduljával kapcsolatban:

Történetesen a mod_bandwidth és a mod_choke modulokról van szó.
Mivel otthon fut az apache és az upload, hogy úgymondjam harmatos, ezért korábban már beröffentettem a mod_bandwidth modult az 1.3.33-as apache alá. (Ez sem volt egyszerű, mert érdekes módon eleinte többször előfordult, hogy crc hibás volt egy-egy letöltött file, ha be volt töltve a modul). Mindegy mostmár ok. Viszont nem tudom korlátozni az egyidejű kapcsolatok számát IP-nként vele. Erre találtam most a mod_choke modult ami viszont tudja ezt is. Viszont a sebesség korlátozására továbbra is a mod_bandwidth használnám, mert úgy tűnik az már jól működik és globálisan megtudom adni vele a max. seb. korlátot.
Most mindkét modul használva van és "elvileg" működik is (1 napja).
A kérdésem, hogy lehet-e két modult használni egyszerre, ami túlképpen hasonló feladatot lát el, vagy ez problémás lesz a jövőre nézve?

Válaszolok magamnak, csakhogy a keresők is jólakjanak.
Sajnos mégsem működött az 1.3-al a sávszélkorlátoztás, ezért lecseréltem 2.0.54-re az indiánt és ott a cband-al maximálisan meg lehet csinálni azt amit szerettem volna. Korrekten tartja mind a globális mind a per ip alapú maximált limiteteket crc hiba nélkül.

sziaszok,

átolvastam a topikokat, de konkrétan hasonlót nem találtam,ezért nyitottam újat. Szeretném a szerveremen futó 1 bizonyos domain www forgalmát limitálni, mondjuk max 1mbitre, apache alatt.
Tudtok valami konkrét megoldást, ill leírást?

üdv
kiskakas

apache2-höz is tudtok vmi ilyesmit? úgylátom ez csak 1.3.x-hez van..

Szia

mod_tshunami modult hasznalom en:)

[quote:4f899fb510="OxY"]apache2-höz is tudtok vmi ilyesmit? úgylátom ez csak 1.3.x-hez van..

http://www.ivn.cl/apache/#bandwidth