EP:Nord Stream 2 to be scrapped XD

Germany has come under increased pressure to halt a Russian gas pipeline following the detention in Moscow of Kremlin critic Alexei Navalny.

The European Parliament has backed a call for Nord Stream 2 to be scrapped.

Valószínűleg németország saját nemzetgazdaságának egyik legfontosabb hosszútávú stratégiai beruházást majd odadobja némi politikai hacacáré kapcsán.. Finoman szólva meglepődnék rajta :).

[..]

Washington argues the project will increase Russian influence over Europe.

Stating the obvious: The -almost- only superpower the US has left :D ..

forrás:

https://www.bbc.com/news/world-europe-55756282

Hozzászólások

Az usa mar nem szuperhatalom. Ezt jol demozza a jelenlegi hacacare mind politikai mind valoseleti szinten.

Kina meg mindig jon fel mint a budosviz es biztos lehetsz, hogy ok rosszabbak mint a nacik.

Barmit bevetnek a celjaik elereseert, akkor is ha azzal siman szajbaszarjak a nemzetkozi jogot, ami lassuk be az usa szuperhatalmi poziciojanak alapkove, hiszen ok hataroztak meg, nehany szovetsegesukkel.

Poziciok tolodnak kelet fele, ami nem biztos, hogy olyan fasza mint azt bolcsvezer szereti hinteni. Sot pont azert nem.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

"nemzetkozi jogot, ami lassuk be az usa szuperhatalmi poziciojanak alapkove, hiszen ok hataroztak meg, nehany szovetsegesukkel."

Szoktál olvasni híreket is néha vagy ez most szarkazmus volt? A gazdasági szankciók orrba-szájba, ha valaki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek, az mióta van rendben? Ez gazdasági erőfölénnyel való visszaélés, amik egy része minket is érint, mint pl. a Huawei-Google. Persze szankcionálnak azért is, mert pert vesztettek amiatt, hogy állami támogatást adtak a Boeingnek, nem csak a nekik nem tetsző Iránra vagy a fekete bárány É-Koreára gondolok. A mai napig korlátozzák Kubát is, mert a kizsákmányolt gyarmatuk fellázadt és elragadta néhány cégük érdekeltségét. (A félreértést kerüljük el, antimarxista vagyok.) Aztán még ott van a többi gazdasági indíttatású politikai szar, amit a saját földrészükön kevernek a többi országban, a Közel-Keletről és Afganisztánról nem is beszélve, egy terrorista támadás nem lehet alapja egy idegen ország megszállásának. Ezek már minden létező jogot és minden íratlan etikai szabályt megszegtek, ami csak létezik. A legnagyobb képmutatók a világon, szinte nincs olyan hír róluk, ami nem erősítené meg az emberben, hogy milyen kurva nagy álszent az egész mindenkori vezetésük. Vagy ez a nemzetközi jog egy gyűjtőfogalom és úgy változik, mint a politikai szélirány? 

Ne becsüld le a korrupciót, vagy hívjuk lobbinak, ha úgy szebben hangzik. Jó példa az új berlini reptér története, hogy az ottani politikusok is ugyanolyan gátlástalanul lopnak. A nemzetstratégiai döntések legnagyobb ellenfelei maguk a politikusok.

Ez a bejegyzés is érdekesen öregedett így kicsit több mint egy év távlatából :)