Visual Studio 2019 szinkronizálása GitHub-bal

Fórumok

Sziasztok!

 

Egyelőre új még nekem a VS2019-es IDE és rengeteg beállítás van benne.

Valaki tud egyszerű instrukciókat adni, hogy a kódjaimat hogyan lehet rögtön, automatikusan szinkronizálni GitHub-bal accountommal?

Hozzászólások

Pont úgy mint bármely más ide-ben vagy parancssorban. Neked kell a commitot elinditanod, osszevalogatni mit raksz bele, nevét adni neki. A pull is kézi, mert te döntöd el mikor. 

Szerintem ez nem egy szokásos használata gitnek, hogy automatikusan szinkronizálja a kódodat, nem igazán arra való. Ha ilyet akarsz, akkor használj OneDrive-ot, vagy GoogleDrive-ot, és tedd abba a folderbe tedd a projektedet, amit szinkronizál automatikusan.

Ha ilyet akarsz, akkor használj OneDrive-ot, vagy GoogleDrive-ot, és tedd abba a folderbe tedd a projektedet, amit szinkronizál automatikusan.

Inkább ne akarjon ilyet. :)

A *Drive jellegű szolgáltatóknál rosszabb megoldást el sem tudok képzelni forráskód tárolására. Én OP helyében szorgosan nyomogatnám a commit-push kombótr, esetleg automatizálnám a push-t, de semmi esetre sem ilyen file sync dologgal bohóckodnék. Onnantól esélyed nincs értelmesen együtt dolgozni másokkal, nincs branching, ha nagy lesz a projekt, a sok kicsi fájllal nem biztos, hogy boldogul a sync kliens, stb.