Kör közepén állok

projekt.444.hu

 

"Független", fizetős sajtó ahol a befektetőknek befizetőknek megfelelő tartalmak készülnek.*

 

*Nem kellett a fidesznek semmit se csinálnia ehhez. 

Hozzászólások

Ja, a fidesz mindössze az adófizetők pénzéből tolja a propagandát. Ezek pedig az olvasóktól - értsd a vásárlóközönségtől - várják a pénzt. Van némi különbség a kettő között.

Az egyik esetben van lehetőséged arra, hogy ne vegyél részt benne (nem fizetsz, nem olvasod), a másik esetben semmi esélyed, csak az egész országból opt-out-olsz (a nyomorult óriásplakátokon is ezt a szart olvasod, amit a te adódból is fizettek túlárazva a haverjaik zsebébe).

Húzzál kormánypropagandát nyomni az origo fórumaira.

  1. nem is tudtam, hogy vannak fórumok az origo-n
  2. az a baj a bal oldallal, hogy rettenet ostobák. A fizetős, zárt médium aztán biztos sokat fog azon segíteni, hogy __s z é l e s__ körben terjedjen el a kormányleváltó véleményük, gondolom a hír hallatára sokan összefosták magukat a másik oldalon. Kb. ahhoz a média produkcióhoz tudom hasonlítani, mikor Kunhalmit megtámadta a lengőajtó vagy amikor bele (sic) "folytották" a szót. De hát zsebhez a nadrágot, ugyebár.
  3.  

No rainbow, no sugar

Szerintem te sem olvastad el a cikket:

Azt szeretnénk, hogy a legtöbb anyagunk továbbra is ingyenesen elérhető maradjon, ezért is fontos, hogy akik megengedhetik maguknak, azok vegyenek részt a lap finanszírozásában.

Amúgy meg „szabad, független” != „kormányleváltó”

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

1. Az baj a jobb oldallal, hogy rettentő ostobák. De hát nem is kell nekik ész, mert a vezér majd megmondja, hogy kiről mit kell gondolni. Ha nem tud olvasni a delikvens, akkor a híradóban meg a TV2-n majd bemondják neki.

2. Ha valaki nem jobboldali, akkor csak is baloldali lehet?

úgy véled, hogy "a másik oldal" különb?

Én speciel nem. Már csak azért sem, mert koromnál fogva még emlékszem a klasszikus (Lenin? Sztálin?) idézetre:

... Mi kommunisták különleges emberek vagyunk ...

És nem dőlök be annak annak az átlátszó, de ettől még  roppant kártékony FIDESZ dumának, hogy aki nem azt mondja/gondolja, mint mi, az helyből libernyák/baloldali/nemzetáruló/sorosbérenc/stb.

De miért épp "FIDESZ-dumának" aposztrofálod az ellenségeskedés szítását?

Ahogyan én látom, az történik, hogy valamennyi "oldal" hergeli a velük szimpatizáló prolikat az "ellenséges" oldalakkal szemben. A prolik kedvükre hőbörögnek, mert megmondták nekik, kit kell gyűlölniük, valamint meg is dicsérték őket, hogy mennyivel különbek az ellenségnél (mintha az nagy kunszt volna). A prolik aztán lelkesen hagyják magukat megfejni, és egyiküknek sem tűnik fel, hogy a győzelmi lakomára nem hívták meg őket, csak az "oldalak" nagyságos képviselőit.

Néha elcsodálkozom azon, hogy az értelmesebb réteg (akik képesek egy netes fórum használatára) mintha látszólag ugyanígy részt venne a közös hőbörgéses tékozlásban.

> Arra kérünk, hogy ebben a kritikus pillanatban kötelezd el magad a független 444 és a szabad magyar nyilvánosság mellett!

^ :D

Nyilván ez csak plusz bevétel, tuti kapják a zsét baloldalról rendesen.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Azt látom, hogy ez az olvasók lejmolása nagyon dívik a progresszív médiában. Azért nagyon megkérdezném azokat az ellenzéki érzelmű médiafogyasztókat, akik pl összedobtak 184 millió forint olvasói támogatást az Indexnek, hogy mit szólnak ahhoz, hogy a támogatásból 40 millió forintot osztalékként fizetett ki a tulajdonosának? Én is szoktam nekem kedves ügyeket pénzzel támogatni, de ha kiderülne, hogy a támogatásomat osztalékfizetésre fordították, abból biztos asztalborogatás lenne.

Csaba

"bevétel

A vállalkozás eredményét növelő vagyonnövekedés. A bevétel megjelenhet a pénzmozgással együtt is, ebben az esetben pénzeszközök növekedését is jelenti.

A bevételek megjelenhetnek pénzügyileg még nem realizált módon (jellemző, hogy piacon már realizált értéket a vevő később fizeti ki),ebben az esetben a követelések növekedése mutatja a kibocsátott termék ellenértékét."

No rainbow, no sugar

Ez a kör már korábban többszörösen lement, szóval röviden:

  1. A támogatásokból nem fizettek osztalékot
  2. Az osztalék összegét az Indamedia kapta, ami felé az Indexnek lejárt tartozása van.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Nézd, nekem aztán nem fáj, hogy az Indexet támogató balfékek pénze jobboldali vállalkozóhoz folyik át. Az érdekel, hogy a balfék adakozónak nem fáj e. Azért kérdezem, mert nekem fordított szituban kinyílna a bicska a zsebemben, és onnan bojkottálnám azt a társaságot.

Csaba

Az én véleményem az, hogy nem baj, sőt. Engem az érdekelne, hogy azok szerint baj e, akik az Index függetlenségét fontosnak tartva támogatták őket, szerintük jó e ez így. Az osztalékot amúgy a baloldali média szerint Fidesz közeli tulaj kapta meg, így még cifrább a történet. 

Az én világképemben ha egy alapvetően ingyenes médium támogatást kér, akkor azt a működésre kapja, nem osztalékfizetésre. Sok évvel ezelőtt itt a HUPon is volt hasonló, haldoklott az oldal alatt a vas, cserére ment a gyűjtés, nem Trey motorjára. Pláne nem Windows licenszre... (Na jó, nem ragozom tovább...)

Csaba

Nem tudom, mit gondolnak az támogatók, de remélem nem feketében és fehérben látják a világot, mert nem az.

Az Index havi 60 millió környékén működik el, ha azt számolod, hogy ebből 40-et kifizetnek a fideszes tulajnak, nem olyan sok. Arányaiban egy kis lakás Budapesten. Nyilván ezt megtárgyalták, de nem verték nagydobra, ami lehet, hogy hiba volt, mert így a jobboldal alakítja a közbeszédet.

Nyilván ezt megtárgyalták, de nem verték nagydobra

 

Marmint nem tajekoztattak az adakozokat, hogy penzuk joresze Fidesz kozeli vallalkozokhoz kerul.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Akit erdekelt, a honlapjukon elolvashatta. Vagy te mit ertesz tajekoztatas alatt?

Engem szemely szerint nem hivtak fel, ha veletlenul ez lenne a kerdesed.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Azt látom, hogy ez az olvasók lejmolása nagyon dívik a progresszív médiában.

Mindenhol ez dívik, ahol nincs egy sugardaddy, hogy eltartsa a lapot.

De mondok jobbat, a legtöbb komolyan vehető médium pl. úgy működik, hogy kapsz havi 3-5 cikket ingyen, a többiért meg fizess be havi 5-10 ezer forintot. Igaz, ezek a cikkek általában jóval komolyabbak, mint az Index-Origo tengely.

És mond, kedves Csaba, az ún. közmédiára kiszórt százmilliárdoktól nincs asztalborogathatnékod? Ugye azt is tudod, hogy az is a Te/Mi pénzünk?

Érzed a nagyságrendeket? És gondolom, nem vagy annyira naív, hogy ne tudnád, bizony ezekből is lesznek zsíros osztalékok a megfelelő zsebekben, pl. a kormányreklámokat toló reklámcégeknél.

Gondolom az is hidegen hagy, hogy ezek a derék úriemberek például egy zuglói tűzfalra 4db azonos óriásplakátot raktak ki egymás mellé, szintén a Te pénzedből. Elmagyaráznád röviden, erre mi szükség van? Ettől hatékonyabb a kormány tájékoztatása? Vagy csak szimplán négyszer annyit lehet számlázni?

En jobban haragudnek, amikor tamogatasom utan ovodas modon felallnannak onnan, ahol tamogattam oket.

Nem is tudom miert nem en talaltam ki: az arcommal felveszek valami tamogatast valahova konnyfakaszto szavakkal, aztan konnymentesen es vallrantva felallok amikor mar pl. 180 miska erkezett. Komoly modszer :/ kivancsi vagyok kinek szur eloszor szemet komolyabb helyeken - meg kormanyoldal sem kell hozza :(

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Azért ebben van csúsztatás bőven. Pl. a 180 millió több év alatt érkezett, plusz sehol sem volt leírva, hogy ettől függetlenül ne állhatnának fel, ha úgy érzik, erre van szükség. Azt gyanítom, hogy ezt az összeget nem az újságírók között osztották szét.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Akkor segits ki a tenyekkel, ne legyen a vaad csusztatas. Mennyi ido alatt jott ossze a 180? Megkoszonok egy kezdo datumot a “nincs masik” kampanybol. Az nullarol indult.

Azt amugy nem tartom etikusnak, ahogyan rakat penzt intezve felallok, mert “nincs leirva, hogy nem lehet”. Nalam ez kifejezetten gusztustalan.

Nem az ujsagirok kozott osztottak szet: ezt reszben jol sejted szerintem :D

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ez az előfizetéses rendszer... az olvasók fizetnek, az Index meg készül.

Most már nem készül, az olvasók meg nem fizetnek. És fordítva :)

De ha tetszett nekik, amit az Indexes újságírók csinálnak, megint támogatni fogják őket. Ha meg nem.. akkor már valószinűleg rég visszavonták a havi támogatást.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Én igazából az elégedetlenkedőket nem értem.

Ha nem tetszik nekik a támogatás ötlete, akkor miért nem lendülnek tovább? Ha nem érdekli őket az adott portál, akkor miért zavarja őket, hogy milyen módon próbálnak bevételhez jutni? Sajnos a nem kormánypárti lapoknak nem jár állami támogatás, sem közvetlenül, sem az állam által uralt hirdetési piacról. Én inkább örülök annak, ha egy portál több lábon áll és az olvasók is hozzájárulnak a fenntartáshoz, ezzel növelve a stabilítást.

Én sem nézem, hogy az Origo, Vadhajtások, Prosi Srácok és a többi kormányközeli oldal honnan fedezi a működési bevételét, bár őket a jelenlegi kormány (nyíltan vagy fedetten) támogatja szépen.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Te már tudod, hogy mi lesz a fizetős tartalom? Mert én nem. Pl. kiadtak egy elég jó könyvet, az nem lett bekopizva. Amúgy a paywall nem új találmány, technikai oldalról lesz honnan ötletet meríteni.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Ezzel egyet tudok érteni, de mondok még jobbat: mindenki támogasson valami olyan ügyet, ami neki kedves. Akinek a 444 fontos az azt, akinek más fontos, az mást. Azért ma már mindenki találhat neki valót, és a támogatás is megoldható könnyen a sietősöknek is.

Csaba

technokollal vagy herbállal is lehet támogatni az ügyet?

"Kör közepén állok" -- "aranyórát pénzre váltok!" :D IHM :)

Érdemes összevetni mit értenek ezek az online médiák "tájékoztatás" alatt.

Például így visszanézve a George Floyd eseményeket akár 444.hu vagy az index.hu kapcsán ezek a totál fogalmatlan bloggerek mekkora nagy mellénnyel tolták az ex catedra típusú kijelentéseket - kb mintha ott lettek volna egy autóval arrébb a letartóztatáskor - arról, hogy mi is történt, hogy is történt.

Na most hogy az előkerült bodcam enyhén szólva is mást mutat, valamiért nem látom - ha már helyreigazítást nem is lehet elvárni tőlük - szorgoskodásaikat annak fényében, hogy legalább egy kis önvizsgálatot tartsanak.

No rainbow, no sugar

Amennyire en kivettem:

1. kabitoszer hatasa alatt allt, tobb is (boncolas)

2. zavartan viselkedik, ellenall

3. mar azelott elkezdi mondani, hogy nem kap levegot mielott a foldre kerulne (az mar nincs a videon amikor a foldon van)

4. valoszinu hogy szivrohama van a video alatt drogtuladagolastol. Olyan 3. percnel fajlalja a bal vallat.

5. megkerdezik, hogy all-e barmilyen befolyasoltsag alatt, amit tagad (ha itt bevallja, akkor mentot is hivhattak volna neki)

Az en ertelmezesemben egy ember meghalt akivel valoszinu a szivroham vegzett volna egyebkent is egy fel oran belul. Valoszinu nem vettek komolyan az I can't breath szoveget mert mar tobbszor elsutotte elotte.

 

Ettol fuggetlenul nem szabadott volna raterdelni ilyen hosszu ideig mert ilyen kondicioban (tuladagolva, legzesi nehezseggel kuszkodve allitolag covidos is volt) nem elhette tul.

De ez egy szakmai hiba, valoszinu a rendoroknek kellene egy alap orvosi kepzest is adni. De ennek *semmi* koze a borszinhez, vagy a rasszizmushoz. Raadasul az egyik eljaro rendor neger volt.

 

Amugy pedig amikor eloszor be akarjak ultetni az autoba mondja hogy klausztrofobias (pedig elotte autoban volan mogott ult), erre a rendorok felajanljak neki, hogy lehuzzak az ablakot es bekapcsoljak a legkondit.

 

Szerinten ilyen kondicioval aznap tuti balesetet okozott volna, lehet halalosat. Semmi esetre se szabadott volna volan moge ulnie. Persze ez most egy feltetelezes a reszemrol.

 

A masik ami felvetodik bennem, hogy miert kellett *szivarogtatni* a videot? Miert nem mutattak be a teljes anyagot a legelejen? Igy iranyitottnak hat.

Kb. mint amikor itthon az afgan lerantotta a csaladjat a sinek koze es a rendorok huztak ki. Aztan a media lehozta, hogy rendorok a vonat ele taszitjak a migransokat.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

elfelejtetted hozzátenni hogy hadonászott-e késsel és volt-e nála csúzli ....

 

Na de csak most neked - és bátor harcos társadnak, aki buta mint a föld:

Én egy - feltehetően - drogos arcot láttam akit másfél percig kérlelnek hogy emelje fel a kezét és szálljon ki a kocsiból, majd miután ez nem sikerül, sőt elkezd a kesztyűtartó felé nyúlkálni erre kiszedik és megbilincselik és figyelmeztetik hogy hagyja abba az ellenállást - még a mellette lévő nő is mondja neki "stop resist". Ezután jön a kocsiba beültetés, persze ott se bír megmaradni a valagán, jön a szokásos mesedélután, hogy Ő klausztrofóbiás a kocsiba - érted a saját kocsijába nem volt klausztrofóbia csak hirtelen most akciósan a semmiből mégis mert hátha. Érdekes módon eddig nem történt térdeplés, de már jött a nem kapok levegőt - hát igen a drogok ilyenek - egész a 8. percig ahol végül is megunták az addig teljesen nyugodtan a munkájukat végző rendőrök a színjátékot.

Valahogy az egész jelenet kurva messze van a rasszista rendőri túlkapástól viszont nagyon is közel van a hogyan basszak ki magammal ha szarakodok a rendőrökkel.

 

" A brutális rendőri intézkedés után meghalt fekete férfi"

" 46 éves, megbilincselt George Floydot kegyetlen módon megölte egy rendőr. "

" A zsarukat termékhamisítás gyanúja miatt hívták ki egy autóhoz. Az akcióról készült közlemény szerint Floydot a kocsi tetején ülve találták "

" Ami George Floyd halála óta történik, azt lehetetlen megérteni videófoszlányok és pillanatképek alapján "

" mert rendőri intézkedés közben, a nyílt utcán öltek meg egy földön fekvő fekete férfit "

Sources

No rainbow, no sugar

Mondtam én, hogy buta vagy: origo, mandiner ilyenekkel jöttök mintha én olvasnám ezeket az oldalakat.

A 444-et se de sajnos a magyar reddit sub tele van velük - hál Isten az indexes linkek száma most csökken -.-

Utóbbiról(444) viszont nagyon vicces, hogy a kiszivárgott felvétel kb az egész interneten elérhető - kivéve náluk.

No rainbow, no sugar

Floyd egy tobbszorosen elitelt, drogos bunozo volt (egyebek kozott szexualis ragadozo volt), hosszu idot bortonben toltve. El ne kezdjuk mentegetni. Igenis jobb nelkule a vilag es egy szegyen, ami a halala utan a vilagban tortenik, hogy egyaltalan megtortenhet es elindulhat egy ilyen semmi miatt egy effele eszetlen pusztitas, mind fizikai, mind kulturalis ertelemben.

Dehogy akarlak meggyőző, neked egy koszos nigger volt. Elég ha rögzítjük ezt a tényt, hogy most így gondolod. Talán az Úr ad még időt neked, hogy színre színt láss, és Floyd az apostolává fogad kereszthalálában! "George Floyd the gentle giant" - ezt jelentette ő hittestvéreinek.

""George Floyd the gentle giant" - ezt jelentette ő hittestvéreinek."

Ami egy egyertelmu f.szag, sot hazugsag annak fenyeben, amit mar leirtam -  Floyd igazoltan egy bunozo volt (eroszakos buncselekmenyekert, nem az adot csalta el), aki az eletenek nagyobbik felet toltotte bortonokben. Na ez az igazi szerecsenmosdatas, minden ertelmeben.

Gusztustalanul viselkedsz. Nem hittem volna, hogy kilvadit es tompost alul lehet mulni. De neked sikerult. Haromra nott azon hupperek szama, akik szerintem szivfajdalom nelkul kiirtanak az osszes nemliberalist, ha titokban tamogathatnak e nemes ugyet.

Kezdem tisztelni DK Summert es Harlequint - nem surun ertek veluk egyet politikai temaban, szeretnek ferditeni es a vita targyanak csak az egyik arcat mutatni, de erre a szintre amit te itt most osszehoztal, sosem sullyednenek le.

"ami a halala utan a vilagban tortenik, hogy egyaltalan megtortenhet es elindulhat egy ilyen semmi miatt egy effele eszetlen pusztitas, mind fizikai, mind kulturalis ertelemben."

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy az első világháború a szarajevói merényleg miatt volt. 

Tényszerűen lehet, de a lényegtől nem is lehetnél távolabb.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

btw, így egybe a véleményem erről, sok hozzászólás volt itt, nem szedem szét / nevesítem csak pontokba szedem:

1. Az hogy ez most lett "leaked".. nyilván nem véletlen.
2. az hogy az egész bodycam felvétel + még uccccccai kamerák meg minden egyéb is bekerült a bíróság elé az szinte 100%
3. az, hogy egy látszólag zavart emberhez (mert az volt, tökmind1, drog, lsd, bármi egyéb) nem hívnak mentőt pl. az nekem nonszense.. bár nem ismerem az USA "gyakorlatot" ilyen esetekben. De azt talán az talán kiderül a bodycam felvételekből is, hogy taláááán esetleg.... sejthették a rendőrök azt, hogy ez az ember bizony nem 100-as.. esetleg hívhattak volna ki egy mentőt. (nem tudom, hogy ezt az USA policy miatt nem tehetik meg, vagy bármi más egyéb miatt)
4. A rendőrök nem tudják berakni egy rohadt rendőrautóba.. ne már.. azért erre gondolom megkapták a képzést
5. valaki itt felvetette, hogy klausztrofóbiára hivatkozott és hogy a saját kocsijában miért nem volt neki ez... ezt komolyan ? Hasonlítsd már össze a két autót... a klausztrofóbia nem olyan cucc, hogy MINDENHOL is az vagy.
6. Ami ezekből a bodycam-os felvételekből kiderült, az az hogy az eljárás során a rendőrők próbálták a lehető legjobban kezelni az egész helyzetet. Egészen a 7. pontig <<<--- ezt itt kiemelném.

7. ami a térdelős esetet illeti, nem igaz hogy nem tűnt fel senkinek hogy a faszi ott fog meghalni ..... Minek kellett térdelni ? Nem igaz hogy máshogy nem lehet megfékezni egy embert. Sokkolózzák le, bilincseljék oda a rendőrautóhoz, bármi egyéb...

8. lbenny és tásaihoz, lbenny asszem már kifejtette, de lehet összekeverem valakivel, hogy dögöljön meg mindenki*. mást nem is vártam.

Ennyi. Csak egy pár észrevétel / kérdés / egyéb. És akkor még nem is álltam semelyik oldalra sem szerintem.

Mar bocs, de ha mar megszolitottal, kvazi: ne keverjuk a dolgokat. Az egy dolog, amit altalaban gondolok, ez a mostani meg egy masik, mar csak azert is, mert ha te is megfigyeled, kizarolag tenyeket hoztam. Nem nagyon van ertelme ezzel vitatkozni, ha vkinek igy is egy kellemes ember kepe ugrik be Floyd-rol, lelke rajta, de ott nagyobb bajok is vannak.

Na most ez hogy jött ide? :) Nem akartam én senkivel megegyezni :)

ps.: jah hogy amúgy is olyan az egész hup meg amúgy néha én is, de pont ebben a témában nem akartam sehol se állást foglalni pro/kontra cuccokat néztem csak :(

Egyébként én sem akarok állást foglalni, egyszerűen csak elfogadom ami történt és történik. Néha annyira bonyolult tud lenni az ármány, pl. a politikai, tehát nem feltétlen keresem a dolgokban az értelmet, mert amíg a legtöbbünknek rossz, addig valakiknek meg tök jó a helyzet és ezt akarták.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

> az, hogy egy látszólag zavart emberhez (mert az volt, tökmind1, drog, lsd, bármi egyéb) nem hívnak mentőt

hívtak végül - bár nem könnyű eldönteni mikor van szimulfolyamat és mikor tényleges

> rendőrök nem tudják berakni egy rohadt rendőrautóba .. ne már..
> ami a térdelős esetet illeti, nem igaz hogy nem tűnt fel senkinek hogy a faszi ott fog meghalni ..... Minek kellett térdelni

a keménykedés azért történt, mert berakták a rendőr autóba, de onnan kiszállt és a falhoz rohant

ha a marad a valagán nyugodtan akkor a szent nem lesz szent

No rainbow, no sugar

Rendben, de ez még mindig nem magyarázat arra, hogy minek kellett rajta térdepelni. Tényleg nem lehetett volna odabilincselni a rendőrautóhoz, vagy egyéb eszközöket alkalmazni? Csak kérdem? Mielőtt még elkönyveltek BLM aktivistának .... mint ahogy az fentebb kb. történt..

Csak találgatok: A drog miatt várható volt, hogy megvadul, és ha másban nem is, de saját magában kárt tehetett volna. Az odabilincselés nem opció, hiszen pár másodperc alatt agyhalottá fejelheti magát a falon. Na meg ha megbokrosodik, akkor tök mindegy, hogy meg van bilincselve, nehéz lett volna abban az állapotban lefogni, így gondolom tapasztalat alapján kényszerintézkedtek, hogy semmi se történhessen.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Úgy néz ki az nem szokás, legalábbis ez a videó itthon készült:

A csajt igazoltatni akarták, nem volt hajlandó igazolni magát és még a rendőrt lábon is rúgta, hát csomagolták is, és nem igazán hatotta meg őket, hogy fáj a keze. Szerintem az lehet, hogy ártalmatlanítani kell azt, aki éppen a törvénnyel szembe áll, nem szabad esélyt adni arra, hogy a rendőr megsérüljön, stb.:
https://youtu.be/vFH9Ot6fMxI

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

A rendőrség közlése szerint a kerékpáros nő áthajtott a piros lámpán Budapesten, a Bartók Béla úton, ezt követően nem állt meg a rendőri felszólításra, nem volt hajlandó igazolni magát, majd hamis adatokat diktált be, végül az intézkedésnek többször ellenállt, az egyik intézkedő járőrt meg is rúgta; ezt követően került sor lefogására, megbilincselésére és előállítására, amely során tovább hisztériázott, ordibált és visítozott.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

> Rendben, de ez még mindig nem magyarázat arra, hogy minek kellett rajta térdepelni.

 

meg is fejtettem, én is azt hittem hogy ez nem a teljes anyag, mert a wikin lévő távoli videón alakok ugranak az autó és a fal mellet és azt hittem lesz egy ilyen escape kísérlet, de nem

nos azért került az autóból a földre mert ezt kérte maga Floyd

berakták, nyühögött, mocorgott és :

https://youtu.be/ESGXmWh0z7c?t=116

errre kihúzták a túloldalon a földre ekkor jött a térdelés.

A CNN videóban(úgy látszik van más bodycam is ami eddig lapul) a gyilkossággal vádolt rendőr már rajta térdel a végén és még mondja is neki hogy ne beszéljen ha nincs levegője.

Rasszizmusról nem esik szó, tippre azt hitték rohama és a térdeplés majd segít rajta.

No rainbow, no sugar

Minek kellett térdelni ?

 

Meg ezt nem tudjuk. Ugye van a mostani video, es egy video amikor mar rajta terdelnek. A ketto kozotti hezagot es eltelt idot nem tudjuk meg.

A mostani video csak addig tart, hogy kiveszik az ipset a kocsibol es megprobaljak betenni a rendorautoba. Szerintem meg legalabb 10 perc hianyzik.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Tehát valószinűleg értenek hozzá, mint ahogy alapvető egészségügyi képzesük is van.

Valamiért mégsem vette észre, hogy megöli a fickót, akin térdel, egy olyan helyzetben, ahol ez még a körülöttük állóknak is feltűnt.

Hihetően hangzik.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Ha fizetsz nekünk, boldogabb leszel"!

...elkerülhetetlenül együtt jár a szakmányban kipörgetett villámcikkekkel, amikből olyan sok van, hogy csak egy egész hadseregnyi korrektor tudná kijavítani az elütéseket...

Nagyon le lehetnek foglalva a napi ~10 db, 10 soros "cikkel", hogy még arra sincs idejük, hogy egyszer átfussák, amit odahánytak. Nem korrektúra kell oda, hanem egy kis igényesség.

...Itt nem megosztásokból érkező akárkik, idegesítő trollok anyáznak a cikkek alatt, hanem olyanok gyűlnek össze, akik fizettek azért, hogy itt lehessenek...

Exkluzív klub, csak azoknak, akik tudnak/hajlandóak fizetni. Akárkik azért csak ne szóljanak már bele, na...

A 444 olvasói szinte mindennél jobban vágynak debil hírekre arról, hogy egy híres ember hülye nevet adott a gyerekének?  És ehhez képest hidegen hagyják őket a fajsúlyos, drámai témák mélyre menő feldolgozásai? 
 

Az előző + ez -> egyenes út a bulvár/vélemény-buborék felé, hurrá \o/ 

Engem nem győztek meg, tőlem mehetnek a levesbe :)

...hanem azt néztem volna, hogy melyik cikkbe fűzött felhívásra kattintva fizettek elő többen. Ez ugyanis releváns módon elárulja, hogy mi az a téma vagy feldolgozásmód, ami annyira kell az olvasónak, hogy fizetni is hajlandó érte.

Ez már a megfigyelési kapitalizmus?

Az a baj, hogy eddig is elég szelektíven, részrehajlóan tájékoztattak. Ez egy blognak még el-elmegy, de online sajtónak nagyon kevés amit letesznek az asztalra. Biztos megvan ennek is a szűk célközönsége, de ebből megint az következik, hogy az egész vége egy belterjes, elitista echo-chamber lesz.