béelem

Hozzászólások

Elolvastam.

 

Tehat, ha megvagjuk a rendorseg koltsegveteset, akkor mely feladatoktol venned el a penzt?:

- tuntetesek felugyelete

- gyilkossagok felderitese

- megeroszakolasok felderitese

- rablasok felderitese

- betoresek felderitese

- gyorshajtasok lefulelese

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A kérdés ebben a formában eléggé értelmetlen, én legalábbis meglepődnék ha a rendőrség költségvetését így, erre a 6 kategóriára osztva kezelnék.

De lejjebb linkeltem egy konkrét várost, ahol átalakították a rendőrséget, annak utánaolvashatsz, ha tényleg érdekel (nem, nem arról van szó, hogy nekiültek a fenti listának, hogy honnan vegyenek el pénzt, a rablások felderítésétől vagy a gyorshajtók lefülelésétől). És bár ezt nevezik defundingnak, de nem is az a lényeg, hogy kevesebb pénzt kapnak. 

Érdemes amugy legalább 1-2 éves adatokat/cikkeket/videókat nézni a Camdeni megoldásról, az utóbbi hónapban eléggé elfogult értelmezések jelentek meg róla pro és kontra (jaj de jól sikerült minden, máshol is pont úgy kell  vs. nem is igazi defunding, mert van pénzük, meg minden, meg a rendőrség is megmaradt, ignoráljuk inkább), de látni hogy hol kell megfogni a reformot. Nem, nem a hatos listádnál.
 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A kérdés ebben a formában eléggé értelmetlen, én legalábbis meglepődnék ha a rendőrség költségvetését így, erre a 6 kategóriára osztva kezelnék.

Nem pont így, de majdnem. IT-ben is van fejlesztés, üzemeltetés, tesztelés, stb., amiknek mind van saját költségvetése.

a szövetségiek eképpen priorizálnak, innen lehetne másolni:

 

>pénzelt fegyveres terroristák a rendvédelem és hatóságok kizárásával elekrítenek egy városrészt, automata fegyverekkel gyilkosságokat követnek el

>0 fucks given, csak akkor kezdik a lepratanyát felszámolni (felelősségre vonásokról még szó sincs), amikor a polgármester háza előtt elsétálnak páran

 

>milliomos nascar pilóta figyelemkurvul egy évek óta egy random garázsban lévő ajtónyitóval

>órákon belül 15 szövetségi ügynök dolgozik az "ügyön"

Szerkesztve: 2020. 07. 02., cs – 00:41

Errefele 3 hete tüntettek. Most local-lockdown van kilátásban.

Köszi.

"Protesters requested police presence at "DEFUND THE POLICE" protest, for their own safety."

:)

Elkezdődött egy értelmi fogyatékosok általi világátvételi kísérlet. Szép példája ez ennek.

trey @ gépház

az ilyen summer of love :) larp-fogyitáborok is - ha másra nem is, de - arra jók, hogy mindenki felfogja hogyan működik az antifa-nwo piciben: első nap barikád, második nap már éheznek (gyuri bácsi csak ar15-re ad?), harmadik naptól nemi erőszak, gyilkosságok, végig: üzletek tönkremenetele, élhetetlen környék, rasszizmus az egekben

Érdekes adalék, hogy a rendőrség megreformálása nem új dolog, próbálkoztak már vele, itt van egy kétéves cikk, hogy hogy sikerült Camdenben : https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-01-10/after-police-reform-…
Egy fecske nem csinál nyarat, meg széleskörűbb felmérés kellene, de az látni, hogy rettegni sem kell a változástól, a rendőrségre meg ráfér a reform. 
(nem, a defunding the police nem azt jelenti, hogy meg kell szüntetni a rendőrséget, ez a videón beszélő fickó sem nagyon érti, máskülönben nem értetlenkedne)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szerkesztve: 2020. 07. 02., cs – 08:58

>fuck dem police dey be racist and shieeet we can do a much better job
>murder rate of an active war zone
>community "protectors" gun down* two teen niggers in cold blood

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣦⣤⣀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⣠⣴⣿⣿⠿⠛⠉⢉⣿⣄⠀⠉⠉⠉⠛⠿⣿⣿⣦⣄⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⣠⣾⣿⠿⠉⠀⠀⠀⣰⣿⣿⣿⢃⣶⡀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣷⣄⠀⠀⠀
⠀⠀⣴⣿⡟⠃⠀⠀⠀⣰⣶⣮⣝⡻⢡⣿⣿⣿⡆⣀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣦⠀⠀
⠀⣼⣿⡟⠀⠀⠀⢀⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣮⠹⢋⣾⣿⣷⡄⡀⠀⠀⠀⢻⣿⣧⠀
⢰⣿⡟⠀⠀⠀⢠⣾⣿⣿⡿⠎⣛⣿⣿⡟⣰⣿⣿⡿⢋⣼⣷⡀⠀⠀⠀⢻⣿⡆
⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠻⣿⣿⣿⣿⣷⣦⠨⣭⣘⡿⣿⢟⣵⣿⣿⠿⠋⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠙⣿⣿⣿⣿⣿⣷⡘⣿⣿⣷⣝⢿⣿⣵⡇⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿
⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠘⢿⣿⣿⣿⣿⣿⡌⢿⣿⣿⣿⣿⣿⠁⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠸⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠻⣿⣿⣿⣿⣿⠎⢿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⠇
⠀⢻⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣹⣿⣿⣿⣿⡆⣾⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⡟⠀
⠀⠀⠻⣿⣧⡄⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣿⢃⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣼⣿⠟⠀⠀
⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣶⣀⠀⠀⢠⣿⣿⣿⣿⣿⢸⣿⣿⣿⠀⠀⣀⣾⣿⡿⠋⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⣿⣿⣶⣼⣿⣿⣿⣿⣿⣸⣿⣿⣿⣶⣿⣿⠟.

*: shooting a wrecked car with a rifle at 5 yards in the process running out of ammo, 4 grown men sprayed children down with rifle fire, walked up to the car and executed the driver at point blank range (there were no casings or firearms found in the vehicle they shot up)

Nem tudom emlékeztek-e a 4chan trolljaira, amikor kiplakátolták, hogy "It's ok to be white!" Hamar kiderült, hogy ez valójában rasszizmus:

https://www.theroot.com/its-ok-to-be-white-explained-1820926113

https://theconversation.com/the-trouble-with-saying-its-okay-to-be-whit…

Hasonlóan ezek is rasszisták: "White lives matter!" "All lives matter!" Ez pláne szélsőségesen rasszista!

 

Az adatokat kigyűjtöttük, húzzunk egy vonalat és kezdjünk el számolni! Mi jön ki ebből? A fehérek élete nem számít, hiszen ezt kimondani tilos. Tehát valójában a fehérek dehumanizálása folyik. A népirtás táblázata szerinti negyedik fázis: https://en.wikipedia.org/wiki/Eight_stages_of_genocide "One group denies the humanity of the other group. Members of it are equated with animals, vermin, insects, or diseases."

Ez az amit nem csinálok, az úgy hasonló idiotizmus lenne, mint ahogy pl. a felsőoktatás szabadságáért tüntetőket sem baszogatnám azzal, hogy más szabadság már nem is fontos nekik? 

Ez az ún. kontextus, ami nélkül értelmetlen olyan kijelentéseket tenni, mint amire én reagáltam.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Látom, nem érted: nálunk itt még viszonylag szabadság van és hála a vezénylő főtábornkunknak még leírhatunk és mondhatunk ilyeneket. De ahol már beütött a totális globalista leuralás, ott már nem lehet ilyeneket mondani. Direkt linkeltem cikkeket, amik kielemzik, hogy miért problémás ilyeneket mondani. Nyilván USA-ban is legális még ezeket mondani, de mondjuk egyetemi tanárként kitwittelni már elég necces, lehet, hogy másnap új munka után kellene nézned. Persze ez hipotetikus, nem tudjuk kipróbálni, mert nincs közöttünk USA egyetemi tanár. De ha olvasod a híreket, akkor ez rajzolódik ki.

És hogy miért számít ez itthon? Amiért a BLM is: a globalisták ugyanezt akarják elhozni ide is. Ami az USA-ban történik, azt elhozzák Európába is és előbb utóbb Magyarországra is. Ha hagyjuk. Nem kellene hagyni.

Az USA-ban is nyugodtan leírhatod, hogy minden élet fontos. Mint ahogy tele is van a média ezzel mondattal, olyan kontextusban, ahol ennek tényleg ez az értelme. Ezzel támadják a terhességmegszakítást aki azt támadják, ezzel támadják a halálbüntetést, akik meg azt, egy agyonhasznált formula minden oldalon.

Csak ez nem ugyanaz, mint amikor a BLM-reakcióként azzal jössz, hogy nana, mi ez? De hát ez így értelmetlen mozgalom, mert hát minden ember élete fontos... mert ezzel meg tagadod azt a mindenütt jelenlévő rendszerintű rasszizmust, ami ellen a BLM pont szólna.

Amúgy pontosan ugyanígy próbálják a külfüldi magyar kisebbségeket is leszerelni gyakran, hogy pl. magyarként élni Ukrajnában szar, és tényleg jól jönne pár alapjog, erre az a reakció, hogy dehát itt mindenkinek szar, vagy hogy az Ukránoknak szar tolálisan félreértelmezi az egész magyar kissebbségi mozgalmat. (miközben tényleg mindenkinek szar :) )

Szóval kontextus...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

George Floyd halala elott nem sokkal olt meg ugyanugy (raterdelessel) ket rendor egy feher fickot (szerepelt a tortenetben egy neger biztonsagi or is, de mar nem emlekszem pontosan). Ha akkor igy tiltakoznak, es betiltjak ezt a gyakorlatot, meg ma is elhetne az a fegyveres rablo, es nem lenne ez az egesz.

Ennyire van rasszizmus amugy, a feher ficko elete nem szamitott, csak a negere.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

".. es nem lenne ez az egesz."

mármint nem lenne ott a rendőrségben az a rendszerszintű rasszizmus, ami száz éve ott van, és a mostani tüntetések tényleges alapja?

Szerinted előbb-utóbb egy másik konkrét rasszista rendőrségi intézkedés nem indította volna be ezeket a tiltakozásokat?

“Any book worth banning is a book worth reading.”

... a rendőrségben az a rendszerszintű rasszizmus, ami száz éve ott van...

Rendszerszintű mint Magyarországon a cigányok esetében. Ez a tény és a közlése meg pláne egy nagy rasszizmus!

 

... konkrét rasszista rendőrségi intézkedés ...

Te komolyan elhiszed, hogy a rendőr csak azért intézkedik mert az illető nigger?
 

"Te komolyan elhiszed, hogy a rendőr csak azért intézkedik mert az illető nigger?"

Nem, nem hiszem, hogy csak azért intézkedik (mondjuk ilyet nem is írtam :) ). De egy világosabb fickót (mondjuk olyan RGB-vel, mint amilyen neki van) nem hiszem hogy megölt volna csak úgy az utcán, ok nélkül. Valamiért itt úgy érezte, hogy megteheti.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem, nem hiszem, hogy csak azért intézkedik.

Akkor miért mondod vissza azt a BLM hazugságot, hogy a rendőr / rendőrség rasszista?

De egy világosabb fickót (mondjuk olyan RGB-vel, mint amilyen neki van) nem hiszem hogy megölt volna csak úgy az utcán, ok nélkül.

Most biztos meglepetésként fog érni, de az a súlyos rögvalóság, hogy legalább annyi fehér is meghal rendőri intézkedés közben. Csak azt nem veszed észre mert a libsimédia azt nem fujja fel és a fehérek nem mennek kegyeleti fosztogatásra a halott emlékére.

A libsik egy munkahelyi balesetből csinálnak faji problémát. És nem a rendőrség megszüntetésével lehet megoldani az ilyen esetek elkerülését, hanem azzal, hogy a delikvens nem ad okot a rendőri intézkedésre, vagy legalább együttműködő az intézkedő rendőrrel szemben.

 

"Akkor miért mondod vissza azt a BLM hazugságot, hogy a rendőr / rendőrség rasszista?"

Azt, hogy a rendőrség és az igaszságszolgáltatás rasszista, statisztikák támasztják alá. Mármint azon kívül, hogy az emberek többsége is így gondolja. (illetve van még egy szubjektív oldala is, az USA-ban élő barátaimmal való beszélgetések, de ez annyira nem releváns mások számára)

"A libsik egy munkahelyi balesetből csinálnak faji problémát. "

Nehéz úgy munkahelyi balesetnek beállítani, hogy az ott állóknak bőven leesett, hogy fuldoklik a fickó, a rendőr meg (akinek elméletileg jobban kellene értenie hozzá, hiszen van egeszségügyi képzése) ennek ellenére folytatta. Nem úgy volt, hogy semmi jel nem mutatott, a fuldoklására, és egyszer csak, hoppá, baleset, meghalt. Gyakorlatilag ott haldoklott a lába alatt. (egyébként kiváncsi vagyok, mi lett vona az eredmény, ha valaki megvédte volna, és lepuffantja a gyilkost. Ha már egyszer 2nd Amendment. Jogos védelem? Hmm... )

"de az a súlyos rögvalóság, hogy legalább annyi fehér is meghal rendőri intézkedés közben.  "

Ezzel a grafikonnal mit szerettél volna mondani? Nem teljesen értem mi mellett (ellen?) érvelsz vele.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Azt, hogy a rendőrség és az igaszságszolgáltatás rasszista, statisztikák támasztják alá.

Kérlek mutass olyan statisztikát ami azt támasztja alá, hogy az igazságszolgáltatás a bőrszín alapján szabott ki ítéletet.

Mármint azon kívül, hogy az emberek többsége is így gondolja.

Milyen felmérés alapján gondolja ezt az emberek többsége? Azt bemondásra is elhiszem, hogy az idióta libsik mindegyike és a niggerek többsége azt gondolja de azért élnek még értelmes emberek is a földön.

Nehéz úgy munkahelyi balesetnek beállítani, hogy az ott állóknak bőven leesett, hogy fuldoklik a fickó, a rendőr meg (akinek elméletileg jobban kellene értenie hozzá, hiszen van egeszségügyi képzése) ennek ellenére folytatta.
Nem úgy volt, hogy semmi jel nem mutatott, a fuldoklására, és egyszer csak, hoppá, baleset, meghalt. Gyakorlatilag ott haldoklott a lába alatt. (egyébként kiváncsi vagyok, mi lett vona az eredmény, ha valaki megvédte volna, és lepuffantja a gyilkost. Ha már egyszer 2nd Amendment. Jogos védelem? Hmm... )

Ha szándékos emberölésről volt szó (amit kétlek), azt jogi úton (ilyenkor hol van a sok jogállamiságért síró libsi?) kell intézni nem felforgatással, gyújtogatással, rablással, gyilkosságokkal megboszzúlni.

Ezzel a grafikonnal mit szerettél volna mondani? Nem teljesen értem mi mellett (ellen?) érvelsz vele.

Ha az általad visszamondott BLM-hazugság igaz lenne (az igazságszolgáltatás rasszista) akkor több niggert kellett volna megölnie a rendőrségnek. De a statisztika szerint nem így van.

 

"Kérlek mutass olyan statisztikát ami azt támasztja alá, hogy az igazságszolgáltatás a bőrszín alapján szabott ki ítéletet."

Például: https://www.ussc.gov/research/research-reports/demographic-differences-…

"Milyen felmérés alapján gondolja ezt az emberek többsége?"

Például: https://www.pewresearch.org/fact-tank/2020/06/03/10-things-we-know-abou…

"Ha az általad visszamondott BLM-hazugság igaz lenne (az igazságszolgáltatás rasszista) akkor több niggert kellett volna megölnie a rendőrségnek"

A te statisztikád alapján összesítve, és egymillió lakosra átszámolva:
fehér: 1330 , összesen 235 millióan vannak, ez 5.6 
néger: 772, összesen 40 miliióan vannak, ez 19,3 

Demográfiai adatok innen: https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_United_States , a számokat a te grafikonodból vettem, és összeadtam az éveket.

"Ha az általad visszamondott BLM-hazugság igaz lenne (az igazságszolgáltatás rasszista) akkor több niggert kellett volna megölnie a rendőrségnek"

Pont ez történt. QED.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Az általad hivatkozott statisztikában nem találtam adatot arra vonatkozóan, hogy egy jogkövető niggert azért ítéltek volna el mert más a bőrszíne. (rasszizmus)

Az, hogy a niggerek (még) kisebbségük ellenére is  felülreprezentáltak a bűnelkövetésben, ne a fehérek hibája legyen már.

Foglaljuk össze: bedobtál egy grafikont, amiből az jött le, hogy kevesebb négert ölnek meg rendőrök, tehát neked van igazat, és ez a te álláspontodat támogatja (hiszen a több néger jelentené a rasszizmus, ahogy mondtad)

Kiderült, hogy tévedtél, és a grafikon alapján az jön ki, hogy épp ellenkezőleg, arányaiban tényleg több négert ölnek meg, ebből neked az jött le, hogy ezért neked van igazad, és ez az ellentétes értelmezés is a te álláspontotdat támogatja és hirtelen már nem is a rasszizmus létét/nem létét bizonyítja ugyanaz a grafikon. 

Na azt hiszem ez az pont, ahol elküldelek a fenébe ezzel az elbaszott logikáddal együtt.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"A népesség arányokkal történő relativizálást te keverted bele."

Én akár ki is vehetem, ha elmagyarázod, hogy mi a baj azzal, hogy átszámoltam az általad belinkelt grafikon adatait egymillió főre, hogy tényleg összehasonlíthatóak legyenek a számok, és kiderüljön, igaz-e, amit írtál: "Ha az általad visszamondott BLM-hazugság igaz lenne (az igazságszolgáltatás rasszista) akkor több niggert kellett volna megölnie a rendőrségnek"

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Az a baj vele, hogy ha már népesség arányokat veszel számításba akkor a bűnelkövetési arányokat is számításba kellene venni. Tehát a rendőr nem a bőrszíne alapján térdel a nigger nyakára hanem azért mert az arányaiban kevesebb nigger, legalább annyi bűncselekményt követ el mint a (még) többségben lévő fehér.

"Az a baj vele, hogy ha már népesség arányokat veszel számításba akkor a bűnelkövetési arányokat is számításba kellene venni. "

Te se vettél bűnelkövetési számokat számításba, mikor leírtad: "Ha az általad visszamondott BLM-hazugság igaz lenne (az igazságszolgáltatás rasszista) akkor több niggert kellett volna megölnie a rendőrségnek."

Nem teljesen értem, miért tőlem vársz olyan dolgokat, amit te is ignoráltál, mikor megállapítottad a rasszizmus és az között az összefüggést, hogy több négert ölnek meg a rendőrök. Hirtelen, most hogy kiderült, hogy tényleg többet, akkor már mást is számításba kell venni, amíg azt láttad a grafikonban, hogy nem, addig nem kellett?

Eh :(

(egyébként önmagában szerintem se érdemes csak ezt a grafikont nézni, de ha már te így bedobtad önmagában, elmagyarázva, hogy hogy kellene megjelennie benne a rasszizmusnak, felültem a vonatra, és nézzük :) )

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A rasszizmus nem bun, hanem az evolucio folyaman kialakult, a tuleleshez nagyban hozzajarulo gondolkodas es viselkedes. Ugy is mondhatjuk, hogy tapasztalatokra epult, reflexes elovigyazatossag.

Ergo megalapozott es a vilagon semmi problema nincs ezzel, sem az USA-ban, sem itthon. Azt is statisztika igazolja (tkbb evtizedes mindket oldalon), hogy igenis a bunelkovetok jelentos tobbsege szinesboru. Csak valaki inkabb ezt is a szonyeg ala soporne.

En szemely szerint semmilyennek, jelenleg. Ezze egyutt ertem mit szeretnel, de egy, mivel nyiltak az errol vallott nezeteim, ketto, mivel pontosan ertheto volt melyik nepcsoportokra utaltam ezzel, nem igazan talalt be. Nyugodtan belyegezheto vagyok kettos mercevel is, jogosan, nem alszom miatta rosszul. :)

"pontosan ertheto volt melyik nepcsoportokra utaltam ezzel"

Nem utaltál semmire, a rasszizmusról irtál általánosságban pár mondatot, amit egy hozzászólással később meg is cáfoltál egy ún. ellenpéldával.

Ehhez nagyon nem is tudok mit hozzátenni, azon kívül, hogy hát oké :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem, nem cafoltam meg, pont, hogy igazoltam, mikor bevallottan a kettos mercere utaltam. A fehereket celzo jelenlegi rasszizmus mondjuk a negerek vagy itthon pl. a ciganyok altal legnagyobbreszben nem megalapozott, mert nem egyszeru tulkapasokrol van szo veluk szemben, amire rendszerint celoznak, hanem jogos es megalapozott intezkedesekrol, ugy, hogy legtobbszor meg keves is. Igy ertelemszeruen az ellenuk iranyulo rasszizmusrol beszeltem, amiben semmi kivetnivalo nincs, mert rengeteg oldalrol megtamogatott.

"A rasszizmus nem bun, hanem az evolucio folyaman kialakult, a tuleleshez nagyban hozzajarulo gondolkodas es viselkedes"

vs.

" A fehereket celzo jelenlegi rasszizmus mondjuk a negerek vagy itthon pl. a ciganyok altal legnagyobbreszben nem megalapozott"

Én meg pl. erről.

A rasszizmus már csak ilyen, néha bűn (ha ellenem irányul), néha nem (ha én érzem), néha megalapozatlan (mikor ellenem irányul) és néha az evolúció eredménye, és a túléléshez segít (mikor én érzem).

És ezzel a gondolkodással nem is vagy egyedül, rengeteg ember érzi így, és ami legfurcsább, hogy bőrszíntől függetlenül.

Rengeteg, de remélhetőleg egyre kevesebb.
 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Pont erre nezve irtam a kettos mercet, ami bennem is jelentosen megvan anelkul, hogy egyaltalan zavarna. Ellenem iranyulva zavarna a rasszizmus, pl. a negerek es a ciganyok (es az lmbghtrjmqb79qh-jellegu elmebetegek) ellen iranyulo rassziszmus pedig nem. Van ez igy. Masreszt pedig mindenkiben van kisebb-nagyobb merteku rasszizmus, csak legtobben mar annyira PC-k akarnak lenni, hogy a gondolatat sem vallaljak fel.

a delikvens nem ad okot a rendőri intézkedésre, vagy legalább együttműködő az intézkedő rendőrrel szemben.

Egészen addig komolyan sajnáltam a csajt, amíg ki nem derült, hogy

  • miután áthajtott a piroson,
  • nem állt meg a rendőri felszólításra, majd amikor elkapták,
  • nem igazolta magát, és valótlan adatokat adott meg, és intézkedés közben
  • megrúgta az egyik rendőrt.

Engem sokszor igazoltattak, de még sosem vert meg a rendőr, nem bilincseltek meg, stb. Ennek vagy az az oka, hogy a cishetero fehér férfi privilege miatt nem érhetnek hozzám, vagy csak simán nem követtem el soha bűncselekményt. Ha meg egy-egy szabálysértés (pl. tilosban előzés) becsúszott, akkor nem kezdtem el kurvaanyázni, hanem elfogadtam a helyszíni bírságot, és befizettem a büntit. A csaj a videón is megúszhatta volna párezer forint büntivel, és akkor nem kellett volna úgy üvöltenie, mintha nyúznák.

Egyébként már a mozgalom neve is rasszista. Kirekeszti az indiánokat, latinókat, ázsiaiakat, stb. Jól mondta Ecclestone: „sok esetben a fekete emberek rasszistábbak a fehéreknél”

[Falu.Me]==>[-][][X]

de felesleges is erről elmélkedni, mert nem nagyon fogunk már róluk hallani

véletlenül megjegyzést tettek a Jó Rendszerszintű Rasszizmusra is, így a Független, Objektív Tájékoztatás Iskolapéldája már fekete(:))listára tette őket