Ajánljatok valamit webmin helyett

Fórumok

Annak ellenére, hogy elég sokan szidják ezt az alkalmazást, én használom, én is tisztában vagyok vele, hogy fenntartásokkal érdemes kezelni. Amire nekem kell, arra megfelel. A legjobban a fájlkezelőjét használom. Több disztróból is eltávolították nem hiába, sajnos most gentooból is. Monyákolni meg nem szeretek, tehát nem rakom vissza mindenféle csoda módszerrel.

Hozzászólások

" Több disztróból is eltávolították nem hiába "

 

webmin.com, Download -> dpkg -i webmin.rpm

Hivatásos pitiáner
neut @

" dpkg -i webmin.rpm "

Ez most poén ugye? Értem, meg szeretem is a poént

Azt kizárnám, hogy ennyire fogalmatlan vagy, max nem figyelsz.

Gentoonál nincs rpm, meg deb, az igaz van rá valami fake rpm megoldás, de az ilyenektől irtózom. Mellesleg a dpkg az a Debian alapú rendszerek csomagkezelője, tehát  dpkg -i webmin.deb jó megoldás lenne, ha debiant használnék, de nem azt használok.

Bocs tényleg nem okoskodás, csak ne hagyjunk rossz választ javítatlanul egy ilyen színvonalas portálon.

A ne használj gentoo-t te gyökér, mert fogalmatlan vagy jellegű válaszokat ha kérhetném mellőzzük.

 

Köszönöm.

" Bocs tényleg nem okoskodás, csak ne hagyjunk rossz választ javítatlanul egy ilyen színvonalas portálon. "

 

:D

Hivatásos pitiáner
neut @

Egy átlagos linuxfórum is a legalja. Olvastam valahol, valami nagyokos beírta azért használ mintet ubuntu helyett, mert ubuntun nem lehet parancsikont kitenni az asztalra. Rendben, hogy alap deszktopra a gyári beállításokkal nem lehet, de hogy ne vegye valaki a fáradtságot, hogy utána nézzen mit kell átállítani azon elcsodálkozom hogy tudta önállóan feltelepíteni.

Ismerem  ezt a parancsot. Az a bajom, hogy hivatalosan eltávolították gentooból a webmint.

Nyilván okkal. Jediképességeim konfliktuskerülésre intenek. Az unmaskolásokkal nagyon csínján bánok. Az automatizált  umaskolást meg csinálja, akinek két anyja van. Gondolom Te sem nyomkodod mániákusan az etc-update -> -3 -> y parancs sorozatot.