D-link DNS-320L nas

Sziasztok!

 

A napokban vettem észre, hogy ha egy új megosztást hozok létre a NAS-on (gyári 1.11 firmware) eltűnik a teljes megosztási könyvtár lista... Azaz mintha semmit nem osztottam volna meg sosem... És nem is látok semmit.

Találkoztatok ilyennel?

Köszönöm,
Roland