PCB + passive SMD beultetes?

 ( apal | 2019. október 10., csütörtök - 22:19 )

Sziasztok!
Van-e valakinek jo ar/ertek aranyu tapasztalata olyan ceggel akik vallalnak gerberbol nyakgyartast (talan kicsit specialisabb kenyszerekkel, ugy mint pl 4 reteg es/vagy nem-teglalap konturmaratas es/vagy 1mm vastagsag) és emellett kisebb --konkretan 0402-es -- passziv-beultetest is vegeznek, igy egy kalap alatt? A passzivok teljesen sztenderd dolgok (E6-os vagy max E12-es mezei ellenallasok es kicsi, <= 100nF-os, E3-as kondik). Azaz azt eselyesnek tartanam hogy nem kell kulon megvenni a passzivokat, pontosabban nem a megrendelonek kell biztositani az egyebkent filleres dolgokat.
Igen, a nehezites a darabszam: prototipizalas, plusz kis peldanyszam (<= 50), ha minden rendben van. Elso korben legalabbis.
thx, A

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Kérdezz rá!
http://elektromont.hu

A JLCPCB tudja ezeket a paramétereket.
Egész jó NYÁK-okat készít (nem volt még gond velük) és nemrég óta vállal beültetést is, igaz, csak egyoldalasra és SMT alkatrészekkel, BGA-t nem beleértve.

Nagyjából azokkal az alkatrészekkel dolgozik (nem teljesen) mint az LCSC kínálatuk (ők viszik ezt is) - a fent írt típusú alkatrészeket simán felteszik, de egyéb komponensek beültetését is rájuk lehet bízni.
A kevésbé általános alkatrészekre típusonként talán 3 dollár felárat számolnak (maximum 10-féle lehet belőle a panelen), az alap ellenállások / kondenzátorok viszont csak darabárban vannak - ellenben ők nem rendelnek külön alkatrészt nagykerből és deklaráltan csak egy oldalt ültetnek, de a jelenlegi áruk kifejezetten jó.