ASUS Chromebook Flip C100 elado

 ( Z0l | 2019. július 30., kedd - 17:44 )

Kihasznalatlansag miatt megvalnek a kisebbik laptopomtol. ASUS Chromebook Flip C100PA 4GB memoriaval, amerikai billentyuzettel. Minimalis karc van rajta egy korabbi esestol de a gep minden alkatresze mukodokepes. Iranyar 40k HUF. megtekintheto/atveheto: Budapest Stadionok es Csomor kozott valahol hetkoznap, hetvegen esetleg Nograd megye.

Jovo juliusig van ra OS support, egy csomo mindent lehet vele offline is csinalni (van ra pl ssh kliens, VLC, Android appok), lehet tabletkent is hasznalni filmet nezni, vagodeszkanak is jo meg golyoallo mellenybe extra erositesnek: https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS_Chromebook_Flip_C100PA/

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Jó a hirdetés szövege!
Egyébként ez Chrome OS, azaz Android? Mire hasznaltad?

Ez Chrome OS, de tud futtatni Android alkalmazásokat. Alapvetően böngészésre használtam couch potato üzemmódban felváltva tabletként és laptopként, illetve jegyzetelni + ssh-ra. Néha néztem rajta filmet is, de azért az 10"-on nem az igazi. Amúgy ez egy ideális nagyszülő/gyerek számítógép mert majdnem lehetetlen tönkretenni és egy powerwash visszahozza gyarira akkor is :) bátrak tudnak rá rakni Kali Linuxot, én nem próbáltam.

.

Ooo, esetleg erdekelne a laptop? Mivel nem nagyon volt porges ezert idokozben kolcsonadtam csaladon belul de vissza tudom kerni.