Szivárványos mese Brazíliából

Hol volt, hol nem volt, volt egy aranyos 9 éves kisfiúcska, ki együtt él anyukájával és másik anyukájával. Anyuka boldog volt, mióta leszbikus barátnőjével élhetett és otthagyhatta a kisfiú apukáját ki nagyon csúnyán bánt vele. Egyetlen szomorúsága volt, hogy a kisfiúcska, fiúcska volt és nem lányocska. Nosza, a barátnőjével fogták a fiúcskát és nyissz-nyassz, levágták a fütyijét és a heréjét. De az anyukák nem voltak boldogok, mert az internet bölcselete nem tanította meg nekik, hogyan csináljanak vaginát a kisfiúnak. Így hát egy évvel később acetonos vattát nyomtak a kisfiú arcába, és az anyukája tizenegy késszúrással megölte, mindezt úgy, hogy a kisfiú nyolc éves húgocskája végignézte. Utána fogták a kisfiút és feldarabolták, és megpróbálták megsütni egy barbeque sütőn, hogy a lehúzhassák a WCn, de túl büdös volt, így két iskolás hátizsákba csomagolták. És az anyukák még ma is boldogan élnének, ha a csúnya gonosz kisfiúk nem veszik őket észre, miközben megpróbálták kidobni kisfiú maradványait, és a gonosz rendőrök le nem tartóztatják őket.
Itt a vége, fuss el véle, legyen veletek a megértés, tolerancia, a szivárvány és az unikornisok ereje.

Hozzászólások

Ezzel azt állítod, hogy nincs hetero pszichopata? Vagy a buzik között több van belőle arányaiban?

Gyermekek genítáliájának megcsonkítása házilagos transzgender műtét keretében elég ritka a hetero szülői háttérnél. Ha a statisztikai megoszlást veszem figyelemben idén már legalább 20 ilyen hírt kellett volna olvasnom. Elhallgatnak talán valamit?
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

brazilianak mennyi lakosa van, kb 200 milla?

ha a statisztikai megoszlast veszem figyelembe, akkor egy magyar hetero 20x akkora valoszinuseggel csonkitja meg mas nemi szervet, mint brazil leszbikusok.

forras: https://www.origo.hu/itthon/20180221-bene-krisztian.html

ezek alapjan vigyazni kell ezekkel a katolikusokkal, az irgalmas renddel meg kulonosen.

Javaslom végezz kutatást a témában, se balra se jobbra nem fogom a mérleget billenteni, de javaslom ne abból ítélj, hogy milyen híreket olvasol. Sokat beszélnek mostanában arról okosok is már, hogy nagyon torz képet ad a világról az a napi 5-50 hír amit elolvasol, javaslom tényleg adatokhoz nyúlni.

"Gyermekek genítáliájának megcsonkítása házilagos transzgender műtét keretében elég ritka a hetero szülői háttérnél."

Már miért lenne ritka? Minden ilyen jellegű hírt elolvasol, hogy ezt ennyire tudod? Simán van az, hogy a szülő(k) lányt akar(nak), de fiú született, és lánynak neveli(k), annál már csak egy lépéssel több (pontosabban egy kicsit kell elborultabb elme) a megcsonkításhoz.

Légyszives citáld ide a vonatkozó statisztikát, mert engem rettenetesen érdekelne a dolog.

Egyébkén amennyire tudom, a legtöbb kutatás azt hozta ki, hogy a szivárványcsaládokban amúgy sokkal nagyobb biztonságban vannak a gyermekek, pont azért, mert a szülők tudják, milyen gyermekként elszenvedni dolgokat, és megpróbálják ettől megóvni a saját vagy örökbefogadott gyermekeiket.
--
Blog | @hron84

"valahol egy üzemeltetőmaci most mérgesen toppant a lábával" via @snq-

A ferde pszichok iranyaban van egy szep cikk kepekkel es egyebekkel a kuruc fooldalon sterilitas kultusza cimmel - de komolyan csak eros idegzettel es gyomorral olvassa barki is. Friss kajalas utan semmikepp, tulzas nelkul irom. Tanulsagos amugy, kurva beteg vilag szuletik korulottunk.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

"Egyetlen szomorúsága volt, hogy a kisfiúcska, fiúcska volt és nem lányocska."
Ezt hol olvastad?

1. Senki nem mondta, hogy akkor mar nincs is semmi baj. A sztoribol sut a gonoszsag, az ilyeneknek kulon bugyor kene a pokolba.
Amugy hasnloan ertelmetlen okbol tortent gyerekgyilkossagrol itthon is hallani: https://www.origo.hu/itthon/20170329-tatai-gyerekgyilkossag-itelete.html OK, o legalabb nem vagdosott a szurkalas elott es azt sem tudom, hogy az elkoveto hetero, homo, bi vagy metroszexualis-e.

2. Az indito bejegyzes 3. mondata nem igaz, hangulat keltes etc.. a linkelt cikk -mint ahogy idezted is- egeszen mast allit. Lehet, hogy a mese egy masik esetrol szol, csak akkor nem ertem, hogy miert nem az lett linkelve.

Elég szomorú, hogy egy ilyen szörnyű hír esetén ahelyett, hogy a tényekre figyelve beszélnénk róla, megpróbáljuk a saját gondolatvonalunkat tolni úgy, hogy kitalálunk dolgokat, amiket a cikk nem írt, és úgy csinálunk, mintha ez lett volna az indok.

Voltaképp nem is szomorú, inkább aljas.

És főképp elég gusztustalan viselkedés valaki más tragédiáján így élősködni.

Tény: Egy 8 éves kisfiút elszakítottak a törvényes gyámjától és szülőjétől.
Tény: Ugyanezt a 8 éves kisfiút aljas indokkal megcsonkították.
Tény: Ugyanezt a kisfiút egy évvel később több késszúrással megölték.
Tény: A gyilkos a kisfiú anyja volt.
Tény: A gyilkos társtettese a szeretője volt.
Tény: A társtettes és az elkövető is nő volt.
Tény: A gyikos anya és a társtettes leszbikus kapcsolatban éltek.
Tény: A gyilkos és a cinkosa megpróbálta elégetni a holttestet.
Tény: Amikor nem sikerült nekik a holttestet feldarabolták, két iskolatáskába csomagolták.
Tény: A gyilkosságot végignézte egy kislány.

Szeretnél még több tényt a cikkből? Ezeket a tényeket írtam le én is, csak védendő azt előforduló fejlődésben lévő vagy fejlődésben megrekedt olvasókat, az értelmi szintjükre levinni.

Élősködés lenne, ha ebből nekem hasznom, nyereségem, előnyöm származna, mint mondjuk a csinált jogvédőknek, polgárjogi megmondóembereknek, gyűjtés szervezőknek, akik minden katasztrófa, vagy tragédia után megjelennek. Őket nem tartod gusztustalannak? Vagy őkkel ideológiailag egy akolba tartozónak érzed magad? Vagy csak akkor tartod gusztustalannak, ha az adott tragédia szembemegy az ideológiai dogmáiddal?
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Látod, megy ez.

Legközelebb kezdhetnéd így, hogy a tényeket írod le, anélkül, hogy melléköltenél dolgokat.

(Amúgy a kislány nem végignézte, aludt, közben felébredt a hangokra, de továbbra is úgy csinált, mintha aludna. Utána a rendőröknek elmondta, amit látott. A rendőrök szerint van esély rá, hogy ő lett volna a következő, viszont most visszaadták az édesapjának, aki 5 éve kereste őt).

Bocsáss meg, de az erőltetett, több héten át menő, erőltetett, képmutató kampánytól már sugárban hányna szivárványt az ember. Mert miről van itt szó? Egyenlőségről? Nem. Szexuális szabadságjogokról? Nem. Felvilágosításról, önmagunk megéléséről? Nem. Elfogadásról? Nem, nem és nem.
Itt képmutatásról van szó, ahol emberek, szervezetek versengenek azon, hogy kik LÁTSZANAK elfogadóbbnak, toleránsabbnak. Emberi értékek nyilvános semmibevétele. Már-már vallásos szintű ideológiai dogmák mantrázása. Emberek elhallgattatása, megszégyenítése a tolerancia és elfogadás nevében.

És mindezt teszik egy olyan világban, ahol szexuálisan éretlen gyermekeket kényszeríthetnek bele szüleik szexuális sztereotípiákba. Ahol szülők nyomorítanak meg szexuálisan éretlen gyermekeket, mert "tisztátalannak" hiszik őket. Ahol szexuálisan éretlen gyermekeket kényszerítenek nemi erőszak elviselésére hagyományok és vallási dogmák nevében. Ahol az állam tolerancia nevében elszakíthat gyermeket a szülőjétől, hogy aztán pszichésen labilis, aberrált, financiálisan életképtelen szülőnek adja azt. Ahol az állam a szülők tiltakozása ellenére engedélyezheti egy szexuálisan éretlen kiskorú öncsonkítását.

És a legszebb, hogy a tolerancia "képviselői" ott a leghangosabbak, ahol a társadalom a legelfogadóbb. Ahol ezen képviselők közt gyomként lelkesen tapsolnak a pedofilok és különféle totalitárius politikai eszmék képviselői a szabadság nevében.

Szóval, ha ennyire fel szeretne szállni mindenki a szivárványra, az tegye mondjuk első lépésben Moszkvában, Bagdadban, Isztambulban. Aztán jöhet mondjuk Jemen, Nigéria, Pakisztán. És ha már sikeresen megtoleralizálták ezeket az országokat, eltörölték a gyermekházasság intézményét, nők utcai savazását, becsületgyilkosságokat, tömegközlekedési eszközökön való csoportos nemi erőszakot, akkor lehet nekiállni a logócserélgetéseknek.
Csak az a baj ezzel, hogy ez nem kifizetődő. Nincs Starbucks a közelben, ingyen WiFi, nem elérhető a Tumblr és az Instagram, nem szerencsétlen 60+ éves professzorokat kell leüvölteni és megszégyeníteni, hanem 120 kilós verni, ölni akaró rohamrendőrrel fogócskázni. Ebből nem lesz nézettség a youtubeon, nem lesz pályázati támogatás, nem jönnek a Patreon adományok, nem fogy a szivárványos karkötő az Etchyn. Nincs meg a hatalom érzete, hogy a billentyűzet mögül is tönkre tudsz tenni életeket.

Egy 20 éves, pakisztáni egyetemista lány inkább az köti le, hogy este megerőszakolás nélkül épségben hazaérjen, nem azzal, hogy egy 30+ éves nyakszakállas, informatikust jelentgessen fel mindenféle fórumon, pár félhülye, internetes bejegyzésért. Ő nem a patriarchizmus ellen akar harcolni, csak szimplán megúszni az agyonverést, mikor az apja megtudja, hogy más vallású fiúval jár. És ez itt a probléma, hogy ez történet nem az elnyomottakról, szenvedőkről szól, hanem a hatalomról, az emberek és azok gondolatai feletti kontrollról.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Látod, milyen messze kerültél az eredeti történettől, amiben a „szivárványosság” egyáltalán nem fajsúlyos tényező? Igazából te nem is arról akartál írni, csak kellett valami negatív álhír, amivel felvezetheted.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

"Bocsáss meg, de az erőltetett, több héten át menő, erőltetett, képmutató kampánytól már sugárban hányna szivárványt az ember. Mert miről van itt szó? Egyenlőségről? Nem. Szexuális szabadságjogokról? Nem. Felvilágosításról, önmagunk megéléséről? Nem. Elfogadásról? Nem, nem és nem."

Nem tudom, ha itt a hupon nem lenne már lassan naponta 5 újabb homofób téma/hozzászólás/blogbejegyzés, akkor igazából az egészet észre sem venném. Mert az, hogy mondjuk a debian.org logója szivárványos lett, az pont annyira zaklat fel, mint amikor a mellrák ellen küzdelem szimbólumaként mindenhova kiteszik a rózsaszín szalagot: semennyire.

Én a felesleges homofób fröcsögéstől hányok. Nagyon kell ez ide a hupra. Még a Jony Ive topikban is ott van sok hozzászólásban.

Ha a gyerek bántalmazás zaklatna fel téged, akkor arról már írhattál volna jópár blogbejegyzést, akár hazai pályáról. És nem arról, hogy most pont egy -jó vastagon kiemelve- leszbi pár gyilkolt valahol a világban. Csak így jobban jött ki, egy alap alatt jól összemosni a dolgokat.

A mondandód elég sok részével egyet is értenék egyébként, kár, hogy a nyitó postod nem erről szólt.
Igen, tele van világ elnyomással, megkülönböztetéssel, mocsokkal, aminek a megnyilvánulása a társadalmi fejlettségi szinteknek megfelelően a konkrét botozástól, égetéstől, kövezéstől egészen a finom jogi csűrcsavarokig tart.

És tudod mi az egészben a leges-leges-legszomorúbb? Hogy a nemi erőszakok legalább 80%-át heteró, fehér férfiak követik el, a szivárványosságnak nyoma sincsen.

Vagyis óvakodjon mindenki a heteró, fehér férfiaktól, mert pederaszta erőszakoló mind! Fekete-fehéret kell hánynom, hogy minden reklámfelületen heteró, fehér férfiak düllesztik a mellüket! Ez undorító! #irony
--
Blog | @hron84

"valahol egy üzemeltetőmaci most mérgesen toppant a lábával" via @snq-

> És ha már sikeresen megtoleralizálták ezeket az országokat, eltörölték a gyermekházasság intézményét, nők utcai savazását, becsületgyilkosságokat, tömegközlekedési eszközökön való csoportos nemi erőszakot, akkor lehet nekiállni a logócserélgetéseknek.

Ennyike(h).

(Egyébként meg szerintem nem kell logót cserélni; amíg "van miért", addig fölösleges [nem segít senkin], amikor meg már nincs miért, akkor meg végképp fölösleges.)

- - -
TransferWise refer
Humble Monthly refer

Szolj ha megjelent a cikk a guardianon

Ebből egy jó, beteg horror filmet lehetne csinálni.
Szeretem az ilyen elborult történetű filmeket!

Jó.
Nem akarsz hírszerkesztőnek jelentkezni a ner-be?
Meg van az a képességed, hogy egy bűncselekményt ráhúzz egy egész közösségre.

Amikor valaki a napokban belinkelte az angolul írt cikket, elolvastam.

Egyáltalán nem úgy tűnt a cikk alapján, hogy az anyuka szexuális vonzalmának igazából köze lett volna bármihez. Számomra egyszerű egybeesésnek tűnik.

Amit számomra fontosnak tűnt:

A 8 éves kisfiú pöcsét és heréit levágták és megpróbáltak egy vaginát kialakítani, azért, hogy az apukán és az apai nagyszűlőkön bosszút álljanak. (Ezzel jól felidegesítve és elkeserítve őket). *

Mivel az anyukát a kisfiú apukája és a nagyapa (ha jól emlékszem) megverték sokszor, eléggé útálta őket. A kisfiúban az apát látta, és úgy gondolta, hogy a kisfiú megölése után új életet lehet kezdeni anélkül, hogy az apukára kéne emlékeznie minden nap. **

Egyik tettnek sem volt a cikk szerint magyarázata vagy oka az, hogy biszex volt az anyuka, vagy az, hogy épp most egy másik nővel élt együtt.

* Ebből az egész csonkításból kiderül számomra, hogy az anyuka elmebeteg, mert ilyesmit normális ember nem csinál, főleg azért, hogy más valakit felbosszantson.
Az is felvet egy csomó kérdést, hogy egy ilyen lépés után 1) hogy nem vérzett el az a gyerek, 2) hogy nem lettek komplikációk, pl. hol és hogyan jött ki a pisi innentől kezdve 3) ha az apuka és a családja tudott erről (hisz az egész célja a bosszantás volt), meg feltételezem, a kisfiú is csak elmesélte másoknak az iskolában, akkor hogy a kék égbe lehet, hogy a hatóságok nem léptek és vették el az egyértelműen beszámíthatatlan anyától a gyereket.

** Sajnos baromi sok ilyen történet van. Hetero szülők is ugyanezt elő tudják adni. Én meg csak azt nem értem, hogy bakker, ha az apára emlékeztet, és a gyerek nélkül akarnék új életet kezdeni, akkor miért is nem küldi el azt a gyereket az apához, onnantól nincs gond és nincs emlékeztetés, lehet szabadon élni.

Számomra nagyon fura ez a történet, majd lehet, hogy kicsit utánanézek, megnézem, mit írtak eredetileg, portugálul, mert túl sok a nyitott kérdés.

Na, olvastam egy kicsit, kiderült egy dolog, ami magyarázat lehet, hogy miért nem történt semmi a csonkítás után:

A kisfiút az apának kellett volna nevelnie, az anyuka a kisfiút engedély nélkül hozta el (ahogy a partnernője a saját lányát szintén), leléptek az államból, és egy másik államban valahol letelepedtek, de hogy ne derüljön ki, hogy körözés alatt álló gyerekek vannak náluk, a két gyereket nem íratták be iskolába.

Ja, egyébként a brazil cikkek egyike sem írta azt, hogy leszbikusok lettek volna a nők. Leginkább társ(nő)ként vagy kísérőként hivatkoztak rájuk, néhol a páros (dupla) és csak egy helyen használták a pár szót, amit szerelmesekre szokás használni, de nem kizárólag.

Szóval nem tudom, hogy ez is csak egy olyan dolog, amit a Daily Mail az ujjából szopott, és valójában csak két nőről van szó, akik együtt szöktek meg és utána lakótársakként együtt éltek, de igazából egyik cikk sem írt semmi konkrétumot. Szóval megint, akár az is lehet, hogy a brazilok egyszerűen nem gondolták, hogy a nők közötti viszony fontos, a DM meg valahonnan megtudta, hogy viszony volt köztük, és az ő cikküknek ez már egy hangsúlyos eleme lett.

Egyébként valószínű az egyik, vagy mind a kettő teljesen kettyós volt. A lakásban minden a hegyén hátán, rendetlenség, szemét és az összes fal teli volt festve bibliai idézetekkel.
Olyasmi lehetett a hely, mint amit az utcán magában beszélő öreg remete lakásában szoktak találni.

Kíváncsi lennék, mit írt róluk a rendőrség. Drogosak voltak-e, beszámíthatónak találták-e őket, stb.

Csúnya történet, és bár te mindent megteszel, hogy elmondhadd, miszerint szerinted csak a „klasszikus” családmodell elfogadható, de sajnos ennek semmi köze hozzá. Bolondok és szadisták minden csoportban vannak, max. az elkövetés módjában lett volna némi eltérés.

Avagy ilyen a már jól megszokott Hiena-féle csúsztatás.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Valóban. Csak épp a megoszlás nem egyenletes.
Én csak a szivárványt szappanozom, nehogy az arra felkapaszkodók azt higgyék a végén, hogy ők, többek, jobbak, mint a többség, miközben ők is ugyanolyan aljas, gonosz, vérszomjas állatok mint mindenki más. Te is, én is, és az összes nyájas olvasó. Annyi csak a különbség, hogy mindenkinek mást vesz be a gyomra és csak annyi, hogy ezt nem mindenki ismeri be ezt önmagának.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Mármint minek a megoszlása nem egyenletes? Hogy arányaiban a heterók vagy a melegek ölik-e meg nagyobb arányban brutálisan a saját gyerekeiket?

Felesleges mosdatnod magad, szándékosan hírt hamisítottál.

Ui.: aki reálisan nézi a dolgokat, az pontosan tudja, hogy „ők” se nem jobbak, se nem rosszabbak, mint az „átlag”: emberek.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Tudod a statisztika azon része, amiről rendszerint nem szabad beszélni. Amikor van A és B csoport és elkezdesz ezekben a csoportokban előfordulási mutatókat vizsgálni. Legyen szó bűnözésről, erőszakról, szexuális szokásokról, előítéletekről, bizony mindig vannak szent tehenek.

Mit hamisítottam? Hol nem egyezik az amit leírtam a valósággal? Hamisítás lett volna, ha eltorzítom a résztvevők szerepét, kapcsolatát.

Bizony, nem jobbak. Csak mi, átlag tarjuk magunkat túl sokra.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Első hazugság:
"Egyetlen szomorúsága volt, hogy a kisfiúcska, fiúcska volt és nem lányocska."
A cikkben semmi ilyesmi nincs. Még csak utalás sem.

Második hazugság:
"Nosza, a barátnőjével fogták a fiúcskát és nyissz-nyassz, levágták a fütyijét és a heréjét."
Azt sugallod, hogy azért vágták le a fütyijét szegény gyereknek, mert a fiú fiú volt és nem lány.
Ezzel ellentétben a cikk annyit állit, hogy az apját akarta bántani azzal, amit tett. Ennyit ir a cikk, semmi többet.

Lehet, hogy egyszer kiderül, hogy a melegek sokkal nagyobb arányban csinálnak mocskos dolgokat. Vagy igy van vagy nem.
De az biztos, hogy te megprobáltad hülyére venni azokat, akik rászánták az időt, hogy elolvassák az irományodat.

Gondolom irodalom óra soha nem volt a kedvenced.
A kiemelt mondat un. balladai homály kategória. Annyit állít, hogy a bánata az volt, hogy a fia fiú volt, de nem árulja, hogy ez miért is volt ez a bánata.
Mert lehet azért ez a bánata, mert a fia nem tud neki unokát szülni. Lehet azért is, mert sok lány ruhája volt neki és a fia nem akarta hordani. Lehet azért is, mert a férje szerette a fiát, de tudta, hogy ezzel mérgesítheti a férjét.
Az mesék, mondák, balladák esetében nem árt ha az olvasó gondolkodni képes.

A második, újabb, alapvető szövegértési probléma. Nosza, mozdulást jelentő, mozdulásra biztató szó. Amennyiben az előző mondat mondanivalójára akartam volna utalni vagy összekapcsolni, akkor a "Nosza, ezért...", "Nosza, így hát..." szerkezetet használtam volna. Jelen esetben csak annyit jelent, hogy a barátnőjével együtt mozdulva elkapták a gyereket és a többi, és a többi....

Valóban, de sokkal nehezebb dolgom lenne, ha nem zsigerből, előítéletekkel tele, gondolkodás nélkül ugrana a jó nép, minden olyanra ami egy kis ideológia fájdalmat okoz nekik.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Mivel a „nosza” nem felszólító mondat elején állt, így nem biztató szó, kijelentő módban viszont a gyorsaságot fejezi ki, „(erre) aztán” értelemben. Szóval de, "Azt sugallod, hogy azért vágták le a fütyijét szegény gyereknek, mert a fiú fiú volt és nem lány."

(Nekem kedvencem volt a magyaróra.)

Igen? Akkor ezek szerint mégiscsak hírt hamisítok, mert lehet, hogy lassan fogták meg és lassan vágták le a péniszét és a heréit. Bocsánat. Azt feltételeztem, hogy egy anya van annyira humánus, hogy a gyermeke megcsonkítását gyorsan végzi el. Tudom, le kell vennem a rózsaszín szemüveget...
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Az az érdekes, hogy ezt a kukilevágást, meg megpróbáltak vaginát kialakítani, stb. dolgot a Daily Mail cikken kívül sehol nem találtam meg.

Elolvastam kb. 6-7 helyi lapban megjelent cikket, amiket a kisfiú nevére a Google kiadott, szinte mindenhol csak a gyilkossággal, illetve a gyilkosság utáni reakciókkal foglalkoztak (attól függően, hogy mennyivel később írták meg a cikkeket). Egy cikk arról szólt, hogy mi van most a kislánnyal (visszakerült az apukájához). Egy cikk arról szólt, hogy a kisfiú gyászoló apukája panaszkodik, hogy az igazságszolgáltatás nem működik, 5 éve keresték eltűntként a kisfiút, körözték az anyukát, de nem sikerült kinyomozni, hogy hol vannak és visszaszerezni a gyereket még életben.

Már majdnem azt hittem, hogy az egész megcsonkítás dolog kamu (ugye a Daily Mail nagyon nem a megbízható hírforrások közé tartozik, rendszeresen torzítanak híreket vagy közölnek légbőlkapott sztorikat), de az egyik brazil cikkben megemlítették, hogy a rendőrség azt is közölte, hogy az anya a kisfiú péniszét levágta tavaly.

Semmilyen indoklás nincs, sem az, hogy a herék megmaradtak-e, nincs vagina kialakításról szó... ami sajnos nem azt jelenti, hogy ilyen nem is történt, hanem azt, hogy nem tudjuk. Lehet, hogy a Daily Mail kiszínezte a történetet, de az is lehet, hogy találtak valami olyan forrást, amit én nem találtam meg, ami részletesebben írta le a dolgokat.

Talán a rendőrség által kiadott közleményt lenne érdemes elolvasni, ha egyáltalán hozzáférhető, de az az igazság, hogy már a második cikk olvasásakor forgott a gyomrom, a francnak sincs kedve még mélyebbre ásni ebbe a szomorú ügyben.

Ez a link csak bizonyos ponton kapcsolódik a cikkhez, de had kérdezzem meg szerinted ez normális? Csak azért kérdezem, hogy tudjam mennyire vagy toleráns?
Egyébként a cikkhez kapcsolódva is tudnék linkelni elég sok betegagyú nőt, aki hasonlóról álmodozik, hogyan fogják tudni véghez vinni, nem érdekli őket, hogy akarja e a fiú vagy sem, de nem fogom kikeresni a fórumszálakat mert elég volt egyszer, hogy felfordult tőlük a gyomrom.

Igazán rossz hírem van: attól, hogy nem adok igazat nektek, attól még nem tartozom közéjük. Amúgy ha közéjük tartoznék, azt se szégyellném.

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…