MKB adategyeztetés

 ( mrev | 2019. május 13., hétfő - 17:52 )

MKB Nyugati téri fiók.

Hétfő, 13:39-kor húzok sorszámot.

Várok. Bőven van idő nézelődni. 13 darab ügyfeles pultból 4-5-ben történik "munkavégzés". (Vigyázat, nem PC rész jön:) Irtózatos kerületű tohonya némberek látszólag tanácstalanul bámulják a monitort. Vélhetően nem értenek ahhoz, amit csinálnak. Ezt abból gondolom, hogy rendszeresen áthívják a szomszéd ügyintézőt konzultálni. Ilyenkor együtt bámulják a képernyőt. Időnként telefonon kérdezősködnek, hogy mit is kéne csinálni.

14:54-kor sorra kerülök 75 (hetvenöt) perc várakozás után. Lemásolják a személyimet és a lakcímkártyámat, két perc, kész vagyok.

Így küzdöttem ma a nemzetközi terrorizmus ellen.

Így működik a nemzeti burzsoázia kezén levő bank.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az MKB-nél nem lehet időpontot foglalni?

A sorszám húzásakor 28-an voltak előttem. Köztük idős és beteg emberek, akiknek láthatóan nehezükre esett a várakozás. (Plusz jött egy amerikai, aki már öt perc után zúgolódni kezdett.) És ez még messze nem a csúcs. A határidő június 26 (?), mi lesz, majd ha egyszerre többezer ügyfél akar egyeztetni?
--
ulysses.co.hu

Az MKB-nél nem lehet időpontot foglalni?

De, habár akkor is várnom kellett egy kicsit.

Én postán fogom beküldeni.

Elvileg személyesen kell megjelenni, és aláírni az adatokat. Személyes jelenlét híján közjegyző által hitelesített meghatalmazás, aláírási címpéldány kell. Mert egyébként honnan tudná az ügyintéző, hogy kinek az aláírása van a postai küldeményben? Remélem rosszul tudom. Vagy ha jól, akkor remélem változtatnak rajta.
--
ulysses.co.hu

Lehet bankfüggetlen a dolog, CIB-nél az adategyeztetési mizéria meghirdetése után 1-2 héttel is majd egy órám ment rá. :)

"Vélhetően nem értenek ahhoz, amit csinálnak. Ezt abból gondolom, hogy rendszeresen áthívják a szomszéd ügyintézőt konzultálni. Ilyenkor együtt bámulják a képernyőt. Időnként telefonon kérdezősködnek, hogy mit is kéne csinálni."

ilyet a CIB is tud... masfel ora alatt gyartott a holgyike fel kobmeter popirt, aminek kb a harmadara volt szukseg (mondjuk nekem arra se, minek irtjak az erdot) a tobbi annak a stornozasa/javitasa mert kb semmi sem sikerult neki elsore. majd hazerve szembesultem vele hogy elqrta a netbankom es az uj kartyam se mukodik mert elfelejtette aktivalni a hozza kapcsolt uj alszamlat...