Szar Honda

Ahogyan az sejtheto volt, a cim nem teljesen volt igaz mar evekkel ezelott sem. Sokkal inkabb szar Mekklaaren csapat. Nagyjabol ezt lehet kijelenteni az idei elso futam utan.

Es a mekinel hogy rinyaltak, jaaajajaj immar a sportauto eladasokba is belerondit a Honda hajtaslanc. Haaat, mostmar nem “rondit” bele. Meg ket-hatom kor es Hamilton is kiverzett volna.

Kivancsi vagyok a kovetkezo 2-3 futamra, az alapjan talan mar tippelosre lehet valtani.

Hozzászólások

A Honda sokat nem fejlődött. Tavaly a Renault motorral is képes volt erre a Red Bull. Csak a megbízhatósággal volt baj. Ebben mondjuk a Hondának is van még mit javítani, mert Gasly alatt az FP2-ben megállt az autó.

Amit látunk szerintem, az kb. a Red Bull aero-ból származó előny. A Red Bull ebben mindig is jó volt. A Toro Rosso nem volt túl acélos.

Hamilton autójával (és/vagy a stratégiával) valami baj volt, a Mercedes tudását Bottas szépen megmutatta.

--
trey @ gépház

Ne viccelj mar, nem fejlodott sokat? Eleve mas felallasbol indultak. RBnal, ha minden igaz azt mondtak: kerunk hajtaslancot ahogyan ti kepzelitek mi pedig koreepitjuk a technikat. “Kicsit” mas, mint a mekinel, ha masert nem mar ezert fejlodtek. Illetve az is mutatja, ahogy a francia cuccok ma nem nagyon remekeltek.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ez egy mese. Évek óta egy hiteles forrást nem találtam ezzel kapcsolatban. Ezzel szemben: https://hu.motorsport.com/f1/news/honda-nem-artott-a-teljesitmenynek-a-…
Nem ment közösen, ennyi.
A Honda elérkezett egy szintre és a McLaren is. De a reális összehasonlítás nem a McL vs. Rb hanem McL vs. TR, nem? De nézzük meg két verseny múlva.

Akkor most ebből az egy versenyből azt vetted le, hogy eddig is ütős volt a Honda?
6 versenyt kell kibírni idén.
Izgalmas idény lesz.

Számomra ennek a futamnak a két fő momentuma, hogy Bottas nyert, és hurrá, mert az első futamon még nincs hangosan kimondott csapatsorrend, így nem kell odaadnia az első helyét, a másik, hogy Verstappen mennyivel jobban akarta a sikert Vettelnél.
Néha azt érzem, hogy Seb beszáll a kocsiba és beleszól az órájába, hogy "KITT, vezess", miközben Vers. egy kempingbicajjal is nekimenne a mezőnynek (és pontot szerezne). Érdekes dolog a motiváció.

Sokáig nem bírtam Alonsót, de amikor a fos Ferrarinak kinyomta a szemét is és azzal lett VB második, azt mondtam, megérdemli a tiszteletet. Vettel valahogy leragadt a Red Bullos időszakában, amikor az autójukkal egy parkolófiú is leverte volna a mezőnyt.

Megint Mercedes dominancia, megint rohadt nehéz előzni, nem változott semmi tavaly óta, csak hosszabb ideig nézhetjük az egyhangú futamokat... :( (de ne legyen igazam)

Mi a baj a hondával? Nagyon jó kerti gép motorokat gyártanak, apósom is Honda motoros robikapával jár ki a kertbe :)