A Steam dobja az XP és Vista támogatást

 ( pehsa | 2018. június 14., csütörtök - 14:18 )

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1558-AFCM-4577

A Steam beépített Google Chrome-ot használ és mivel a Chrome már dobta az XP és Vista támogatást így január 1.-el a Valve is dobja ezen platformok támogatását.

Windows frissítés ajánlott.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Vicces hogy ezzel egy időben be is jelentették a kínai steam klienst. :D

Ezt mondom hajbinak mindig, de nem hiszi el, hogy elsüllyedt már az a hajó. Mindig jön azzal, hogy még mindig 100 millió user, meg 2019 áprilisáig POSReady, meg gyorsan rajzol ki a GDI, és utána is csak lesz valami. Nem, nem lesz semmi, semmi nem fog rajta futni már a Winampján kívül.


No keyboard detected... Press F1 to run the SETUP

A POSReady-t szeretem mikor feldobja, mert ő maga szokta vallani, hogy nem telepíti azokat a frissítéseket. :D

Meg azért azt is megkérdőjelezném, hogy 100 millió aktív user használja az XP-t. Maximum akkor lehet valós ez a szám, hogy ha az Embedded rendszereket is beleszámítjuk, meg az összes olyan gépet ami nincs hálózatra/internetre kötve. Akkor talán.

Van olyan gépem amin még xp van. Kb böngészésre meg skype-ra van használva. Addig, míg a Commodo frissíti a tűzfalat meg a vírusirtót nincs ingerenciám másra átrakni. Azután majd kap egy bármilyen linuxot, igaz ott a skype elég gyeszura :s

A Skype már Windowsra is elég „gyeszura”. Amiket írtál, arra akármelyik Linux disztró elég. A Skype miatt viszont csak 64 bites játszik.


No keyboard detected... Press F1 to run the SETUP

Dobnak egy 17 éves oprendszer supportot?

Szemét kapitalisták!