https://jarokelo.hu/

https://jarokelo.hu/

Ismeritek? Használja vki? Jó ötlet?

(rejtett reklám, de nincs közöm az oldalhoz, max 1-2 bejelentést már tettem)

Hozzászólások

Ma hallottam rola eloszor (HWSW AI-n), de szimpatikus kezdemenyezes, szerintem hasznalni fogom.

--
Any A.I. smart enough to pass a Turing test is smart enough to know to fail it. -Ian McDonald

Igaz erről is a Soros tehet, de szerintem ez egy hiánypótló, nagyon tuti cucc, már használom évek óta.

Ödeszesek egy csoportja ezeket is a gonosz Soros tengelyéhez tartozónak véli az Eötvös Károly Intézetes kapcsolat meg az OSF támogatás miatt, csak erre utaltam.
Amúgy csak gratulálni tudok az alapítványnak, mert értelmes, jó dolgokat támogatnak, pl ezt a jarokelok.hu cuccot is, hiába van benne a Soros pénze is ...
Közben előtúrtam ezt a nyilvánvalóbb miértet is: https://video.atlatszo.hu/2014/05/22/ettol-retteg-lazar-janos/
Az Asimov Alapítvány bábáskodásával jött létre a jarokelok.hu is. Ha ezt a Sorosüldözést még jobban túltolják, akkor a hasonló prodzsektek is mennek majd a máglyára attól tartok.
A mi demokráciánk (most már) keresztény és illiberális, valamint felűlről szervezett, ellentétben azzal, amit az OSF&Soros&Co promotál, alapvetően ezért akarnak minden hasonló kezdeményezésnek keresztbetenni szerintem. ("de tudja Pelikán elvtárs én nem vagyok ehhez ideológiailag eléggé képzett")

Aha, régen amit bejelentettem, el is intézték. Aztán, ahogy nőtt a népszerűsége, gondolom csökkent a hatékonyságuk. Klassz

Nem neztem vegig az osszes bejelentest, csak pont kifogtan egyet, miszerint megall a viz a bicikliuton. Ertem en, hogy ha megall a viz, akkor rossz a vizelvezetes, esetleg sullyedt a talaj, meg meg balesetveszelyes is lehet ha feluszik a kerek az allovizen, de azert eso utan ne legyunk mar meglepodve hogy all a viz.

Nem csak annyit jelent. MEgállá a viz, szépen kimossa az alapot (már ha van persze), aztán 1-2 év és az egész megsüllyed, beesik a fenébe és használhatatlan lesz.

Lehet még garis, de mire a víz elvégzi dolgát már sehol nem lesz az építő cég, aztán lehet saját költségbe megcsináltatni (ami meg nem lesz).

Többször is használtam, míg Pesten laktam. Hasznos, mert foglalkoznak vele a szervek.
Amikor felújították az oldalt, akkor kicsit elbaxódott, mert nem lehetett böngészni rendesen a bejelentéseket. Azelőtt a térképen volt az összes, most már csak egy részét mutatja, oldalazva, szar.
Nah de mind1, használjátok nyugodtan.

Sajnos nálunk (még) nem működnek.

Volt kollégám készítette, még nem jelentettem be semmit, de szimpi cucc, használni fogom.

Hello, én kistasi vagyok, a Járókelő.hu önkéntese (fejlesztő, blogger, ügykezelő, mikor mi :). Az oldal alapítója, Marietta megkért, hogy posztoljam be a felmerült kérdésekre a válaszait.

Ha van bármi egyéb kérdés, keressetek minket nyugodtan! :)

Sziasztok!

Először is köszi, hogy foglalkoztok a Járókelővel!

Így van, új települést jelenleg úgy indítunk, ha van két helyi önkéntes, akik tudnak nekünk segíteni az ügyek gondozásában.

Tény és való, hogy a (reméljük, hogy egyre növekvő) népszerűséggel nő a bejelentések száma, és előfordulhat, hogy piszlicsárénak tűnő ügyek is felkerülnek az oldalra, de mi pont azt szeretnénk elérni, hogy ha valami nem prioritás az önkormányzat (stb. illetékes) számára, akkor az látható legyen az oldalon és megértsék a városlakók, hogyan működik a városuk. Mi nem szeretnénk az illetékesek helyett priorizálni, hiszen ők látják a költségvetésüket és náluk dolgoznak szakemberek, akiknek a feladata ezt megítélni. Meg hát az egészet azért indítottuk, hogy kezdjék el az emberek felvenni a kapcsolatot az önkormányzattal, és tényleg annyiba fájjon, mint egy (kisebb) bugreport.

Peter, írtad, hogy támogattál minket, ezt nagyon köszönöm a csapat nevében is!

A térkép oldallal kapcsolatban sok visszajelzést kaptunk, mikor 2 éve megújult az oldal. A fejlesztés jelentős rész önkéntes munkában zajlik, az idén lett lehetőségünk egy pályázat révén a térkép oldalra konkrétan némi pénzt költeni, úgyhogy a megújításon éppen most dolgozunk, és nagyon reméljük, hogy sikerül olyan funkcionalitással kiszolgálnunk titeket, ami hasznosabb lesz, mint a mostani térképes kereső. Épp ma kezdjük tesztelni, úgyhogy nagyon remélem, hogy hamarosan láthatjátok majd a Járókelőn a végeredményt.

Üdv,
Marietta

--
kistasi