"ingyenes" szolgáltató

Fórumok

Az egyik ügyfelem a különböző országok és telephelyek (USA, RO, HUN)közötti kapcsolattartásra pap2-őket használ és Neophone előfizetéssel, melynek lényege hogy hálózaton belül ingyenes a hívás és nincs kötelező havi előfizetési díj. Azaz tök ingyen használták. Ezóta ismerkedtem meg én is kicsit a voippal, mert kénytelen voltam. :D
No most a nyáron megszűnik a neophone.
Valakinek van javaslata, tippje stabil jól működő szolgáltatóval, ahol nincs előfizetés és hálózaton belül ingyenes és elég egy email cím a regisztrációhoz. Szóval egy második neophone. :) ...vagy nagyon kevés előfizetési díj van. ...mert előbb utóbb az ügyfélnek is szembesülnie kell vele, hogy nincs ingyen ebéd. -max egy ideig.

Hozzászólások

Skype.

Valahol kell, hogy legyen a telefonszámod, ha kívülről is el kell érned, azaz az ügyfelek fel akarnak hívni. Ennek ára van. De ezek pár ezer Ft-ok havonta.

A fenti tanács ingyen volt, de előbb utóbb szembesülnöd kell vele, hogy nincs ingyen ebéd. -max egy ideig. :)

Köszi. :D
Nekem már eddig se volt ingyen, mert ezt csak rámlőcsölték (voltak kimenő hívás gondok néhány helyen, de már tudom mi a "titok") miközben fingom se volt a VoIP-ról, így vettem a Vaterán egy pap2-őt (ez van náluk is mindenhol) magamnak aztán itthonra belőttem, sőt én még töltöttem is a neophone-ra, hogy lássam megy-e mobil meg minden.

--
Tanya Csenöl az új csatorna

Nemrég merült fel egy másik forumban: http://fonio.hu/
Az biztos, hogy a havidíjas de korlátlan csomagjukat csak előre konfigurált "fekete doboz" IP telefonnal adják. Gondolom attól tartanak, hogy továbbértékesítené egy leleményes vállalkozó az hívásokat. :) A 0 forint havidíjú csomagjuknál nem egyértelmű lehet-e külsős alkalmazásokat konfigurálni a sip szervereikre.

Én az Ephone-t használom cirka hét éve, nem volt velük gondom.
Jelenleg számonként 100Ft/hó az alapdíj, vezetékes és "nomadikus" (21-es) körzet, számhordozás, előfizetés, ill. "feltöltőkártyás" rendszer működik.
Hálózaton belül ingyenesnek írják.

Amúgy, ha csak egymás között telefonálnak, "szimplán" egy Asterisk is megoldja a feladatot (ekkor nem feltétlen kell külső szolgáltató hozzá)...

+1 ephone.ch/hu

A magyar 21-es számomat hozzájuk hordoztam most el a neophone-tól (ott ugye megszűnik a szolgáltatás).
Havi 99 forintomba kerül, tekintve hogy az elmúlt 6 évben ingyen volt még így is megéri, figyelembe véve,
hogy egy jól megjegyezhető 21-es szám, ezt használják sokan akik Magyarországról minket akarnak hívni.
A számhordozás díja 4.990HUF egyszeri díj lenne, de ha most feltöltesz 10K HUF-ot akkor elengedik.
Így 101 hónapig jó vagyok :)

Szerk.: az online ügyfélszolgálati felület is tök jó a neophone-hoz képest, itt kb. mindent be tudsz állítani.
A számhordozáshoz egy nyomtatványt kell alapadatokkal kitölteni, pár nap alatt megcsinálják
(ha egyezik az anno a neophone-nál beállított lakcím ;) )

--

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

Tizen éve használom itthon a SIPdiscount-ot.
A tagok egymást ingyen hívhatják saját belső azonosítóval, de ezt vagy tíz éve próbáltam, változhatott.

Saját PBXre belső hívószámokkal nem gondoltatok? Csak ezért (hogy egymás telephelyeit hivogassátok) teljesen felesleges bármilyen szolgáltatást megvenni.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn.