A kávé megmenti a cicákat

 ( bolond | 2018. január 13., szombat - 19:19 )

Dolgoznom kell rajta, hogy meglássam a lényeges különbséget a macskatartás, a kávéfüggőség és a szerelem között. Biztos, hogy kell, mert szerintem az utóbbi kevésbé irritatív az első kettőhöz képest. Megpróbálok rászokni a kávéra, és örömmel folytatnám úgy a mondatot, hogy újdonsült koffeinmámoromban még ma éjszaka összefogdosok pár macskát a környékről, de a koffein nem hat rám, s így ma éjjel a macskákra sem. Szóval nem lesz könnyű ráérezni a különbségekre.

Mivel a macskatartók és a kávéfüggők nem erre a kontentre számítottak, itt egy régi videó, amiben valóban megmenekül egy cica: https://www.youtube.com/watch?v=E606E-3NaTM. Persze tudjuk jól, hogy ezt a videót az orosz vezető rendelte meg, hogy jobb színben tüntesse fel Oroszországot, de azért mégis csak aranyosnak látszik, ami néha jó. Bár lehet, hogy a "russian driver" mást jelent.

Szerk.: Treytől kellett volna megkérdeznem, miért flamebait arról szavazást kiírni, hogy a felhasználók szerelmesek-e. Szerintem a válaszlehetőségek között egyetlen esetlegesen kérdésesnek nevezhető szerepelt, mégpedig az, amivel ki lehetett volna fejezni, hogy az ember nem akar ilyen szavazásokat a HUP-ra. "Megint egy alja szavazás" vagy valami hasonlót írtam, de nem hiszem, hogy a megfogalmazás érthetetlen vagy különösebben problémás lett volna. Nap mint nap elhangoznak itt hasonlók, illetve trey sem mindig úgy szól a felhasználókhoz, ahogy azt az ismeretlenek közt fennálló illemtani szabályok megkívánják. Mindez nem tűnik problémának, hiszen a HUP közössége elfogadja, hogy a tagjai néha nem teljesen illedelmesek. A többi válaszlehetőség nem szorul magyarázatra, és szerintem rendben lévőek voltak (igen; nem; nem tudom milyen az és/vagy nem hiszek benne; egyéb, leírom; csak az eredmény érdekel).

Faszság hisztizni, de ha már elkezdtem, kifulladásig nyomom. ... Vagyis eddig. Hisztiben nem én vagyok itt a jani. :)

:)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

te valami durva anyagot szivhatsz basszus

Áh, csak cicával hisztizek trey furcsa döntései-, és mások minden kreativitást nélkülöző mégis kreatívnak nevezhető világképe miatt.

:)

Mire gondolsz?
Hogy pl a 4k-s telefonomon csak mobilnézet van ha a hupot nézem? Emiatt egyrészt pont a mobil böngésző funkcióit bukom el, pl kopp és húzás után itt nem nagyít a chrome más oldalakkal ellentétben, de neki biztos nagymamafone van a kezében, ezért nem érdekli, hogy két kézzel kell használni. Rohadt jó dolog -zoom nélkül sokszázas topikot görgetni.
A laptopomon viszont van normál nézet. Hiszen az már tud 1366*768-at is. Amíg ki nem vágom a félképernyőre. Akkor ott is mobil nézet van. 15.6"-on. Köszi.
A works4me hozzáállás rohadtul használhatatlanná vágta az oldalt. :(
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Nem erre gondoltam. Én a helyében nem élesítettem volna a mobil nézetet, mert félkész. A mobilnézet-patch elfogadása abszolút az ő hibája. Trey patchet kért, és az emberek ennyire voltak képesek. Őszintén, ha valaki valóban jó mobilnézetet akarna, bármikor megcsinálhatná, hiszen a szükséges fájlok hozzáférhetőek. Ja, ha dolgozni* kell vele, akkor már nem kell senkinek... Treyről pedig tudjuk, hogy nem fog dolgozni vele (nem is állította, hogy igen), és azt is látjuk, hogy az új tulajdonos is magasról szarik rá. A körülmények évek óta ismertek, a közösség már létrehozhatta volna, amire áhítozik.

* Nem csak a fájlok szerkesztését értem munka alatt, hanem azt a tevékenységet is, amivel valaki ráveszi a feladat elvégzésére alkalmas HUP felhasználókat a munkára, rendszerezi a felhasználók ötleteit, ügyel a projekt alakulására, és felveszi a kapcsolatot treyjel, amikor elkészült egy valóban jól átgondolt és jól kivitelezett patch.

:)

A hup mobil használhatóságán az segítene, ha a hupperből be lenne emelve az odalba a következő olvasatlan bejegyzéshez ugrás. És akkor nem kéne több száz bejegyzést végiggörgetned.

Az, hogy mobilon 4k-d van ne zavarjon meg, a fizikai pixelek számának köze sincs ahhoz, hogy mit és hogy jelenít meg a telefon. Még szerencse, minden nagyon mütyűr lenne akkora felbontással, ha 1:1 pixel arányban jelenne meg a tartalom.

na, megjott az esz is ugy latom, rotfl

Bájos, hogy egy cicás topikban estek egymásnak.

:)

Major Boobage? :-D
https://www.youtube.com/watch?v=2GIiOsuDRFk

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

A valóságban általában fordítva szokott lenni: a mellek hozzák a macskapisit, nem a macskapisi a melleket.

:)