Hát az nem sok

 ( bolond | 2017. december 9., szombat - 0:08 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem igerunk semmit, de azt kokemenyen betartjuk!

- Ez szerintem haladas :D

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Én arra gondoltam, nem ígérnek semmit, és haladó szellemben gyakorlatban is semmivé teszik a pártot, hogy a még használható embereik, homlokukról ledörgölvén a bélyeget, újult erővel állhassanak az ország állampolgárainak szolgálatába.

:)

Egy olyan böngészőt ajánlok, ami még támogatott, azon megláthatod az oldal tényleges tartalmát :)
Arról összeveszhetünk, hogy kell-e, illik-e internet explorert támogatni manapság :)

Lényegtelen, mi került tegnap óta az oldalra, mert a párt ugyanaz maradt. A videóban a csajnak azért vörös a cipője, mert bármit is látni felül, a cipőjével tapos. A szinkron is szar, mert miért is végeznének rendes munkát azon az egy perces anyagon, amiben saját értékeiket látják. A két PDF-ben az utolsó előtti oldal képére ránézve azonnal árkon-bokron keresztül rohannék az MSZP-re szavazni, még az sem érdekelne, hogy később lesz a választás, és hogy nem töröltem le a számat hányás után. Lehet, illene a szöveget is elolvasnom. Ha másért nem, hogy fikázhassam. :)

Azon nem veszünk össze, mivel az IE megfelelően jelenítette meg az oldalt. A saját keresőmezőjét már kevésbé...

:)

Nem minden pártnak van annyi pénze, hogy 2 millát fizessen minden kivénhedt kurvának, aki nyilatkozik a tv2-nek.

Néhány pártnak a nehéz időkben kellett volna megmutatni, hogy értenek a vezetéshez. Nem sikerült, ez lett belőle. Nem hogy pénzük nincs, a pártok is megszűntek vagy vegetálnak. Elaludtak a langyos vízben, azt hitték, a nemzetközi hullámokon ők is fennmaradnak, de ahhoz is lusták/hülyék/önhittek voltak, hogy a hajó alján befoltozzák a lékeket.

:)

"Lényegtelen, mi került tegnap óta az oldalra, mert a párt ugyanaz maradt."

Azt hittem az a poén, hogy a weboldal tartalma nem jelent meg abban a böngészőben. Egy ilyen viccelődésnek van helye egy informatikai fórumon, a párt fikázásának kevésbé.

Tévedtél. A weboldalnak az volt a tartalma más böngészőben is. Ez bizony IT-s vonatkozású poén. A "helyszín" csak növeli a hatást.

:)