Mobiljavító

 ( laarda | 2017. május 29., hétfő - 19:18 )

Kérlek ajánljatok helyben javító mobilszerelőt. Egy lumia 930 power gombját kell kicserélni, ehhez már kell a páka meg a biztos kéz, és mivel funkciónál nélküle a telefon, szívesen beadnám előre lebeszélt 1 órára, több hetes várakozás helyett, amikor már megvan az alkatrész.

A (volt) hivatalos Nokia szervízt ne mondjátok, nagyon rossz tapasztalatom van velük. Előnyben a XI. ker vagy körúton belüli helyek.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

szerda este lehet h meg tudom csinálni neked(VIII. ker.) a többi nap nem jó és szombattól 1 hétig nem leszek pesten. ha esetleg nem lesz senki, akkor jövőhét vasárnap össze tudjuk hozni.

alkatrészt is tudsz hozzá szerezni, van rendeljek vhonnan ? a szerda jó lenne nekem !

Ebay és aliexpress a barátod.

Amennyiben nem trollkodásnak szántad, köszi, bár nem a forrásra voltam kiváncsi, hanem hogy szükség van-e harmadik fél bevonására.. :D

van otthon ilyesmi, munka után megnézem, hogy pontosan ilyen-e(microusb porttal nagyobb szerencséd lett volna, van vagy 30 féle...). egyébként az előttem szóló írta a megoldást.

szerk: megnéztem, sajnos nincs ilyenem, tablethez valók vannak, azok nagyobbak meg más a láb. szal ha rendelsz/szerzel egyet akkor 11-e után bármikor kicserélem, ha még nem lesz késő

Köszi, futok egy kört a publikus megoldásoknál, ha nem megy, rendelek alkatrészt és jelentkezem!

Helyben javítót nem tudok ajánlani (kiszálló szerelőre gondolsz?), csak olyat, ahova odaviszed és másnap érte mégy. Nekem a Mobile Home-mal jó tapasztalataim vannak. https://www.mobilehome.hu

Olyan javítót, akivel le tudom egyeztetni hogy 2-3 órán belül kész a telefon, és csak akkor adom le, amikor van alkatrész, meg akarom úszni a cseretelefonnal vagy tartós offline léttel járó kellemetlenséget.

Heló, beszereztem az alkatrészt, írtam privátot, kérlek jelentkezz ha ráérsz. Köszi!

smartfix pont hu bar nem kilenc kerulet... vele biztos le tudod egyeztetni, segitokesz nagyon a srac.