Keres: bluetooth hangfal

Fórumok

Bluetooth hangfalt keresnek, az lenne a terv, hogy itthon azzal hallgatnam a zenet (leginkabb rock \../) pc-rol, laptoprol, telorol, neha meg filmet is azon keresztul neznek. Minel kisebb, annal jobb, nem vagyok audiofil, viszont jo lenne, ha a hangja kellemesen kitoltene egy 25 negyzetmeteres szobat olyan hangeron, ami panel epuletben meg nem nyugtalanitja a szomszedokat. Arban 50k korul huznam meg a hatart, ar-ertek arany fontos, egy 50k-s kutyutol elvarnam, hogy 5x legyen "jobb" egy 10k-snal, szoval Bose es tarsai lepeshatranyban. Barmilyen tanacsot szivesen fogadok! ^^

Hozzászólások

Thonet & Vander Kugel BT 2.0
https://www.thonet-vander.com/us/products/speakers/bluetooth-speaker-ku…
Árban megfelelő lehet neked. Az új verzió tud BT-t is. Nekem még a régi van, abban nincs BT.
Ne félj, hogy nincs külön "mélyláda" a szomszédok átkopognak majd ha szeretnéd.
Én egy Behringer DEQ2496-al használom, amihez van mérőmikrofonom is így és hallásra is kijött hogy kb. fél hangerőtől él igazán a kicsike. A processzorral mért auto-EQ nem nagyon módosított a karakterisztikán. Viszont van rajta magas és mély állítási lehetőség (középállásban használom). Természetesen ezzel el lehet torzítani a hangzásképet.
Az új BT-s verzión már lehet ez nincs is rajta. Ha jól látom az BT-s verzió már tartalmaz optikai bemenetet is.
A hangszórók bi-amp-ban vannak hajtva, tehát külön a magas és mély. A bal oldali hangfalnak 4 eres "vastag" kábel megy. A hátulján van egy közel hangfal méretű hűtőborda is ami néha meleg is szokott lenni.
Csak ajánlani tudom. Szeretem hallgatni.