Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans

 ( john_silver | 2016. november 1., kedd - 8:36 )

Soha nem támogattam még egyetlen közösségi finanszírozású játékot sem, ez lesz az első, nagyon jónak tűnik, főleg, ha sikerül az eredeti zenéket megszerezni, a támogatott nyelvek között ott a magyar is és Linuxra is jön.

https://www.kickstarter.com/projects/1684041218/bud-spencer-and-terence-hill-slaps-and-beans
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=781553774

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Tudod az a baj az összes ilyen kickstarteres projecttel, h. mindig jónak tűnnek a promók, és általában őssze is gyűlik a lóvé (néha még a szükségesnél is jóval több). Aztán eltelt fél év, eltelt 1 év, a kezdeti sűrű news update-ek egyre ritkulnak, majd 2 év múlva kiderül, h. igazából már rég elverték az összes koldult pénzt, a fejlesztés meg sehol nem áll (a promó videók minden esetben megvezetőek, kevés esetben van több fantázia 1-1 projectben, mint amit sikerül egy 2-3 perces videóban mind ellőnni). Az emberek meg érthetően elkezdenek hőbörögni. Kedvenc (negatív) példám a 4 évvel ezelőtti "VLC for Windows 8" fiaskó. Tanítani kéne h. hiszékeny emberek mennyi pénzt képesek voltak a nyilvánvaló hazugságra kiadni, aztán lehet nézni hogyan romlott a közösség felé a tájékoztatási kedv, mikor megkapták a kalapozók a pénzt. Azok miatt a seggarc VLC-s franciák miatt én nem bízok már 1 kickstarteres koldulós társaságban sem.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Azért vannak célegyenesbe ért kickstarteres fejlesztések is.
Például a Pillars of eternity - Iszonyú jó játék lett és a mai napig fejlesztik tovább.

Én is bízom benne hogy ez a Slaps And Beans is elkészül és jó is lesz :)

Igen pontosan az ilyen be nem fejezett ígéretek miatt nem támogattam, egyetlen ilyen kezdeményezést sem eddig.

Valamikor tavaly kipróbáltam a játék első demóját és nagyon tetszett.
https://lochiamavanotriniteam.itch.io/schiaffifagioli

Nagyon reménykedem benne, hogy végül jó játék lesz belőle, ha nem 15€ euróm bánja, úgy fogom felfogni mintha lottót vettem volna, rá volt szánva, de nem jött be :)

Kb. ennyi, én már több játékot is támogattam, eddig még nagy csalódás nem ért hála égnek:

- Broken Age: hatalmas csúszással, de megjelent, jó kis kaland lett remek látványvilággal, fantasztikus zenével. A sztori azért nem volt felejthetetlen, viszont olyan mennyiségű háttér információ jött a fejlesztésről, hogy csak amiatt megérte a 30$, amit belenyomtam.
- Next Car Game Wreckfest: FlatOut imádatom miatt karácsonyi vásár alatt ea-státuszban megvettem, 10$ lehetett, ez elég lassan halad, de halad, remélem majd végleges lesz valamikor...
- Thimbleweed Park: http://blog.thimbleweedpark.com/, zseniális devblog, óriási hangulat, igazi Ron Gilbert, már megérte, szerintem a játék is eszméletlen jó lesz, megjelenés január/február körül.
- Psychonauts 2: első rész óriási kedvenc, a DoubleFine számomra bizonyított, hogy ha késve is, de szállít, így erre már egy nagyobb összeget raktam bele pár ajándék miatt (szállítási költség benne van)
- Wasteland 3: a második részt rég meg akartam venni, így most egy új játék áráért kapok kvázi 5 játékot (Wasteland 1+2 DC+3, és két ajándék, az egyik választható Stasis/Underrails, a másik Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut), az előző részt is így készítették, miért ne lenne meg a harmadik is? :)

A Slaps & Beansen még erősen gondolkozom, de lehet végül elcsábulok... A prototípus megléte előny, valamint az is, hogy Budék belementek anno és most is támogatják.

Sajnos pár hónapja már csak egyes számban támogathatja a duó.
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Igen, sajnos. Természetesen úgy gondoltam, hogy a család is benne van a dologban most is.

Sajnos. Kár, hogy nincs komolyabb review + felelősségre vonás

Szóval ez is beta verzióban fog megjelenni... (a tesztelés a költségek 5%-a)

Nini, Trey mán’ játékot is fejleszt! Megy az ápvót. *bait*