Tutanota - Open Source Encrypted Gmail Alternative

 ( AiRLAC | 2015. március 19., csütörtök - 0:27 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

tl;dr, de ez mitől "Gmail Alternative"? Nekem egy sima mezei e-mail kliensnek tűnik. Ennyi erővel a Freemail, Citromail, stb. is dzsímél alternatíva (ami igaz is, csak minek kiemelni egy terméket).

ha a tldr-ezes helyett megprobaltad volna elolvasni a cikket, hogy akkor talan megertetted volna, hogy mi a poen az egeszben, es akkor tan kevesbe valoszinu, hogy a hiresen fostalicska citromaillel probaltad volna osszevetni. Gondolom, a nicked is valami wishful thinking akart lenni...

--
"Van olyan ember sok az oldalon, akinek a kommentjeinek 100%-a zaj, oket miert nem kommentelitek ilyen lelkesen?" (hrgy84)

Nem mondtam, hogy a citromail nem fostalicska, csupán annak az észrevételemnek adtam "hangot", hogy ez is egy N+1. webes e-mail kliens. Nem tűnt többnek. Ilyen értelemben teljesen felesleges kiemelni, hogy "Gmail alternatíva", vagy ilyen-olyan alternatíva. Reggel nem volt időm átfutni a cikket, de este majd átolvasom.
A nickem a vezetéknevem.

ertelek, szoval csak a szokasos fogalom nelkuli kommenteles...

--
"Van olyan ember sok az oldalon, akinek a kommentjeinek 100%-a zaj, oket miert nem kommentelitek ilyen lelkesen?" (hrgy84)

Fogalom nélkül tettem fel _kérdést_. Kérlek engedd meg, hogy a kérdés mellé tegyek _személyes véleményt_, végtére is nem egy doktori disszertációt írtam. Ha ezt nem szabad, akkor elnézést kérek és a kardomba dőlök.

Kérlek, ha neked úgyis van róla fogalmad, írd már le légyszi, hogy miért pont gmail alternatíva, hogy mi földi halandók is okulhassunk.

ahh, ilyet ne varj tole, csak a szokasos random rant, valodi ervek nelkul.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

„A stílus maga az ember.”

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Most fogtam magam, és végigolvastam a cikket. Ez egy valami gpg szerű izével integrált webmail szolgáltatás. A cikk alapján szerintem sem indokolja semmi, hogy ez gmail alterntívaként legyen beállítva, nem csak simán secure webmail alternatívaként. Semmi specifikus nincs, amit miatt kifejezetten a gmailnek lenne alternatívája (hacsak nem a gmailre mint _a_ webmailre tekintünk).

Egyébként magában a cikk szövegében sem szerepel egyszer sem, hogy gmail, márpedig gondolom, hogy ha már valamit annak alternatívájaként mutatunk be, akkor kéne legyen valami összehasonlítás féle...

Megfordítva a kérdést, miért nem citromail, vagy freemail alternatíva?

sub

Mintha valaki már írt volna ilyesmiről itt a hup-on régebben. Mármint javascript által a böngészőben titkosított levelezésről. Nem emlékszem az mennyire volt hasonló ehhez.
--
♙♘♗♖♕♔

Marha jó, én már csináltam is egy címet magamnak.
A kinézet fapados, de a szolgáltatás minőségi