Webhosting Linux Distro

Megoldást keresek saját magam tehermentesítésére.

Adott a szokásos probléma, webfejlesztő vagy, de csak PHP-hez értesz. Vannak ügyfeleid, elvállalod a melót, beregisztrálod neki a domaint valakinél. Eddig jó. De a továbblépéshez ehhez kell neked egy szerver is ahová fel kéne tenni a PHP-t, ahol legyen Mysql meg SMTP ki/be levelezés és Linux telepítéshez sem értesz, Linuxot sem láttál még, de neked ez kéne. Jó lenne ha webfelületen ezt lehetne és persze úgy, hogy akárhány domain kezelhető legyen. És frissüljön automatikusan de maximum webfelületen kattintásra, meg minden.

Szóval látott-e valaki ilyen Linux distrot, amit feltenne emberünk mondjuk egy bérelt VMware VPS-be mondjuk maximum 1-3 kattintás árán, aztán az bootolás után kizárólag csak webfelületen kezelhető és a fenti feladatok kattintással megoldhatóak. Jellemzően minimális forgalmú weboldalakról van szó és semmi szükség arra, hogy az ügyfél is tudjon ebben matatni.

Létezik ilyen?

Hozzászólások

Erre nem megfelelő megoldás, ha találsz egy szolgáltatót, aki úgymond felvesz téged viszonteladónak s mindent kényedre-kedvedre össze tudsz kattintgatni, sőt ha nem akarod még kapsz hozzá ügyfélszolgálati segítséget is ?
Ekkor nem kell a VPS-ért fizetned, nem kell a rendszergazdáért fizetned, csak és kizárólag "mintha" tárhelyet bérelnél.
Ha ez megfelelő megoldás neked, akkor a netteszt.hu a te partnered :)

Dobj privátot s segítek.

Ezer és egy webhoszting cégnél lehet reseller accountot bérelni. Ha van már olyan cég, akivel eddig jóban voltál, nézz körül, hátha van ott is ilyen.

szerk: megelőztek