Ki jelezte előre az NSA backdoort 6+ évvel ezelőtt?

Megfejtés

Küldeném a sok anti-M"$" hippinek... ;)

Hozzászólások

"anti-M"$" hippi"

Értelmezésem szerint ezek az MS barát emberek, de nem vagyok benne biztos, hogy rájuk gondolsz. :)

Pdf. Ugye, az nem nyílik meg a böngészőben. Gondolod hogy letöltöm csak azért, hogy aztán beleolvashassak?! Nekem nem ér meg annyit.
-------------
Honlapom: http://parancssor.info Könyvem a VIM-ről
Lenovo ThinkPad T530, Core I7, 16 GB RAM, 500 GB HDD
=== Disztróm: KISS-Linux, saját készítésű, "from scratch"! ===

Azért egy szakkönyv nem ugyanaz a kategória, mint ez az izé itt, ami tulajdonképpen egy pletykaszintű akármi szerintem, olyasmi mint az összeesküvéselméletek, vagy igaz, vagy nem igaz, másra se jó csak a flame-re. Ilyesmit az ember max egyszer olvas el, nem érdemes letölteni és megtartani. Egy szakkönyv azért másabb már. És legalábbis az odt-ből könnyedén gyárthatsz magadnak pdf-et vagy html állományt is. Ha csak pdf van, abból semmit se gyárthatsz. (Tudom, persze, minden megoldható, export jpeg-be, aztán ocr... Vagy megfizetsz egy helyes kislányt hogy gépelje be...)

Különben magatoknak köszönhetitek ezt. Én odt-ben írom a dolgokat, s gondoltam rá, hogy csinálok belőle html-t s azt is felrakom. De előre tudtam, ismerve itt a bandát, hogy csak a fikát kapnám érte, hogy milyen a html minősége, mennyire szabványos, mennyire szép a külalakja meg minden más faszság. Na mondom ez nekem egyszerűen nem hiányzik. Marad odt, aztán aki akarja, majd kreál belőle html fájlt a maga esztétikájának megfelelőt.
-------------
Honlapom: http://parancssor.info Könyvem a VIM-ről
Lenovo ThinkPad T530, Core I7, 16 GB RAM, 500 GB HDD
=== Disztróm: KISS-Linux, saját készítésű, "from scratch"! ===

Nem szeretnélek megbántani, de sajnos a fenti írás többet ér, mint bármelyik könyved. Talán még az összesnél is. És ezt úgy mondom, hogy elkezdtem már olvasni pár könyvedet, csak…

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Ömm. Pontosan mi is abban az erőfeszítés, hogy rákattintasz arra, hogy ok, letölti a tmp mappádba, és megnyitja az alapértelmezett pehelysúlyú documentum nézegetőddel, és később kitörli a egészet a francba? (nálam ez a program document viewer 2.32.0 néven fut, GNOME gyártmány, nagyon barátságos jószág). Sok időt megspórolsz azzal, ha egyszer beállítod a pdf nézegetést.

Ömm 2: http://docs.google.com/viewer?url=http://rump2007.cr.yp.to/15-shumow.pdf

melyik volt mar 6 evvel ezelött, 2007-töl prism tag? ahahah

Hm. Vele vajon mi lehet? Kicsit szétszéledt a wigwamos társulat. :(
(egyébként épp azon törtem a fejem, hogy ő volt-e, kopaszindián vagy te... arra emlékeztem, hogy valamikor nagyon régen már volt ilyen téma és olyasvalaki hozta fel, akiből nem néztem ki, hogy konteos lenne)

Jajjnem... hülyén fogalmaztam. Úgy értem, emlékeztem rá, hogy valamelyikőtök már régebben is feszegette ezt a témát a csatabárdos topic-ban vagy valamelyik linuxos fórumon, csak arra nem emlékeztem, hogy hármótok közül ki volt. :)
(kopaszindiánt majdnem személyesen ismertem. A feleségével találkoztam egy vagy két alkalommal)

nem volt nehéz dolga, mivel ekkor már a saját hátsóajtójuk minden gyári windowsban működött egy ideje.
lehet hogy pont ők javasolták a használatát az NSA-nak:))

És most akkor szerinted az M$ ki van mosva a szarból, amibe belemásztak?

-------------------------
Trust is a weakness...