[MÉG MINDIG!] Akár alkalmi sysad, support, bármilyen melót keresek

Fórumok

Sziasztok,

ma kaptam a hírt, hogy az itt is írt extremadura-i jellegű projektem indítása részdöntés miatt október 2. felére csúszik (akit érdekel, továbbra is írjon).

Ezért legalább szeptember, de inkább október végéig (vagy ha kölcsönösen tetszik, akkor persze tovább) bármilyen ISO 9945-közeli melót keresek :)

Korábban kisebb-nagyobb civil szervezetek vasait adminoltam, a legutóbbi időkben főleg VPS-elet, de _nagyon_ bejönne egy éjszakai ügyelet is.

Hozzászólások

Ki fogom egészíteni az aláírásomat.

-----------
"640GB sokmindenre elég"

Lehet, hogy tudok melot, meg semmi se biztos. Rendszergarazdalkodasrol lenne szo, szoval abszolut nem fizikai. Bar, mit tekintunk annak... nyilvan gepek emelgetesere mindig fel kell keszulni...

Ha komolyan erdekel titeket, dobjatok nekem egy CV-t a hrgyster user GMail cimere, es ha van valami, visszajelzek.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. 

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy november 8-án van egy pályázati határidőm, és ha nyerek rajta, akkor november 11-étől minimális részmunkaidőben el tudok kezdeni valamit, ami majd a következő tanévbe mutat, így még nem tudom egészen pontosan az időbeosztásomat, ezért MOST:

BÁRMILYEN MELÓ érdekel, betanított segédmunka is, a lényeg az, hogy 2 héten belül kell keresnem legalább 20 €-t, persze, ha picit többet, nem baj :-)

Szervác Attila - http://321.hu/sas