90 fokos, L alakú RJ45 csatlakozót honnét?

Üdv,

Hol lehetne szerezni (ha lehet nem ebay, bár a végén az lesz) L alakú ethernet csatlakozót?

Ilyenre gondolok: http://uk.farnell.com/productimages/farnell/standard/1719114-40.jpg

Kellene mondjuk három darab, és akkor már sokat mondtam :D

Bár belegondolva, talán a cégnél hajlandó lennék legalább az új kábeleket ilyennel szerelni, hacsak nincs valami ellenjavallat. A rendezőnek lehet hogy jót tenne.

Hozzászólások

Ha már egy webshop oldaláról linkelsz egy képet, akkor nézd meg az oldalukat. S ha mondjuk még rá is keresel a cikkszámra (kép nevének kötőjel előtti része), akkor máris megvan a termék. :)

Ha jól értem - bár nem írta - hazai beszerezhetőségre célzott. Persze ha magamból indulnék ki, igazad is lenne, hajlamos vagyok ilyesmire. :)

(lehet, bennem van a hiba, de amikor azt látom, hogy "ha lehet, ne e-bay", arról nekem az jut eszembe, hogy úgy általában a külföldi webshopok kicsukva ;) )

Igen, ha nem muszáj akkor nem a Farnelltől rendelem, mert nekik nincs is (ha jól látom legkorábban két hónap múlva lesz nekik), illetve nekem egy kell (esetleg kettő), plusz egy tartalék. Conrad, Ipon, ezeket néztem, de gyakorlatilag csak a végiglapozásos módszer működik, legalábbis én nem tudtam jól szűrni, ezért írtam, hogy ha valaki tudja hogy hol lehet kapni, akkor ott keresem, mielőtt feleslegesen átnézek ki tudja hány webshopot.

Tehát akkor visszatérve az eredeti kérdéshez, hol lehet (itthon) kapni ilyet?

ez nem egy sima rj45, meg egy 90 fokban megtört törésgátló?

Na ezaz, ezért nem is erőltetném a sok rendelését. Nekem most egyetlen helyre kell, a tévén az ethernet csatlakozó nem épp átgondolt módon van elhelyezve, és sokat dobna rajta ha 90 fokban jönne a kábel és nem nekem kéne nyomorgatnom. És a tévének meg jó lesz az.