Második napja lakásban

 ( d3xt3r | 2012. szeptember 4., kedd - 15:29 )

Par bejegyzessel visszabb irtam hogy szallodaban vagyok Ingolstadtba. Megkaptuk a vegleges szallasunkat, egy egesz emelet, 3 szoba, konyha, furdo, etc. korrekt minden. Keres nelkul adtak internetet, haszalhato ez is, szep udvar, erkellyel. Neuburgba tartozkodok, ami viszont kicsit zavaro, hogy valami katonai vadaszgepek fel orankent elsuhannak felettunk, olyan zajhatassal, hogy beleremegnek az ablakok, de megszokhato. Ceges auto jelen pillanatban kisse szopas, mert egy 3.2-es benzinfalo, es 25km-rol kell bejarni, de ez is rendezodik, kapunk valami kedvezobb fogyasztasu jarmuvet. Mar csak mosnom es foznom kell megtanulni, de egy jo szakacskonyv csodakra kepes :)

szerk.: csak hogy kepszeruek is legyunk, kellemes szobat is sikerult kifognom.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

OFF:
Milyen gépek?! Typoon? Phantom? Tornado? esetleg jenki F-16 or F-15? :)) (én bírnám őket...de biztos azért mert kecsón is bírom őket :P)
Ha jól tudom ott egyébként már csak Typoonok vannak :) a Jagdgeschwader 74 (JG74)-esek. (ráadásul olyanok akik hadgyakorlaton "legyőzték" a "nagy" F-22 Raptort)
ON:

..és hogy legyen on is: Sok sikert! Remélem bejön a számításod!

lesz eleg sok szabadidom, majd ugyis elmegyek futni, es akkor kideritem Neked mik repkednek erre. Es koszonom a jokivansagot :)

Most akkor hányan is vagytok?

"...szallodaban vagyok..."
"Megkaptuk a vegleges..."
"Neuburgba tartozkodok..."
"...elsuhannak felettunk..."
"...kapunk valami kedvezobb..."
"...sikerult kifognom"

Vagy csak nekem nem egyértelmű hány emberről van szó? :)

hat ezt az egyesszam tobbesszam dolgot valoban kisse elrontottam, de lenyegeben azert mert tobben vagyunk, van aki egyedul egyhazban, vannak akik tobben vannak, en pedig egy csaladi hazban 3 kollegaval. Igy talan vilagosabb :)

Azért egy south park babával aludni elég perverz :)
--
HUPbeszolas FF extension

cartmen a kedvencem, es asszonytol kaptam :)

s/cartmen/cartman

--
http://neurogadget.com/