Egyedi játékprogramok fejlesztését vállalom.

 ( Melak98 | 2012. április 12., csütörtök - 16:36 )

Számítógépes játékprogramok, 3D-s alkalmazások fejlesztését vállalom, rövid határidővel, reális áron.

A felsorolt platformokra és eszközökre:

- kinect kontrollerrel vezérelt alkalmazások
- webkamera és lézer pointerrel irányított játékok
- augmented Reality-s alkalmazások
- webes (shockwave, flash3D) játékok
- IOS játékok

Bővebb információ és némi referencia a következő weboldalon érhető el:

http://www.wix.com/szijjartotibor/works

További szép napot! :)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

http://hup.hu/cikkek/20120411/liberated_pixel_cup_a_szabad_szoftveres_jatekkeszito_verseny

--
In truly successful relationships...
no one wears the pants.

"reális áron"

Referenciagyártási lehetőség.

Gondolom jelenleg inkább pénz kell neki és nem referencia, bár ez utóbbi lényeges, ez tény.

cv-t láttad?

A stormregionos Lali sokaig keresett grafikust. Talan egy kerdest megerne.
http://darkbluegames.com/

Szia asm!

Köszönöm a linket és segítséget, de ma már nem csak grafikusként szeretnék elhelyezkedni, hanem teljes projektek kivitelezését vállalom. Tokkal-vonóval. :)
Beleértve a 2d-3d grafikát, effekteket, csontos, morphos animokat, programozást, stb.
- Pc-re, MacOS-re, Ios-ra, Flas3D-vel, Shockwave-vel, stb.

T.

előbb csinálj egy normális, igényes oldalt, mert két kattintás után az életkedvem is elment

+1

+1

A 14 éves gyerekek oldalain szokott lenni zene. Egy komoly oldalon amelyen az ember megpróbálja eladni magát ne legyen ilyen.

Kedves ( Mcsiv!

Szóval a Te izlésednek megfelelő oldalt csináljak?

Sajnálattal tudatom veled, hogy nem fogok!

Ha neked nem tetszik, kérlek lépj tovább, nem kell megnyitni, nem kell nézegetni.
Másszóval nem felelek meg az izlésednek, elvárásaidnak és itt a történet véget is ért.

Kinek a pap, kinek a papné...

De ha gondolod, nagyon szivesen megnézem én is a Te weboldalad, és még arra is kiváncsi vagyok, hogy beszólásokon kívül mi mással foglalkozol még........ ;)

További szép napot.

T.

Nem az ő ízlésének kell megfelelni. Egyszerűen olyan oldalt kell csinálnod amit ha meglátnak akkor komolyan is vesznek. Én legalábbis nem vennék komolyan olyan embert aki ilyen oldalra irányít további információért.

Ha már támadásnak veszed, annak ellenére hogy ketten megerősítették az észrevételemet, válaszolok egyessével:
"Szóval a Te izlésednek megfelelő oldalt csináljak? "
Nem ezt mondtam, de ennek még jobban örülnék.

"Sajnálattal tudatom veled, hogy nem fogok!"
Sajnálattal veszem, hogy nem fogsz, egyrészt azért, mert egy igénytelen weboldal tükrözi az általad kiadott munkát is (igényesség rulz). Nem nekem kell megfelelned, hanem a megrendelőidnek, akik szintén ugyanerre a gondolatra fognak jutni, anélkül hogy bármit is megnéznének.

"Ha neked nem tetszik, kérlek lépj tovább, nem kell megnyitni, nem kell nézegetni."
Tovább is léptem, nem is nézegettem, csak gondoltam jelzem neked, hogy egy normális weboldal eladná a tudásodat is (amiről az oldaladnak köszönhetően meg se tudtam bizonyosodni). Egy megrendelő sem fog harcolni egy ilyen oldallal.

"De ha gondolod, nagyon szivesen megnézem én is a Te weboldalad, és még arra is kiváncsi vagyok, hogy beszólásokon kívül mi mással foglalkozol még........ ;)"
Köszi, van weboldalam, igaz nem saját magam ajnározásáról szól, így mivel nem releváns, nem is mutogatom. A beszolásokon kívűl (ami egyébként egy javaslat volt), webfejlesztéssel foglalkozom, így egy minimális rálátásom van mindarra, hogy egy oldal mitől lesz igényes. A tied nem az.

U.i.: Nem tudom hogy honnan szedted fel ezt az arroganciát (de mint látom, az üzleti életbe most vágtál bele), ezen stílus és megnyilatkozás nem éppen azt tükrözi, hogy te milyen jó vagy az általad bemutatott területen (sőt, ez az összes területre kihat, lásd ügyfélkommunikáció). Ezek alapján remélhetőleg rengeteg olyan megrendelőt tudhatsz majd magadnak, akik hasonló stílust képviselnek mint te.

Neked is további szép napot!:)

Kedves Mcsiv!

Rendben van, vettem a kritikát. :D
Azért annyit még halkan megjegyeznék, hogy néhányan már látták a honlapot és ezidáig még csak ti néhányan jeleztétek, hogy problémátok van vele.
Mint mondtam nincs ezzel semmi gond, szerintem átlátható az oldal és amit szeretnék megmutatni azt meg is lehet egyszerűen találni. (véleményem szerint)

Ha az "ajnározásáról" szólna az oldal, akkor több oldalon irkálnék mindenféle butaságokat(mintahogyan ezt nagyon sokan teszik), na pont ezt akartam elkerülni.

Csak a lényeg van fent, ill. annak is csak egy része, de úgy érzem néhány képpel és videóval szemléltetni tudom, hogy mivel foglalkoztam eddig, valamint mire van némi rálátásom.

"(de mint látom, az üzleti életbe most vágtál bele...)" :D :D Nem áll módomban személyeskedni, szeretnék elnézést kérni azért, ha az oldalamon látott képek és videó anyagok sértik a lelkivilágod. Igazán nem állt szándékomban megbántani vele senkit.

Az üzleti életről pedig, szintén nem szeretnék nyilatkozni, sem vitatkozni, nehogy ismételten valamelyik fejlesztő kollégám érzékeny lelkivilágába gázoljak.

Nagyon szívesen válaszolok szakmai kérdésekre valamint kritikákra, stb., de ezt a topikot NEM egymás mószerolása miatt hoztam létre, kéretik ezt figyelembe venni.

Ha nekem egy ilyen hirdetés láttán, építő jellegü kritikám adódna az illető marketingjével kapcsolatosan valamint legyőzhetetlen késztetést éreznék, hogy ezt a hírdetés feladójával tudassam, tudom nagyon hülyén hangzik , de én előbb privátba intézném.

További szép napot.

T.

Igényes lehetsz és ez le is húzza rendesen a portfóliódat.

Eleve a Flash-es tartalom meg sem jelenik a smartphoneok és tabletek nagy részén, a netbookokon és a 4 évnél régebbi konfigurációkon sem megy rendesen, és nagy a sávszélességigénye.

Készíts vagy készíttess egy normális weboldalt HTML5 és CSS3 alapokon és vedd figyelembe a Google irányelveit a teljesítményre vonatkozóan:

https://developers.google.com/speed/docs/best-practices/rules_intro

Ez alapvető kellene legyen és a következő lépés az, hogy megtanulsz normálisan kommunikálni a potenciális ügyfelekkel ha már hirdeted a szolgáltatásodat.

Az, hogy még te vagy megsértődve az nem fog menni, láthattad, hogy az Smith Pálnak sem ment.

Schmitt <- Mint tudjuk, kényes a helyesírásra. :-)

-----
A kockás zakók és a mellészabások tekintetében kérdezze meg úri szabóját.

Éppen Will Smith filmjeinek néztem utánna IMDB-n :-) aztán Schmitt-ből is Smith lett. Kovács Palika :-D

az utánna is eléggé Schmitt utánérzés :)

Ez már másodjára követem el sorozatban errefele :-)

Az agyam mostanában alaposan le van terhelve és hetek óta csak angolul meg péhápéül beszélek, ezért lehet :-)

Igazatok van, de lehet, hogy azért ilyen a weboldal, mert egy picit hasonlítani akar egy játék szerű hangulatra. Szerintem a tehetségét bemutatja az oldal. Márpedig elég jó grafikus a srác. Gondolom a programozás is megy neki. Flash nekem se barátom, de egészében tűréshatáron belül van, amit láttam. Izlésen nem vitázom. Mindenkinek igaza van. Nekem kszottul bejött a zene. Megyek is vissza meghallgatom mégegyszer. :)

SZERK: Az első pár másodperc erre emlékeztet: Skyforger: Gatavs Biju Karavirs.
(tudom, más kultúra, más zene, meg nem ide, de akkor is. Elnézést azoktól, akiket ez zavar!)
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Néhány észrevétel, a bántás szándéka nélkül:
- A zenével az a baj, hogy amennyiben valaki az adott típusú zenét nem szereti, akkor kifejezetten káros. Ha szereti is valaki az adott stílust, a munkahelyen|internet kávézóban nem biztos hogy nyerő. Ha már ragaszkodsz hozzá, akkor alaphelyzetben legyen kikapcsolva, és ha valaki akarja, akkor bekapcsolhatja.
- Itthon egy 1280x1024-es felbontású monitort használok az asztali gépen, így a böngésző ablakában kb. a pixelek fele csak a nulla információt hordozó keretre megy el, mert fix méretre van „belőve” a tartalom. Engem zavar, hogy nem méreteződik át az ablak méretére.
- Az egyes menüpontok közötti váltás animálva történik meg. Aki még nem látott ilyet az rácsodálkozik: Jééé, ilyet is lehet? Viszont a 3--4. váltás után már kifejezetten zavar a kb. 3 másodperces átmenet.
- Azoknak is lehet véleménye az oldaladról, akik nem tudnak weblapot készíteni. (Hint: Nem kell tudnom főzni ahhoz, hogy sósnak találjak egy kaját.)

Teljesen szubjektív:
- A 2000-es évek elején rácsodálkoztam az ilyen oldalakra, de aztán hamar ráuntam
- Az „About me” menüben egy kétmagos, 2.4 GHz-es AMD proci mindkét magja 60-65%-on „pörög”, kikapcsolt zene mellett is. Ez szerintem erős túlzás. Sokszor előfordul, hogy videót konvertálok, és közben böngészek, anélkül hogy a konverziós idő jelentősen megnőne. Persze ez az állítás nem ennek a webhelynek az olvasgatására vonatkozik.

-----
A kockás zakók és a mellészabások tekintetében kérdezze meg úri szabóját.

Van amúgy flashmentes változata is az oldalának - csak a CSS-t még nem találták fel, meg a képek nem megfelelően jelentek meg rajta - én elősször arra találtam rá a NoScript miatt.

Aztán gondoltam oké, nincs CSS, biztos valami JS mágia hozza be böngészőfüggően, engedélyeztem NoScript-ben, és felugrott a teljes képernyőre a Flashblock.

Na mondom anyád, ennél rosszabb már nem lesz, leklikkeltem, és megszólalt a zene.

Ez eléggé sokkhatásként ért, rekordsebességgel bezártam a fület, és csak 2-3 perc múlva merészkedtem vissza, hogy azért mégis véleményt tudjak mondani róla :-D

Évek óta ez a legrosszabb élményem ami weboldallal kapcsolatban ért :-) Komoly ellenérzéseket váltott ki bennem, és a Melak98-el szemben (akinek már önmagában a nickneve is pistikés).

Azt már nem tudom, hogy CGI pistikével állunk szemben vagy tényleg ért-e a grafikához, mert az összbenyomás mostanra már a gyomromat is felkavarta, így leginkább már csak el szeretném felejteni ezt a tagot a weboldalával meg a szolgáltatásaival együtt.

És ez így működik :-) Leszámítva, hogy a többség a kezdetektől a Flash-es, zenélős horrorfesztivált kapja.

Teljesen kívülállóként (értsd: se grafikus, se informatikus, se webguru nem vagyok) írom, amit írok.

A full flash oldalaktól kiráz a hideg. Ha csak ténylegesen nem indokolja valami (teszem azt pont a flash tudását akarja valaki bemutatni, vagy valamilyen fajta über interaktív szolgáltatásról van szó), én a helyedbe kerülném. De ettől függetlenül szépen össze van rakva, mint bemutatkozás tetszett. Viszont.

- A zene tényleg nem kéne, vagy legyen opcionális.
- Kevés a grafika, sokkal többet rakjál fel belőlük.
- A játékokat bemutató videók egy része nagyon ratyi, kifolyt tőlük majdnem a szemem.
- Valami a flash körül is el lehet rontva (nem értek hozzá), de rövid idő alatt maximumra pörgette a két proci magomat, a venti úgy sikított, mint egy szopós malac. Ez volt az a pillanat, amikor ki is lőttem az egész oldalt a fenébe, magyarán egy szuszra meg sem tudtam nézni az oldalt, csak olyan négy részletben.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

első katt zene off, de nekem tetszett az oldal
(csak kíváncsiságból néztem meg)

normális referencia esetén [részemről] leszarom a honlapot, ~hosszában & keresztben egyaránt. referencia lista -> cv -> kontakt [ebben a sorrendben], a körítéstől nekem sem több sem kevesebb nem lesz senki. ez csak a saját véredényem'

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Ingyenes weblapkészítő oldalon van "CREATE YOUR FREE STUNNING WEBSITE". Csodákat nem kell várni tőle.

+1
Ha már valaki weboldalt csinál, az csinálja meg úgy, hogy minden eszközön működjön, amin van böngésző. Pl. iPhone, iPad

A munkáid szépek. Már amennyire én meg tudom ítélni. Nagyon keveset játszottam eddig, és remélhetőleg a jövőben sem fogok.
A CV-nek álcázott referenciák között azonban a "Kamera mapping teknikával" (sic) kezdődő mondat eléggé lerontja az ázsiódat. (Csak ez ütötte meg a szememet, de biztosan van több is. Elég felületesen olvastam el.) Bocsáss meg, nem gonoszkodni akarok, de az iskolák felsorolása lehet, hogy ezért hiányzik? :)
A helyedben kijavítanám. Azoknak is igazuk van akik más weboldalban gondolkodnának, de ez ízlés kérdése.

Köszönöm az észrevételt, javítottam.

Mocap-t miben számolják? Órában?

Szia!

Nem tudom, hogy mit szeretnél Mocap-elni, de van egy elég olcsó megoldás ha humanoid mozgásokat akarsz felvenni, akkor elég egy Kinect, valamint egy aprócska tool és máris lehet lementeni a mozgásokat. :)
Viszont ha stúdiót szeretnél bérelni, több kamerás rendszerrel, ott általában fél és egy napban mérik a bérleti díjakat.(sac/kb. 60-80e/nap)

További szép napot.

T.