Qt csak teljes fordítassal megy

Fórumok

Valamit a héten rosszul csinálhattam mert egyre gyakrabban kell cleanAll parancsot alkalmaznom. Egyébként a program csak úgy elszáll. Teljes build után működik. Eddig is volt ilyen havonta 1-2 szer, de most már szinte mindegyik fordításra kéri.
Merre keressem a hibát ?

Hozzászólások

Headert szoktál módosítani?

Talán egy manuális nagytakarítás. Legalábbis nekem segített, mikor hasonló gondom volt, a clean, rebuild azthiszem nem takarít ki teljesen, nem fordít újra mindent. Próbálj meg mindent törölni a projekt fájlon és a forrásokódon kívül és újra fordítani, talán jobb lesz. Ha nem kézzel bizergáltad, akkor a Makefile-t is.

nem segített.
Most töröltem mindent, szépen futott a program. Majd 2 cpp fájlban kikommenteltem egy pár qDebug-ot és modosítottam az egyik lekérdezés stringjében. Mikor meghívódnának ezek az objektumok futás közben szépen elszáll az egész program. "The program has unexpectedly finished."
Teljes build és megy.

Ha vannak saját headerek, melyeket #include <myheader.h> ként includálsz azt cseréld ki #include "myheader.h" -ra. Van olyan rendszer amely a <> típusú includok függőségeit nem követi.