Toy Story 3 elhalasztva

 ( sas | 2006. január 30., hétfő - 13:43 )

Az Independent számolt be arról, hogy a Pixar-Disney házasság miatt talán nem lesz Toy Story 3. Természetesen mindenkinek a Debian jutott eszébe.Köztudott, hogy a Debian kiadásai a Toy Story szereplőiről kapják nevüket, s nem véletlenül. Aki átolvassa a több, mint 10 évvel ezelőtt indult debian-devel listát (na jó, átolvasni nem kell, de érdemes :-)), de legalábbis belenéz az elejébe, mondjuk ebbe a levélbe, az rögtön megérti, miért.Megindultak a találgatások, hogy a Debian kiadási gyakorlatához képest, mit jelenthet ez a csapás?A legérdekesebb szálak itt találhatók.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Egy dolgot áruljatok el nekem. Buzz állán már az első részben is ott van a Debian swirl (izé, örvény, logó, vagy nevezd, ahogy akarod). Ha a Debiant nevezgetik el a Toy Story szereplőiről, akkor hogy kerül már az első részben az egyik szereplő állára a Debian logó? Netán már az első rész rendereléséhez is Debiant használtak volna, és csak a film elkészülte után kezdték a Debian kiadásokat a szereplőkről elnevezgetni? Mi volt tehát előbb, tyúk vagy tojás? Toy Story, vagy Debian elnevezgetés?

A Disney megvette a Pixart? Legutóbb azt olvastam róluk, hogy a Pixar teljesen függetleníti magát a Disneytől, mire az saját digitális stúdió felállításába fogott. El is készítette a Disney, az első saját digitalmesemoziját a Csodacsibét, amivel meg akarták mutatni, hogy hát megy az nekik is úgy mint a Pixarnak. Csak hát mégsem ment és a Csodacsibe csúnya csalódás lett, és csak a disney név mentette meg a bukástól.
Talán ezért vásárolták fel utána Pixart a disney. Hol lehet részleteket olvasni a háttérről is?

Mindenesetre ha a disney új nagy creativ arcai fogják a pixart igazgazni, hát nemtom mi lesz a végeredmény, talán Láncfűrészes csodacsibe 2, vagy Buzz utazása a terror bolygójára :D :D

Jó kérdés, az biztos akkor még egy prüntyőke volt a debian logója, azaz egy pingvin skicc. Az új logó ha jól emlékszem a woodyval lett hivatalos. Még a Potatos korban írták rá ki a contestet.
Azaz biztosan csak véletlen egybesés az ott a woody állán.
Egyébként kezdetektől használják a toystorys nevenet, azaz az első hivatalos kiadástól, ami a Buzz volt.

Ami nem veletlen, hiszen Ian Murdock, a Debian kitalaloja a Pixarnak dolgozott. De masok is, peldaul Bruce Perens, aki szinten ismert debianos nev. Es persze a Debian levlistak is a Pixarnal voltak az elejen, ami itt [lists.debian.org] jol latszik.

boobaa wrote:
> kezdték a Debian kiadásokat a szereplőkről elnevezgetni? Mi volt tehát
> előbb, tyúk vagy tojás? Toy Story, vagy Debian elnevezgetés?
A tyúxar volt előbb, a Pixar csak utána. :)

Tudtommal eddig is volt reszesedesuk a Pixarban. Allitolag nem akarnak nagyon beleszolni a mukodesbe felvasarlas utan, hisz Pixar jo uton halad.

Hagyni kéne a "mesés" neveket a búsba, és történelmi személyekről nevezni a kiadásokat. Pl bizarr módon, a következő Deb lehetne:

"Vaszilij Zajcev", vagy "Albert Speer", vagy "Farrah Aidid"

:) na jó ez kicsit genyó volt, sőt annyira nem is vicces, de mégiscsak jól esett. Valójában tökmindegy, a következő stabil kiadásig még a TStory4 is megjelenhet.

linuzvilagod jol van?

nem értelek. komolyan. ezt ide akartad?

Huhhh, hát te meg mit szívtál? egyébként kaphatnék belőle? :D

:) várda keserű, tehát nem szívtam :)

Hat nagyon remelem, evek alatt szoszerint Pixar rajongassa notte ki magat az erdeklodesem.Ha a Pixar is elkezd kiadni Disney fele happyendes, csopoogos, kantafara epulos, fantaziatlan meseket, akkor asszem analam annyi volt a mese nezesnek

Valjoaban a leragdt szo kisse serto miszeritn az iparban meg mindeig az 2.4.x az elfogadott.

L4m3r!

Jo eros anyag lehet az is. Nem veletlen, hogy Zwack komoly konkurencianak tartja :)

off, nem Debian: azért én pl. Volkerdingen csodálkozom -- mi lehet az oka annak hogy a Slackware csak a következő ágban fogja a 2.6.x - et tartalmazni alapból és eddig csak mint telepítő lemezen fellelhető lehetőség volt jelen az ""új"" kernelszéria.

min 40, kicsit cukros. jó kis hazai cucc :)

csiga

lol @ lvz3rp0s73r

Nem ez volt az leso alkalom :-D

ROTFL

Nalunk mar 2.6 van.
Ez a depleted namespace meg LOL, remelem meg is szunik vegre az egesz debianpacskolas.

spell checker bajnok :-) erdemes megfigyelni, hogy tobben is arnyekre vetodtek.

i r teh typo kign!!!'111

:-D

vazze, mi jó ebben a 1337 h4x0r script kiddie dumában?

A Toy Story idejében a Debian logo egy csirke volt. Valamikor 1999-ben változtatták csigára.

Már megy a moziban, láttuk, jó volt :-)