+már ott ülős munka is érdekel+ nem ott ülős munkát keresek

 ( muszashi | 2011. június 10., péntek - 21:32 )

Bizonyos oknál fogva felmerült bennem, hogy esetleg átszervezem az erőforrásaimat és munkát keresek. Milyet? Alapvetően számlás feladat érdekel, olyan ami nem kíván rendszeres fizikai jelenlétet -legalábbis a nap első felében, mivel kettőig óráim vannak-, végezhető távolról és/vagy délután/este. A munka lehetne például rendszergazdaság, de tulajdonképpen bármi érdekelhet. A rendszergazdaság kapcsán tudnivaló rólam, hogy semmihez nem értek nagyon, de sok mindenhez értek kicsit. Jelenlegi rendszergazdai helyeimen {iskola és egy cég} gyakorlatilag a nulláról (nem volt szerver, nem volt igazi hálózat) alakítottam ki a mostani rendszereket (100 és 17 gépes hálózat, Windows kliensek) , központi fájl -nyomtatószerver és felhasználó menedzsment, levelező szerver, web szerver, proxy szerver, csoportmunka rendszer (E-groupware), Debian Linux alapokon. ...de üzemel még Windows terminálszerver és egyebek is. A kialakítást és üzemeltetést egyedül végeztem, régebben még az utp kábelt is én húztam be, de szerencsére így öregkoromra már megcsinálják a villanyszerelők. ;) Korábban a MIE-n is voltam gyakorlati oktató a videó szakon, így mondjuk egy BETA stúdióban sem veszek nagyon el. A házikómat google és kútfő alapján építettem, tehát remélhetően azért csak elboldogulok ismeretlen feladatokkal is. Életrajz, bár nem túl friss itt található: http://www.freeweb.hu/muszashi/alapeletrajz.pdf A dolog nem sürgős, még érik bennem az elhatározás, de ha tud valaki valamit, az kérem írja meg privátban! Köszönöm! M. ps: Ja és jól tudok konferenciát is szervezni, lásd www.lok.hu.

Üdv: M.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

"hogy semmihez nem értek nagyon, de sok mindenhez értek kicsit"

a referenciák alapján lehetnél bátrabb is, nagyon sok embert ismerek, aki fa arccal mondaná, hogy profi szinten ért ezekhez, sokkal kisebb tudással, gyakorlattal.

...hááát azért nagyon a magam által kialakított rendszereken ülök, ezeket ismerem de azért rengeteg dologról tudok, amiről nem tudok semmit. Ismerek olyan embereket a szakmában, akiktől évmilliókra vagyok lemaradva. ...igaz hülyébbeket is, de sose oda mérem magam. Más ám idegen rendszerekben csellengeni, mint egy olyat üzemeltetni, ahol mindent úgy alakítottál, hogy olyasmiket használtál amiket tudtál használni. Ha valami meg nem ment, akkor máshogy csináltad meg. Például mondjuk ldap nincs -béna vagyok hozzá-, azt másképp oldottam meg,a felhasználó létrehozó szkriptjeim hozzák létre sambában, mysqlben stb ben. ...ha szigorúan nézzük ez gányolás, miközben a célnak a megoldás megfelel. Szóval van itt hiányosság bőven. ;)

"igaz hülyébbeket is, de sose oda mérem magam."

A felhasználónév kötelez:) Muszashi is kitanulta a földműves szakmát, ha épp arra volt kedve:)

---
Ó, hogy a hatalmas Kublaj kán üssön rajtad, és a házad népén!

...és bizony én most egy tanyán lakom. :)

...hááát azért nagyon a magam által kialakított rendszereken ülök, ezeket ismerem de azért rengeteg dologról tudok, amiről nem tudok semmit.

Napi bölcsesség: Tudás valahol ott kezdődik, hogy tudod, hogy mit nem tudsz. ;)

Így van!
Egy új helyen szívesebben vagyok egy olyan szituációban, hogy tudok olyat is, amit nem írtam, mint nem tudok olyat amiről azt írtam tudom.
Egyébként tudom, hogy sokan tóditanak interjún, de ha én lennék aki munkaerőt keres igen zokon venném, ha interjún azt mondja ért hozzá, odalököm a rendszer elé, azt kiderül hogy segghülye hozzá. ;) Szerénység Pelikán elvtárs!

Bővítve a látókörömet elgondolkodtam, hogy akár teljesen is váltanék, azaz már nem csak mellékes elfoglaltság, hanem teljes állás is érdekelne. ...valahogy egyre kisebb a motiváció az iskolában maradni, akár tanítás gyanánt is.
Frissítettem az életrajzom is, aktuális itt:
http://www.lok.hu/alapeletrajz.pdf

Ha valaki tud valamit és jelez nekem azt megköszönöm.

Rózsár Gábor (muszashi)
http://www.lok.hu

Budai Nagy Antal utca? Nem ott volt, hogy a mennyezet repedezett? :D Jo, tudom, az Papa, de rogton az jutott rola eszembe. :D