USA túra

Ahogy egy korábbi bejegyzésemben írtam, volt szerencsém a cég jóvoltából elutazni Seattlebe és szétnézni egy kicsit a nyugati parton. Fizetett szabadság. :-)

Akit érdekel, itt van pár kép a túráról. Rengeteg élménnyel gazdagodtam, sok mindent láttam, sokat utaztam. Miután hazaérkeztem 2-3 éjszaka úgy ébredtem, hogy fogalmam sincs hol vagyok. Persze belejátszott a jetlag dolog is, de a egyszerűen annyi látnivaló, élmény után kellett pár nap mire visszatértem a megszokott kerékvágásba.

Menetrend: 1 hét Seattle ("munka", downtown, boeing), 2 nap Las Vegas (Hoover Dam), 2 nap LA (Hollywood sign, Universal Studios, Santa Monica), 2 nap San Francisco.

Hozzászólások

jetlag ellen nekem a 'nem fekszunk le' valt be. csak akkor megyek aludni, mikor mar tenyleg este van. nem konnyu, de cserebe masnapra megoldodik a jetlag :)

-
Slackware current / OSX Snow Leopard

Mi is így csináltuk és működött, de voltak azért mellékhatások. Az első pár napban sokszor felébredtem 4-5 körül és már nem tudtam visszaaludni. A többiek is hasonlóra panaszkodtak.
Itthon pedig inkább a több napig tartó folyamatos fáradtság volt jellemző, szinte bármikor el tudtam volna aludni. Szívesen küzdenék hasonló problémával a közeljövőben. :-) Majd meglátjuk mit hoz a munka.