CCCExt honnan?

Fórumok

Sziasztok!

Korábban elérhető volt a CCCExt csomag, és CCC Mysql illesztésre is emlékszem, hogy láttam, de most sehol nem találom. Tudna segíteni valaki?

Köszi!
Konzol

Hozzászólások

Érdekes, egyáltalán nem emlékszem cccext-re vagy effélére, pedig biztos én csináltam. Felraktam ide azt, ami mysql-ből van nekem. Röviden, mi van benne:

Van egy rendszerünk, ami XML-ben realtime listázza, hogy az adattáblákban milyen változás történik. Az a program, amit föltettem, közel realtime (1-2 másodperc késéssel) olvassa ezt az XML fájlt, és termeli befele az adatokat egy mysql adatbázisba.

1) Sosem használtunk mysql-t, kivétel csak ez a kis program. Ez is több, mint tíz éves, azóta rá se néztem, élesben sosem használtuk, csak kísérlet volt. Ma már teljesen másképp írnám meg.

2) CCC2-re van megírva. Ez azt jelenti, hogy Latin-2 kódkészlettel mőködik. Új CCC3 programokban már régóta UTF-8-at használunk. A CCC3-ra való átírás nem teljesen triviális.

3) A CCC-MySQL interfész nem különösebben teljes, csak annyit tud, amennyi kell a leírt feladathoz.

Annyit kipróbáltam, hogy a programok most is lefordulnak. Ubuntun a libmysqlclient-dev csomag kell hozzá.

--
ulysses.co.hu

Köszönöm! Megnézem mire jutok a kóddal. A cccext csomagról most is beszél a hup wiki ccc része, csak nem található sehol. Úgy emlékszem valamikor abban láttam mysql illesztést. Hogy mennyire volt teljes, vagy mennyivel különbözött ettől azt nem tudhatom...
Most jól jönne, ha tudnék kapcsolódni mysql-hez, mivel minden szükséges adat egy mysql szerveren van. Pont alkalmas a ccc java terminál páros arra amit szeretnénk csinálni.