Az Apple "feltalálta" a fülhallgató tisztítót

Címkék

És le is kívánta védetni, mint világra szóló találmányt ... pálca végén sörte, vagyis "AirPods Cleaning Pen and Cleaning Kit" ...

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 03. 08., p – 10:14

Prior Art gyanús dolgok:

trey @ gépház

azt hiszem a kretén szabadalmi rendszerben rengeteg olyan szabadalom van, ami már létező és elterjedt megoldást alkalmaz egy másik termékre. 
Anno rengeteg kretén szabadalom született arra is, hogy "ugyanaz, mint eddig" de most okostelefonon. 
És a kretén szabadalmi hivatalok elfogadták, hogy újszerű alkalmazás.

Valsz ezer hasonlóan kretén szabadalmat találhatunk minden nagyobb cégnél.

Az Apple "feltalálta" a fülhallgató tisztítót

Persze, hogy nem. Mindenki tudja, hogy cselekvést kifejező ige, ez egy izé ami éppen hallgatja a fület.

A nehézség ebben a nyelvtani szerkezetben csak az, hogy akkor is cselekvést kifejező, ha ez az izé már halott, csak senki nem veszi észre, mert mindenki azt hiszi, hogy csupán csendben hallgatja a fület? De egy halott hogy cselekedhet? És ha a tetem már oszlik, ami cselekvés, akkor ez most zombinyelvtan? 

Gyakorló apukaként nekem ez ugrott be róla :D 

Most azon filózok hogy ebből hogy nézne ki a pro és a pro max (vagy air), illetve várnám az első pert ahol airpods maxet akartak vele tisztítani és kiszakították rajta az anyagot mert nem volt ráírva hogy arra nem jó.

Amúgy ha már szivárvány, mehetne ugyanúgy mint az imaceknél, az alapmodell csak 4 színnel érhető el, a pro 7-el. 

Na, ezt is az Apple-nek kellett meginnoválnia, mert a sok töketlen gyártó erre is képtelen.

Szerkesztve: 2024. 03. 08., p – 11:35

Kávégépek csöveit is szokták tiszítani, hasonlóval. Veheted kávégépes szaküzletben, amúgy pedig teljesen jó a pipatisztító helyette és olcsóbb is. 

Aki ilyen agybadugos bt headsetet hasznal, es tenyleg ki akarja tisztitani a fulzsirt belole, es mar a fulpiszkalo nem viszi izopropil alkohollal, mert olyan melyen van:

Kell forralni egy teanak valo vizet. Megcsinalod a teat, plusz egy poharba beontod a maradek forro vizet, es ebbe a fulhallgatot bemartod, de eppen csak addig hogy hozzaerjen a viz felszinehez. Ott meg nincs elektronika a fullhallgatoban, es kiolvad belole a fulzsir.

Ovatosan kell csinalni.

 

Ugyanitt beadta a kulcsot egy Huawei Freelace CM70-C (ez a masodik. Az elsot garanciaba csereltek, mert tonkrement az akksija. Ennel meg a bal oldali elnemult, ugy hasznaltam egy fel evig, majd a jobb oldali annyira behalkult, hogy alig hallani barmit is benne), kene helyette valami ertelmes.

Ebben az volt a jo, hogy nem esett ki a fulbol, mert volt a fulkagyloba hozza egy kampo/szarvacska, es az bebiztositotta a "WC pumpat".

A sima bt headsetekkel (az apple koppintasokkal) airbuds, vagy hogy hivjak. Noh azzal az a baj, hogy allandoan kiesik az ember fulebol (amikor lehajolok, vagy futok), es baromi hamar lemerul. A Huawei az ilyen 18-24 orat elment *folyamatos* hallgatas mellett. Ezek a kis vackok meg 3-6 ora kozott birjak csak.

Azt is hasznaltam, de mindig ragasztoval (maszkolo szalag valt be legjobban:) beragasztottam a fulembe. De egyreszt szar erzes, masreszt eleg gagyin hat (nem mintha szepsegversenyre mennek vele).

 

Aki erdekel, hogy nezett ki (se google image-ban mar nincs rola foto ahol latszodik a szarvacskaja, se youtube videot nem talaltam, csak ezt a shorts-ot):

https://www.youtube.com/shorts/YG2xeMvxn-I

Itt hibasan FReelace Pro-nak van a cimben, de ez a Freelace CM70-C.

 

Ez anno (2-3 eve) 25eFt volt. Van most a huawei-nek egy Freelace Pro-ja, de nincs meg hozza a "kampo", igy kieshet a fulbol, es 40eFt.

Gondoltam most is meg lehetne uszni 20 kornyeken. Ha lehetne kapni ujra ugyanilyet hasznalnek. Napi 4-12 orat hasznaltam.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

bluetooth-ost szeretnek, mert a vezetek akadalyoz a mozgasban (tapad, ragad, kihuzodik, stb).

Korbeneztem, lehet, egy csontrezgeses fejhallgatot kellene valasztanom. Valakinek van olyan esetleg itt?

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Pont időben! Eddig mit csináltak az Apple userek ha bekoszolódott? Vettek egy újat?

Breaking news: az Apple le akarja vedeni az iEnergiaval feltoltott iVizet, ami a kornyezetenel magasabb homerseklete miatt jobban oldja a szennyezodeseket!

A nem hivatalos alhirek szerint az elektromos vezetes problemait kikuszobolendo iDesztillalt iMelegvizet kiegeszitonek szanjak a fenti kefehez. :-)

Remélhetőleg kellően drága lesz, mert különben nem lesz kelendő az AirPods tulajdonosok körében.

Arra tuti nagyon fognak ügyelni, hogy legalább annyiba kerüljön, mint egy új AirPod. Persze hardcore fanboyok majd így is próbálják védeni, hogy elég egyszer megvenni, és több podot is lehet vele tisztítani.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

szerintem igazad van. bár en inkább azt tippelem hogy arra fognak figyelni hogy legalább 18,5 millio forint legyen és minden használat után újat kelljen vásárolni. de a hardcore agyatlan apple fanbojok úgyis megveszik majd mert hülyék. xD xD xD 

szerintem egy erpod letisztítása után automatikusan szétmállik majd. legalábbis remelem! 

mikor veszik már észre az emberek hogy minden ami apple az egy rakás szar és század annyi pénzért mindenbol jobbat lehet kapni aliexpressen lol. 

Amúgymeg nem a fülhallgatót kell tisztítani, hanem első sorban a füledet.

a fülben a zsír bizonyos mennyiségben teljesen okké, tisztul szépen magától, persze van kivétel, gondolom sokaknak volt fülmosásra szükség kamaszkorban, de azért általában az emberi test működik szépen magától.

A fülesen viszont gusztustalan, és nem is tisztul magától.

Az Apple helyében én külön készletben forgalmaznám a jobbosat és külön a balosat.