Nem aratott osztatlan sikert az Apple gyermekvédelmi tervének bejelentése

Címkék

Egyebek mellett Tim Sweeney (Epic), Edward Snowden, az Electronic Frontier Foundation, Matthew Green (Johns Hopkins University titkosítás szakértő), Will Cathcart, a WhatsApps főnöke reagált negatívan az Apple terveire:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Részletek itt és itt.

Hozzászólások

Muszlim világban a feleségek megfigyelésére is jól használható. Minden "gyerekvédelmi" megoldás használható elnyomott felnőttek szabadságának korlátozására. 

Aki 50k-s Xiamoit vesz, az miért nem költötte az 50k-t inkább nyaralásra? :)

A pénzem egy számottevő részét nem költöm el, sőt, ez az el nem költött pénz további el nem költött pénzt hoz. Pedig járunk nyaralni, meg mittudomén. Esélyes, hogy meghalni sem 0 forintos bankszámlával fogok, mert nem látom a jövőt, nem fogok tudni a halálom előtti napon egy gigantikus bulit csapni, és elverni az összes pénzem. 

A 300k-s iPhone ezt az egyenleget csökkenti, nem azt, amit a családra, kajára, nyaralásra, stb. kellene költeni. YMMV, valaki hitelre veszi meg, rájuk ez nem igaz. 

> Aki 50k-s Xiamoit vesz, az miért nem költötte az 50k-t inkább nyaralásra? :)

Valahol kell huzni egy hatart.

> Esélyes, hogy meghalni sem 0 forintos bankszámlával fogok, mert nem látom a jövőt, nem fogok tudni a halálom előtti napon egy gigantikus bulit csapni, és elverni az összes pénzem. 

Egy elhuzodo betegseg bizony lenullaza az ember bankszamlajat es a vagyonat is lenyegeben lenullaza. Volt a tavoli csaladban, aki rakkal 20 eve kuzdott, az utolso 5 ev az kegyetlen volt. A csalad fizette mar az orvosokat az utolso evekben, *tenyleg* mindent neki adott. Kb. nem volt orokseg utana.

 

> 300k-s iPhone ezt az egyenleget csökkenti, nem azt, amit a családra, kajára, nyaralásra, stb. kellene költeni.

Ezt nem is ertem. Ha nem iPhone-ra koltod, akkor mashova megy el a penz. Vagy kiveszed a "maradek" keszpenzt a bankbol minden honap vegen es unnepelyes fogsz egy ongyujtot? Tudod, beosztottad a penzt, ez mar maradt, "felesleges", ne terhelje a bankszamlat feleslegesen...

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ez jó! 1-2 év és végre lesznek rendes linuxos telefonok is! A váltásra való igényt megteremti az apple/google/usa gov/china gov.

Szerkesztve: 2021. 08. 08., v – 15:09

Csak gyermekvédelemre fogják használni, aki mást mer gondolni, náci.

Ők a faszagyerekek mert ők ezt nyíltan felvállalják.

- Indítsd újra a gépet! - Az egészet? - Nem, a felét...