Hamarosan megszűnik a Skype Vállalati online verzió

Ma érkezett a Microsofttól:

Mivel a Microsoft Teams az Office 365 alapvető kommunikációs ügyfélprogramjává vált, ezennel bejelentjük, hogy 2021. július 31‍-‍én megszüntetjük a Skype Vállalati online verziót. Ezt követően a Skype Vállalati online verzió nem lesz elérhető és támogatott. Blogbejegyzésünkben további részleteket olvashatsz és erőforrásokat találhatsz a Teamsre történő frissítés megtervezéséről.

További információ

Hozzászólások

Harmadik talalat:

Hiányzó: elkaszálta ‎| Tartalmaznia kell a következőket: elkaszálta

Lapszemle:

  • A Microsoft elkaszálta a Windows XP USB AutoRun funkcióját
  • Microsoft kills off Outlook.com Premium, bundles features into Office 365
  • mivel a bíróság magától is elkaszálta az Apple keresetét arra hivatkozva
  • Akciós, olcsó Microsoft Surface notebookok, kedvező árak. ... A Facebook elkaszálja a lájkot?
  • A konzolok terén az Xbox 360 még ma is populáris, viszont a Microsoft úgy döntött, hogy leállítja a gyártást. Az első Xbox 360 szériát 10 évvel
  • Megint elkaszálták Trócsányit Brüsszelben

Roppant relevans szamok ezek, na, foleg hogy a RHEL nem is egy ceg.

Én örülök neki. A Lync/Skype for Business sosem működött rendesen még a céges Linux disztribúción sem, ahol külön csapat patkolta a pidgin-sipe plugint állandóan, hogy "valahogy" működjön. A Teams a kezdetek óta jól működik browserből és most már van hozzá hivatalos linuxos kliens is, igaz, még csak preview státuszban.

hamarosan:)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

...és a Microsoft keze alatt elvérezteték...
Pedig mekkora bumm volt a Skype. A kis tallinni cég rendesen megreformálta az internetes kommunikációt. A Skype-out hívásokkal tényleg fillérekért beszélhettünk, ami azért akkoriban nagy szó volt. Ráadásul még működött is.

digitális kintszülött

Szerintem erdektelensegbe fulladt. A consumer Skype akkor volt nagyon meno, amikor igeny volt a landline vonalak fillerekert valo hivasara. Most nem tudok senkit mondani az ismerosi korbol, akit vezetekes telefonon kellene elerni. Ceges ugyekhez is van VoIP kliens a telefonon. A tobbi feature meg megvan mashol, es eleg nehez versenyezni azzal, hogy az atlag userek minden ismerosenek van Facebook accountja, es egy gombnyomassal lehet vele beszelni/chatelni Skype-os bohockodas nelkul.

En szerettem, amikor volt relevanciaja, de mar a kliens sincs feltelepitve semmilyen eszkozomre.

Volt az még előtte office communications server is, még előtte meg live communications server. 1 cuccot nem nagyon neveztek át ennyiszer msft-éknál, mint ezt a szerencsétlent. Látszik h. csak a kínlódás volt vele egész idő alatt. Béke poraira, teams-el már nincs annyi foglalkoznivaló.