"Egy hónapig használtam a Samsung Galaxy Fold-ot; Jah, ez a jövő"

Címkék

The fact is that using the Galaxy Fold is not like using any other phone. It’s thicker, heavier, more delicate, and weaker than most modern handsets. That doesn’t mean you need to baby it, but you can’t abuse it either, and we’ve subconsciously grown increasingly reliant on the respectable durability that modern flagships now offer. The Galaxy Fold is very special, and looking at videos and pictures, or even reading a review, can’t give you anything close to the idea of what using the phone is like.

A kezdeti problémák és kritikák ellenére Max Weinbach, az XDA Developers weboldal közreműködője úgy gondolta, hogy érdemes beruháznia több mint 2000 dollárt egy Samsung Galaxy Fold-ba. A tapasztalatait itt osztotta meg.

Hozzászólások

Tudtam eddig is, hogy ez a jövő, mert már benne volt a Westworldben, és az a jövőben játszódik ;)

Fiatalság, bolondság. Durability of modern flagships?! Mit szív vajon?

maga az ötlet egy hatalmas hülyeség... tehát pár év mulva számíthatunk rá, hogy el is fog terjedni.

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.

Vettem a fáradtságot és végig olvastam.
Röviden azt írja, hogy drága és sérülékeny, de úgysem lesz baja, mert nem szokott, hiszen az emberek vigyáznak a telefonjukra. Ormótlan, de amennyire technológiailag lehetséges igyekszik nem az lenni. A nagy képernyő miatt jó vele fényképezni, és jobban látszanak az appok. Viszont az élmény ahogy hajtogatható olyan prémium, hogy ez a jövő.

Nekem ebből az jött le, hogy ez inkább egy összehajtható tablet, mint egy szétnyitható telefon, és pont úgy ahogy a tablet rétegtermék marad.

Hja, és amúgy kicsit fura is látni, hogy míg nálam a 3.5 éves S7, és a másfél éves S9+ napi szintű építőipar mellett se tört meg, pedig mindkettő mindenütt üveg, addig másoknál 2-3 hét/hónap egy telefon törés nélkül.

Én csak szimplán nem értem az ez irányú nemtörődömséget, és bár én sem féltem túl a készülékeimet, kb 2000 óta egy darab telefonom tört meg, az viszont a vásárlás utáni 3 órán belül. :D Két nap múlva új kijelző volt benne.

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Szerkesztve: 2019. 11. 11., h – 12:55

Ez a jövő, jah.

 

Nekem a nagy kijelzős telefon sem kellett volna, de nem lehet mást kapni :(

Szóval ,lehet hogy ez lesz a jövő, de attól még nem lesz praktikus, ahogyan a 7"-os  "Telefon" sem az.

 

szerintem.