Még jófomán ki sem jött a Samsung összehajtható eszköze, máris kijelzőhibáktól zeng az internet

További részletek itt.

Hozzászólások

Ha ez is úgy lesz, mint a vízálló samsung telefon beázásakori gari, akkor a hajtogatás nem rendeltetésszerű használatnak számít :D

Egyszer azon fogok meglepodni, ha a Samsung elsore jora megcsinal barmit is.

Ahogy mondtak vala a hup bolcsei: "Samsungot csak alkatreszbol"

A Huawei Mate X még nem kapható, vagy azzal nincsenek gondok?

A megjelenéskor sokat hallgattam, hogy a Samsung megoldása mennyivel strapabíróbb, mert bent van a kijelzője. Nekem meg pont az volt a gondolatom, hogy sokkal élesebb szögben kell hajlítani, így inkább sokkal gyengébb megoldás belülre rakni.

Ez már akkor is csodálatos ötletnek tűnt, mikor bejelentették.

Az ötlet jó, ki ne akarna egy eszközt, ami könnyen elfér, de mégis dupla akkorára nyitható ha szükséges mint az eredeti mérete :)

Ezek sajnos még erősen prototípusok, én megvárom az apple verziót, 2 év múlva :)))

---
http://www.vultr.com/?ref=6814182

Evone generator:
Az Applenak azért nincs még ilyen, mert szerinte nem lehet még megcsinálni. Majd, ha a nagy Apple megcsinálja jó lesz. Így nekik lesz igazából először. Nagyon innovatív a cég. Ők a legjobbak. ÉS amúgy az Apple már rég feltalálta ezt, csak még vár, hogy ő legyen az első.

A fenti kommentben semmilyen Apple fikázás nem volt, hanem téged figurázott volna ki, miután valóban mindig egyből ugrasz minden ilyen témához. A fenti "generátor" viszont eléggé pontatlan, jobb lett volna egy olyan, hogy "Jujj, a Samsung megint csúcsminőséget produkált".

Aha. Szóval ha jól értem, akkor azon szellemi toprongyok sablonjainak kifigurázása akik képesek epekedni egy profitorientált vállalatért és személyes sértésnek venni azt is, ha valaki egyáltalán megemlíti az ő ügyeletes "jócégének" a nevét, az magának a vállalatnak a fikázása. Nevetséges, egyesek rosszabbak mint a legelvetemültebb SJW-k.
De oké, most elkezdek pánikolni én is, mert szegény, védtelen, kiszolgáltatott Applet a csúnya bácsik a szájukra vették! Jajj mi lesz a jócégemmel, lehet hogy holnap már egyik Apple eszközöm sem fog működni, mert egyszerűen tönkreteszik ezek az alávaló senkiháziak! :( Tudok esetleg küldeni a jócégemnek adományokat? Mert amit itt egyesek csinálnak az veszélyes és vérlázító, nem hagyhatjuk! Ugye azért Tim Cook a hónap végén az albérletet ki tudja majd fizetni? A rezsibe már bele sem merek gondolni.
Tényleg elképesztő, hogy nem képesek egyesek felfogni, elfogadni azt, hogy az Apple nem pusztán cég vagy jócég, hanem egy élő, lélegző entitás, akinek érzései vannak, nem is akármilyenek! Az a legkevesebb, hogy erre tekintettel legyünk, hiszen csak a javunkat akarja, szegény Apple igyekezetében már azt sem tudja, hogy hol segítse a mi életünket, mindezt önzetlenül, önfeláldozó módon, fáradságot nem ismerve.

telibeszarom a céget, nem védem. csak zavar a fogyatékos agyhalott hozzáállás, mikor az applenél minden apró gáz, a 2000 dolláros androidos telefonnál meg "jóaz, hát szegénykék csak most kezdték, belefér, elnézzük". szánalmasnak tartom ezt.

2 hónapja csak Androidot használok, valamint leírom, ha gáz valami az applenél is. de ha már ormótlan habzó szájjal fikázzuk az egyik céget egy apró ballépésért, akkor a másikra is így ugorjunk.

> a 2000 dolláros androidos telefonnál meg "jóaz, hát szegénykék csak most kezdték, belefér, elnézzük". szánalmasnak tartom ezt.
Ez valóban rohadtul szánalmas, de én lentebb le is írtam. :)

Miért váltottál amúgy Androidra? Szerintem az iOS egy jóval korrektebb termék, egy Google-el felszerelt Androidot megveszel és utána még mindig termék leszel, iOS esetén nincs ilyen, ott csak pénzzel fizetsz.
Google Android esetén például soha nem is volt alapértelmezett egy privacy-focused, titkosított csevegőalkalmazás, mert összeférhetetlen az üzleti modellel. Jelenleg Google-mentes Lineage OS-t használok, amit nem tervezek dobni, de néha elgondolkozom egy iPhone-on is. Nem volt nyögvenyelős az átállás egy teljesen más dizájnnyelvezetre?

Mit is mondott Tim Cook?

Hogy az AR, mixed reality szemuveg az baromi izgalmas, de meg nincs meg hozza a technologia, hogy megfelelo minosegben lehessen elkesziteni.

Mit mondtak az AirPower-ra? Azt, hogy szar, ezt igy nem adjuk ki. (Mondjuk ezt eljatszhattak volna az iOS11-gyel is, de a 12-vel legalabb szepitettek).

Mit mond a Samsung? Elsok akarunk lenni barmi aron!!!

Nyilvan kinek melyik a szimpatikusabb...

Mindig ott van a lehetosege annak, hogy behozzak a kijelzotervezest is a cegbe, ahogy tettek azt a mobilprocesszorokkal. Amikrol azt rebesgetik, hogy lassan a laptopokban is lecserelheti az Intelt.

Az Apple ilyen szempontbol elegge pragmatikus, es megvan az ereje is ahhoz, hogy megvalositson ilyeneket, ha a helyzet ugy kivanja.

Nos, valahol el kell kezdeni a fejlödést, az nem baj, ha nincs egyböl csúcsminöség. Bár félö, hogy késöbb sem lesz, de akkor már a profitmaximalizálás miatt.
Valamit mindig ki kell találni, hogy az érdeklödés fennmaradjon. Engem totál hidegen hagy egyébként, eddig is megvoltam enélkül, ezután is megleszek.
Márt látom a ZS generációt, akik erre élveznek.

--
robyboy

lol, remélem ez a komment nem komoly, mert ha az, akkor gáz. A Samsung egy valag pénzt legombol ezért a szarért és az egyszeri lúzer még mosolyogjon is hozzá? Nem a vásárlónak kell babusgatnia őket meg segget nyalni, hanem azt a minőséget kéne kapnia amiért fizetett, más esetben ez ordas nagy lehúzás. Nem tudom mit szólnál ahhoz, ha "kezdés gyanánt" megcsinálnám az első magyar elektromos autószériát, de pár kilométer után lerohadnának, majd mondanám a jogosan reklamáló vásárlóimnak, hogy valahol el kell kezdeni. ¯\_(ツ)_/¯
Ha a termékről adtak volna egy tájékoztatást, hogy ez egy prototípus és így fizették volna ki érte az árat, akkor oké, de nem ez volt kommunikálva, hanem egy teljes értékű eszközről van szó, a vásárló pedig ezáltal teljes értékű eszközért fizetett, nem egy betaprogramban való részvételért. Szóval a Samsung feladata lett volna előzőleg a hibák kiküszöbölése és attól, hogy ez manapság egyre kévésbé divat, attól még ugyanúgy elvárás.

Egy másik oldalon azt írják, hogy az eladások még nem kezdődtek meg, ezek tesztelésre kiadott készülékek voltak. Szóval egyelőre még nem áll fenn az a helyzet, hogy valaki nem azt a minőséget kapta, amiért fizetett, mert még nem fizetett senki. Persze attól még kellemetlen a dolog, könnyen lehet, hogy elkészült egy széria, amit helyből lehet kukázni.

Hát, gondolom olyanok rendelték meg akiknek olyan ez a 2000, mint az átlagnak az aktuális Galaxy S, iPhone, Pixel. Ő dolguk, mások ékszereket, órákat vesznek jó drágábban, akik megvesznek ~30-50 millió körül egy Jaguar XJ-t, Mercedes S osztályt stb. azok is jellemzően továbbadnak az autón pár éven belül.

"The phone comes with this protective layer/film. Samsung says you are not supposed to remove it. I removed it, not knowing you’re not supposed to (consumers won’t know either). It appeared removable in the left corner, so I took it off. I believe this contributed to the problem."

https://twitter.com/markgurman/status/1118575264026333185

Azert hogy igy meghamozta a telefonjat, nem olyan meglepo, ha az zokon veszi.

Egyszerű: egyből 14 darabot kell venni, hogy mire az utolsó is tönkremegy, le legyen gariztatva az első.

pedig csak ennyikeh (2)...

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

A yotaphone jobb ötlet, az nem tudom miért fuccsolt be.