Még jófomán ki sem jött a Samsung összehajtható eszköze, máris kijelzőhibáktól zeng az internet

 ( trey | 2019. április 17., szerda - 21:03 )

További részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ha ez is úgy lesz, mint a vízálló samsung telefon beázásakori gari, akkor a hajtogatás nem rendeltetésszerű használatnak számít :D

Lol. Mondanám, hogy énmegmondtam de nemmegmondtam?

Huu de nehez volt megmondani....

Egyszer azon fogok meglepodni, ha a Samsung elsore jora megcsinal barmit is.

Ahogy mondtak vala a hup bolcsei: "Samsungot csak alkatreszbol"

A Huawei Mate X még nem kapható, vagy azzal nincsenek gondok?

A megjelenéskor sokat hallgattam, hogy a Samsung megoldása mennyivel strapabíróbb, mert bent van a kijelzője. Nekem meg pont az volt a gondolatom, hogy sokkal élesebb szögben kell hajlítani, így inkább sokkal gyengébb megoldás belülre rakni.

Ez már akkor is csodálatos ötletnek tűnt, mikor bejelentették.

Az ötlet szerintem jó!

Az ötlet jó, ki ne akarna egy eszközt, ami könnyen elfér, de mégis dupla akkorára nyitható ha szükséges mint az eredeti mérete :)

Ezek sajnos még erősen prototípusok, én megvárom az apple verziót, 2 év múlva :)))

---
http://www.vultr.com/?ref=6814182

Evone generator:
Az Applenak azért nincs még ilyen, mert szerinte nem lehet még megcsinálni. Majd, ha a nagy Apple megcsinálja jó lesz. Így nekik lesz igazából először. Nagyon innovatív a cég. Ők a legjobbak. ÉS amúgy az Apple már rég feltalálta ezt, csak még vár, hogy ő legyen az első.

szerintem valamit nagyon csúnyán benézel. :)

:D azért vicces hogy a képernyő pár napon belüli "romlását" innovációnak nevezed.
Így lehet az összes gyártó meg tudta volna csinálni...

nevetséges, hogy egy ilyen poszt alatt is csak az apple ekézése megy.

¯\_(ツ)_/¯
meg nem szoktal hozza? :D

Erről is az Apple tehet. Rákényszeríti a versenyt a többiekre. :P

A fenti kommentben semmilyen Apple fikázás nem volt, hanem téged figurázott volna ki, miután valóban mindig egyből ugrasz minden ilyen témához. A fenti "generátor" viszont eléggé pontatlan, jobb lett volna egy olyan, hogy "Jujj, a Samsung megint csúcsminőséget produkált".

Aha. Vegulis nem lett megemlitve.

Aha. Szóval ha jól értem, akkor azon szellemi toprongyok sablonjainak kifigurázása akik képesek epekedni egy profitorientált vállalatért és személyes sértésnek venni azt is, ha valaki egyáltalán megemlíti az ő ügyeletes "jócégének" a nevét, az magának a vállalatnak a fikázása. Nevetséges, egyesek rosszabbak mint a legelvetemültebb SJW-k.
De oké, most elkezdek pánikolni én is, mert szegény, védtelen, kiszolgáltatott Applet a csúnya bácsik a szájukra vették! Jajj mi lesz a jócégemmel, lehet hogy holnap már egyik Apple eszközöm sem fog működni, mert egyszerűen tönkreteszik ezek az alávaló senkiháziak! :( Tudok esetleg küldeni a jócégemnek adományokat? Mert amit itt egyesek csinálnak az veszélyes és vérlázító, nem hagyhatjuk! Ugye azért Tim Cook a hónap végén az albérletet ki tudja majd fizetni? A rezsibe már bele sem merek gondolni.
Tényleg elképesztő, hogy nem képesek egyesek felfogni, elfogadni azt, hogy az Apple nem pusztán cég vagy jócég, hanem egy élő, lélegző entitás, akinek érzései vannak, nem is akármilyenek! Az a legkevesebb, hogy erre tekintettel legyünk, hiszen csak a javunkat akarja, szegény Apple igyekezetében már azt sem tudja, hogy hol segítse a mi életünket, mindezt önzetlenül, önfeláldozó módon, fáradságot nem ismerve.

+1

:)

telibeszarom a céget, nem védem. csak zavar a fogyatékos agyhalott hozzáállás, mikor az applenél minden apró gáz, a 2000 dolláros androidos telefonnál meg "jóaz, hát szegénykék csak most kezdték, belefér, elnézzük". szánalmasnak tartom ezt.

2 hónapja csak Androidot használok, valamint leírom, ha gáz valami az applenél is. de ha már ormótlan habzó szájjal fikázzuk az egyik céget egy apró ballépésért, akkor a másikra is így ugorjunk.

> a 2000 dolláros androidos telefonnál meg "jóaz, hát szegénykék csak most kezdték, belefér, elnézzük". szánalmasnak tartom ezt.
Ez valóban rohadtul szánalmas, de én lentebb le is írtam. :)

Miért váltottál amúgy Androidra? Szerintem az iOS egy jóval korrektebb termék, egy Google-el felszerelt Androidot megveszel és utána még mindig termék leszel, iOS esetén nincs ilyen, ott csak pénzzel fizetsz.
Google Android esetén például soha nem is volt alapértelmezett egy privacy-focused, titkosított csevegőalkalmazás, mert összeférhetetlen az üzleti modellel. Jelenleg Google-mentes Lineage OS-t használok, amit nem tervezek dobni, de néha elgondolkozom egy iPhone-on is. Nem volt nyögvenyelős az átállás egy teljesen más dizájnnyelvezetre?

tükröt próbálok mutatni, valójában nem én vagyok az aki folyamatosan fikáz.

most is úgy látom, hogy a samsung kiadott 2000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dollárért valamit, és csak az apple fika megy itt is. :D

Azon SAJNOS nem lepodok meg... a majmok is ilyenek, utanozzak egymast.

Az Apple megoldotta volna ezt egy középső notchal. :P

Hát igen. A Samsung megcsinálta a világ első összecsukható telefonját.
Az Apple meg fogja csinálni a világ első kinyitható telefonját ezzel is megmutatva a vállalat nyíltságát minden iránt.

Mit is mondott Tim Cook?

Hogy az AR, mixed reality szemuveg az baromi izgalmas, de meg nincs meg hozza a technologia, hogy megfelelo minosegben lehessen elkesziteni.

Mit mondtak az AirPower-ra? Azt, hogy szar, ezt igy nem adjuk ki. (Mondjuk ezt eljatszhattak volna az iOS11-gyel is, de a 12-vel legalabb szepitettek).

Mit mond a Samsung? Elsok akarunk lenni barmi aron!!!

Nyilvan kinek melyik a szimpatikusabb...

Nem az a gáz, ha valaki hibázik, hanem az ahogyan azt kezeli. Lásd gari.
Samsung hibázik => kicserél
Apple hibázik => rosszul tartod

Think different! ;)

Azt se felejtsük el, hogy amikor az Apple-nek lesz ilyenje akkor azt a Samsungtól fogja venni. :)

Okos strategia!

A betatesztelest a bergyartora bizza :)

Az lenne, ha lenne választása.

Mindig ott van a lehetosege annak, hogy behozzak a kijelzotervezest is a cegbe, ahogy tettek azt a mobilprocesszorokkal. Amikrol azt rebesgetik, hogy lassan a laptopokban is lecserelheti az Intelt.

Az Apple ilyen szempontbol elegge pragmatikus, es megvan az ereje is ahhoz, hogy megvalositson ilyeneket, ha a helyzet ugy kivanja.

Igen,ha 5 év múlva szeretné a technológiát és full fasz, akkor párhuzamosan fejleszt. Ő csak akkor fejleszt, ha nem elérhető valami a piacon. Különben vesz. És ez így normális.

Nem célszerű elkezdeni egy mondatot, amíg a szemedből rendesen ki nem törölted a nedves álom örömkönnyeit.

:)

Nos, valahol el kell kezdeni a fejlödést, az nem baj, ha nincs egyböl csúcsminöség. Bár félö, hogy késöbb sem lesz, de akkor már a profitmaximalizálás miatt.
Valamit mindig ki kell találni, hogy az érdeklödés fennmaradjon. Engem totál hidegen hagy egyébként, eddig is megvoltam enélkül, ezután is megleszek.
Márt látom a ZS generációt, akik erre élveznek.

--
robyboy

> az nem baj, ha nincs egyböl csúcsminöség

"starting price of $1,980"
De, szerintem ennyi penzert k*rva nagy baj.

applenél gond lenne, itt meg legyintünk rá: "jó ez kezdésnek" :D

még szerencse, hogy az apple userek az elvakult fanboiok

Ez egy technikai újdonság természetes, hogy drága. Na most szerinted nem gond, ha drága egy i5-ös notebook beragadós billentyűzettel...
--
Desktop: Windows10 | Server: CentOS

hat nem tudom, a draga i5-os notebook olcsobb, mint ez a technikai ujdonsag, es meg billentyuzetet is adnak hozza :D

az a baj, hogy többször kifejtettem már, hogy DE GOND. kurva nagy gond, és gáz.

csak akkor ha egy 2000 dolláros kütyü szar, ne szopkodjátok már a samsung faszát mert milyen ügyesek. :D

Ìgy legalább nem fáj annyira, ha 1 hét után eldobja az ember, és összetörik, mondván: úgyis szar volt, veszek másikat :)

--
robyboy

'murricaban forditva van a pont es a vesszo a szamokban :)

lol, remélem ez a komment nem komoly, mert ha az, akkor gáz. A Samsung egy valag pénzt legombol ezért a szarért és az egyszeri lúzer még mosolyogjon is hozzá? Nem a vásárlónak kell babusgatnia őket meg segget nyalni, hanem azt a minőséget kéne kapnia amiért fizetett, más esetben ez ordas nagy lehúzás. Nem tudom mit szólnál ahhoz, ha "kezdés gyanánt" megcsinálnám az első magyar elektromos autószériát, de pár kilométer után lerohadnának, majd mondanám a jogosan reklamáló vásárlóimnak, hogy valahol el kell kezdeni. ¯\_(ツ)_/¯
Ha a termékről adtak volna egy tájékoztatást, hogy ez egy prototípus és így fizették volna ki érte az árat, akkor oké, de nem ez volt kommunikálva, hanem egy teljes értékű eszközről van szó, a vásárló pedig ezáltal teljes értékű eszközért fizetett, nem egy betaprogramban való részvételért. Szóval a Samsung feladata lett volna előzőleg a hibák kiküszöbölése és attól, hogy ez manapság egyre kévésbé divat, attól még ugyanúgy elvárás.

Egy másik oldalon azt írják, hogy az eladások még nem kezdődtek meg, ezek tesztelésre kiadott készülékek voltak. Szóval egyelőre még nem áll fenn az a helyzet, hogy valaki nem azt a minőséget kapta, amiért fizetett, mert még nem fizetett senki. Persze attól még kellemetlen a dolog, könnyen lehet, hogy elkészült egy széria, amit helyből lehet kukázni.

Valóban, egy hét van hátra a megjelenésig. Kíváncsi leszek mit ügyeskednek, a korábbiak alapján nem lehet tőlük sokat elvárni.

Naiv, aki azt hiszi, hogy a Fold (1) előrendelésével nem nyílt kijelző-bétatesztre jelentkezett.

:)

Szomorú dolog, hogy már feltételezni sem lehet azt, legalábbis nem érdemes, hogy egy új technológiát csak gondos tesztelés után dobnak piacra. :(

Miért lenne szomorú? Ez egy lehetőség azoknak, akik részt akarnak venni az újdonság megismerésében, fejlesztésében. Meg persze költségcsökkentés a fejlesztőnek.

:)

Akkor mondja a Samsung azt, hogy egy ekkora összegért az újdonság varázsa jár és nem egy kész termék, úgy már korrekt.

A szakadék széle meg mindenütt legyen ötven méterenként kitáblázva, plusz egy csíkkal végig felfestve.

:)

Szerintem az is gáz, hogy valaki 2000$-t képes adni egy ilyenért (vagy bármilyen telefonért), amit 2 év múlva (ha egyáltalán működik addig) "muszáj" lecserélni, mert lassú, nem divatos, nem támogatott, kijött az új, stb.

Hát, gondolom olyanok rendelték meg akiknek olyan ez a 2000, mint az átlagnak az aktuális Galaxy S, iPhone, Pixel. Ő dolguk, mások ékszereket, órákat vesznek jó drágábban, akik megvesznek ~30-50 millió körül egy Jaguar XJ-t, Mercedes S osztályt stb. azok is jellemzően továbbadnak az autón pár éven belül.

"The phone comes with this protective layer/film. Samsung says you are not supposed to remove it. I removed it, not knowing you’re not supposed to (consumers won’t know either). It appeared removable in the left corner, so I took it off. I believe this contributed to the problem."

https://twitter.com/markgurman/status/1118575264026333185

Azert hogy igy meghamozta a telefonjat, nem olyan meglepo, ha az zokon veszi.

Nezd a 2. hozzaszolast is azert..

közben láttam a videóját. úgy tűnik, hogy akik nem hámozták meg, azoknak is felválik és elromlik használat közben. Persze, akár azis lehet, hogy nem vártak eleget gyártás után a ragasztó száradására, volt már erre példa.

Milyen szép, hogy megjön a telefonod védőfóliával, és az első reakció, hogy letéped... :D

Egyszerű: egyből 14 darabot kell venni, hogy mire az utolsó is tönkremegy, le legyen gariztatva az első.

pedig csak ennyikeh (2)...

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

A yotaphone jobb ötlet, az nem tudom miért fuccsolt be.

Szerintem nem fuccsolt be, csak nem Nyugat-Európa a célközönség.

:)